Autors Tēma: gimenes draugi  (Lasīts 7542 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Re: gimenes draugi
« Atbilde #15 : 2016. gada 04. augusts, 23:03:04 »
par brālenu,un viņa 3 sievām-man arī otrā ir joprojām patīkama,un komunicējam,ko nevar teikt par 3.,un brālēns pa vidu kā sasaldēta klimpa
tad nu ja viņš reizi pa 5 gadiem atbrauc ciemos,tad ar 2.sievas,un 3.sievas bērniem,kuri savā starpā nekomunicē,bet bez 3.sievas :rat:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2016. gada 04. augusts, 23:53:53 »
Nav te gatavas receptes, viss ir tik ļoti individuāli.
Bet saaicināt abus jaunos pārus vienlaicīgi, turklāt tik drīz pēc šķiršanās, mandomāt, nesagādās prieku nevienam, pārāk jau nu neveikla un saspringta situācija. Tad labāk neaicināt nemaz.
Manai draudzenei pat māte un tēvs ar citu sievu nekad neciemojas vienlaicīgi, kaut daudzi gadi jau kopš šķiršanās pagājuši.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2016. gada 05. augusts, 06:32:16 »
Mani uzjautrinaaja, kad kopeejie draugi riikoja viesiibas pa divi laagi, kad es ar vienu exi izshkjiiros ;)
Ja cilveeki normaali- B... ja nenormaali un kaads tom tuvaaks- aicinaatu to...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2016. gada 05. augusts, 09:22:11 »
Atcerējos gadījumu no personīgās dzīves. Man ir labas attiecības ar pirmā vīra tanti, gribēju viņu apciemot un sākām saskaņot datumus un laikus. Līdz galam vēl nekas nebija norunāts, taču man kā strādājošai sievietei brīvais laiks ir ierobežots, un es varēju aizbraukt tikai konkrētā dienā. Zvanu vīra tantei, lai pateiktu, ka būšu, bet viņa, ļoti nokaunējusies, saka, lai es tomēr nebraucot, jo tajā dienā un laikā būšot mans eksis ar savu jauno sievu. Tad gan es tā bišķi uz pauzes paliku, jo ar jauno sievu neesmu pazīstama un nekāda manta mums nav jādala, un ar eksi es varu runāt un varu nerunāt.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2016. gada 05. augusts, 09:36:04 »
IMHO ja abiem šķirteņiem ir jauni mīļotie cilvēki, tad ir vispār viss štokos. Ja viens ir ar jauno, otrs vēl īd pēc vecās loves, tad vienu pāri ar otru nedabūjušo gan nevajag kopā aicināt.

Mandomāt - joprojām variants B. lai paši izlemj, vai ir normāli cilvēki vai kašķīgi aprobežoti ļautiņi [kādu, ja tic Cālim, ir vairākums. Nomācošais vairākums.].
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2016. gada 05. augusts, 09:59:22 »
Trix tic cālim?! Uuuu...

:just_popcorn:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2016. gada 05. augusts, 10:04:42 »
Man nav tādas pieredzes, bet es nekad neaicinātu abus šķirteņus ar jaunajiem partneriem uz savām viesībām. Tas man liekas neētiski. Varbūt paprasīt pašiem, ko viņi domā, jo situācijas jau ir dažādas.

Atslēdzies Nibe

« Atbilde #22 : 2016. gada 05. augusts, 10:13:26 »
Ja abi vairāk vai mazāk vienādi nozīmīgi draugi - aicinātu abus ar piebildi informācijai, ka būs arī otrs pāris un galīgi neapvainošos, ja šoreiz pieņems lēmumu neierasties. Nav vēlmes pirms tam savus nervus staipīt un galvu lauzīt ar jautājumiem, kuru aicināt, kuru nē. Un kur nu vēl pēc pasākuma skaidrot / taisnoties, kāpēc par pasākumu netika pateikts utt. Jo uzzinās jebkurā gadījumā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #23 : 2016. gada 05. augusts, 10:45:37 »
Trix tic cālim?! Uuuu...

