Autors Tēma: gimenes draugi  (Lasīts 7561 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: gimenes draugi
« Atbilde #45 : 2016. gada 06. augusts, 12:31:19 »
Nestrīdēšos, nav pieredzes, tomēr pieļauju, ka dāmai +\- 50 un vēl ar bērniem
jaunu skaistu dzīvi iesākt ar citu partneri varētu nebūt tik vienkārši... :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #46 : 2016. gada 06. augusts, 12:57:04 »
Tad nevajag atbrīvot vīrieti no atbildības par bērniem. Arī laika resursa ziņā ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #47 : 2016. gada 06. augusts, 13:02:53 »
Vēlies, cik gribi, bet ja finanšu nepietiek pat bērnus ar elementāro nodrošināt, nekāda frizētava, kosmētika un nekāds SPA nav pieejams - ne vienkārši, ne sarežģīti. Ja tas kreisgājējs tomēr kaut ko mājā ir darījis un kādu daļu maksājis, tad sievietei šķiršanās gadījumā tas viss paliek vienai - pienākumu divreiz vairāk, ienākumu - divreiz mazāk. Plus psihproblēmas, kas jārisina, bērniem mēģinot paskaidrot, kas ir kas un kā būs tālāk.

Tā ka - kārtējais vieglstāstiņš bezpienākumu taurenīšiem.

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies itta

« Atbilde #48 : 2016. gada 06. augusts, 13:43:22 »
Njaa.. viss 100 % ir atkariigs no pasa cilveeka, viens ir mana pieredze, labi, bez beerniem, otrs ir apkaarteejo cilveeku pieredze un te nu jaasaka, ka situaacijas ir ljoti dazaadas...

Nebuut viss, kas ljauj sevi palutinaat maksaa nenormaalas naudas, ... varianti ir vienmeer, vai mees speejam tos atrast un pameegjinaat, izmantot...

Esmu bijusi dazaadaas frontes pusees un zinu, ka iespeejas ir tikai izveeles ir muusu pasu zinjaa...

Upura loma un sevis zeelosana, nav labaakais, ka piecelties un saakt dziivot, pie tam to neviens nenoveertees...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #49 : 2016. gada 06. augusts, 14:17:10 »
      Nu, dāmām +/- 50 nekas nav jāskaidro bērniem, viņiem jau ir sava dzīve un savi bērni. -Tēvs dzīvo citur, ja interesē sīkumi, telefona numurs zināms, lai zvana un uzdod jautājumus. Tai sakarā, ka viņam cita dzīves vieta, nemaina to, ka viņš ir tēvs un varbūt arī vectētiņš. Tālab viņš nav pēkšņi sliktāks palicis. Vienkārši ir tāds, kāds ir un bijis, cita nav. Starp citu kreņķu pārņemts mammis savu daļu negācijas un izmisuma pārliks bērniem un tie patiešām nav to pelnījuši. Bērniem jāveido sava dzīve, viņiem ir savas problēmas jārisina un tas, ka kaut kur mammucis slīkst asarās viņu laimi nevairos. Tāpēc ar tām žēlabām būtu jāpiebremzē, turklāt tas neko uz labu nemainīs. Vienkārši jāsāk jaunu dzīvi (kamēr tā vēl ir pieejama) un es personīgi iesaku ar  frizētavu... ;o)))
      Ja sīkie vēl tīņu vecumā, viņi jau jūtās pieauguši - lai sāk izprast dzīvi un to, ka dzīvē  notiek arī lietas, problēmas un situācijas, kas no mums nav atkarīgas. Ar problēmām nav jācīnās, tās jārisina. Īstais laiks parādīt, ka esi gatavs pieaugušo dzīvei, pārņemt dažas no mammuča raizēm uz saviem pleciem. Nu vismaz sadalīt tos darbus, ko tēvs veica( kaut gan es šaubos, ka šams bija pārņemts ar ģimenes labklājības  celšanu). Vajadzīgs tēvs? Re kur telefons... Un vienalga, es sāktu ar frizētavu, arī bērniem ir jāredz, ka dzīve nav beigusies un tas nav pasaules gals. Viņi to nav pelnījuši. Labāk uzcep torti, nosvini jaunas dzīves sākumu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2016. gada 06. augusts, 14:24:34 »
Kaut kā apšaubu, ka frizūra sakārto galvu, tā vairāk tāda “pohazuha“...
No padomu sērijas -uzsmaidi sev spogulī un visas problēmas pazudīs. :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #51 : 2016. gada 06. augusts, 14:29:27 »
Kāda pokazuha? Nekad nav bijis tā, ka nogriez matus, un liekas, ka viss smagums ir kā ar roku atņemts?  Tiesa, ar galiņu aplidzināšanu nepietiks - daudz un radikāli galvasvirsa jāmaina, tad arī ir tā, ka paliek vieglāk.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #52 : 2016. gada 06. augusts, 14:42:57 »
ai, tas ir kas kuram ! Tas ir tieši Mans variants. Citiem, iespējams kaut kas cits. Vienkārši, kad es jūtu, ka man apkārtne sāk krist uz nerviem, eju un ļaujos savas frizieres rokām.  Un tad var atslābt, viņa kaut ko tur bužina, masē iesmērē... a es ļaujos un ne par ko nedomāju. Beigas vienmēr pozitīvas- paskatos spogulī un redzu, ka pasaulei ir dikti paveicies, kad tajā  ir tāda būtne, kā es. Vispār, nekad nav, kad tevi pēkšņi neviens nemīl. Vispirms tu mīli  pati sevi un tāpēc pie sevis ir jāpiestrādā.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #53 : 2016. gada 06. augusts, 14:43:51 »
Kaut kā apšaubu, ka frizūra sakārto galvu, tā vairāk tāda “pohazuha“...
No padomu sērijas -uzsmaidi sev spogulī un visas problēmas pazudīs. :)
Nepazudīs, bet jauna frizūra vismaz uz brīdi izmaina skatu uz apkārtējo pasauli. Pārbaudīts uz personīgās ādas (galvas)... Un tad jau no pašas atkarīgs, vai tiks mainītas arī citas lietas.