:just_popcorn:

Trix tic tam, ka no savas ādas neizlīdīsi, un ka virtuālajai "personībai" ir dziļas saknes reālajā. Un minētajā portālā lietotāju ir diezgan daudz [protams, protams, visi saprātīgie pulcējas augstākās sfērās! :sarcasm: ], taču tēmās par bijušajiem ir max 5 personas, kas uzskata, ka ar savu bijušo var runāt kā ar cilvēku, pārējās - vispār nevajag sasveicināties, nekādās darīšanās neielaisties un vispār žēl, ka nevar izsūtīt uz neapdzīvotu salu. Ar bijušā jauno - vispār nav jārunā, kur nu vēl jātiekas kopīgā pasākumā. Tendence neglābjami redzama [kas, protams, norāda tikai uz latvijiešu vispārējo inteliģences līmeni].
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies dille

« Atbilde #24 : 2016. gada 05. augusts, 11:01:37 »
Tendence neglābjami redzama [kas, protams, norāda tikai uz latvijiešu vispārējo inteliģences līmeni].

Nu kāpēc latviešu? varētu domāt, ka citu tautu piederīgie savstarpēji neskandalējas. Krievi, piemēram. Par francūžiem dzirdēts tieši tas pats - plaši, emocionāli, skaļi skandāli un tāda ieriebšana pēc tam, ka zāle pēc tam neaug. Inteliģentie mēdz ieriebt klusiņām, bet tā, lai visu mūžu atcerētos (pazīstama vācu ģimene).
Nav nozīme tautībai, bet tam, kā cilvēki izšķīrušies, kas viņus līdz tam novedis, cik liels aizvainojums katrā pusē. It kā inteliģenti klusējot, nevarētu otru ar skatienu nosist :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2016. gada 05. augusts, 11:12:20 »
Es nezinu, kā man tas būtu, bet teorētiski domāju, ka neielaistos nekādos sakaros ar vīra tagadējo, vienalga, cik jauki  būtu šķīrušies. Tas it kā civilizētais  "dzīvot visiem draudzīgā komūnā - visi bijušie un bijušās kā draugi un kompānija"- man neliekas ne forši, ne dabiski.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2016. gada 05. augusts, 11:18:06 »
Atcerējos gadījumu no personīgās dzīves. Man ir labas attiecības ar pirmā vīra tanti, gribēju viņu apciemot un sākām saskaņot datumus un laikus. Līdz galam vēl nekas nebija norunāts, taču man kā strādājošai sievietei brīvais laiks ir ierobežots, un es varēju aizbraukt tikai konkrētā dienā. Zvanu vīra tantei, lai pateiktu, ka būšu, bet viņa, ļoti nokaunējusies, saka, lai es tomēr nebraucot, jo tajā dienā un laikā būšot mans eksis ar savu jauno sievu. Tad gan es tā bišķi uz pauzes paliku, jo ar jauno sievu neesmu pazīstama un nekāda manta mums nav jādala, un ar eksi es varu runāt un varu nerunāt.

Varbūt kundze satraucās nevis par Tavu, bet jaunās sievas reakciju,
ka vīra ex sieva jau priekšā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #27 : 2016. gada 05. augusts, 11:26:26 »
cāļi vei nē, bet zinu pāri, kas 25 gadus pēc šķiršanās vienā kompānijā neparādās. Abi otrreiz precējušies 24 gadus

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #28 : 2016. gada 05. augusts, 11:31:00 »

Varbūt kundze satraucās nevis par Tavu, bet jaunās sievas reakciju,
ka vīra ex sieva jau priekšā.
Jo pēc Cāļa - ekšiem un eksenēm nav ko čupoties ar bijušā/ās radiem. Tas pat ir ieskaitīts "kategoriski aizliegts" sarakstā. Visam jābūt nogrieztam kā ar nazi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2016. gada 05. augusts, 11:52:44 »
Ja nav bērnu, varbūt iespējams tā nogriezt un sākt no nulles punkta,
kā tik bērni, tā nereāli -
bērniem tantes vienalga tantes un omes omes. Komunicēt neaizliegsi.
Un ekšiem arī gribi negribi jākomunicē.