Atslēdzies itta

« Atbilde #54 : 2016. gada 06. augusts, 14:57:32 »
Viss ko mees izdaram, lai attiiriiti kjermeni fizizski attiira to arii energjeetiski liidz ar to arii ir labaaka sajuuta nu arii paliekam smukaakas... :)

Man patiik aiziet uz pedikiiru pie friziera un sakopt nagus, veel uz pirti un var atkal iekarot pasauli ar jaunu sparu :)

Kad nevareeju atljauties par leilaam naudaam izmantoju dazaadas maaciibu frizeetavas utt., kur tas viss maksaa leetaak, protams laiku gan sanaak vairaak pateereet, bet, galvenais, lai ir rezultaats :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #55 : 2016. gada 06. augusts, 15:02:48 »
Nu, tagad zināšu, ja dāmai jauna frizūra, tad nevis viss dzīvē ok,
bet gan cīnās ar problēmām. ;)

p.s. man jau šķiet, ka pedikīrs, manikīrs, frizūra, tīrs ķermenis -
tāda elementāra ikdienas  higiēna...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 06. augusts, 15:09:26 no tuk »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #56 : 2016. gada 06. augusts, 15:08:31 »
pie tam, ir arī pozitīvs moments, vispirms jau tas, ka tavā ģimenē vairs nav tas "visurgājējs". Tev nav jāmoka ar aizdomām, kam zvana, kur kavējās, nav jāklausās kaut kādi dīvaini attaisnojumi. Viss ir nolikts savos plauktos, - tagad tas staigulis ir citas rokās un dzīvē, un lai viņai veicās, gan jau viņš savus paradumus nemainīs. ;o))) Līdz ar to arī daļa  kreņķu no dzīves ir norakstāmi. Tad vēl tas fakts, ka tu viņu dabūji lietošanā viņa labākos gados. Līdz ar to, šams tam jaukumam tika stipri lietots, ar visām viņa vecumam piederošām veselības un rakstura problēmām, droši vien arī izlaists un lutināts. Nu lai tas jaukums tagad izbauda to prieku. Tā astes luncināšana parasti ilgst 3-4 mēnešus, pēc tam viņš gribēs svaigu avīzi, aliņu, dīvānu, televizoru un mieru.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2016. gada 06. augusts, 15:12:57 »
Hm, kādēļ domā, ja pāris šķiras, kungs ir staigulis???
Šķiras tak tik dažādu iemeslu dēļ...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #58 : 2016. gada 06. augusts, 15:32:12 »
nu ķipa, šams  tagad sildās pie citas ģimenes pavardā. Šams, tak nebūs tur iemaldījies? Noteikti nonācis līdz gala punktam rūpīgas atlases ceļā. Mēs tak nenoniecināsim vīrišķi ar domām, ka šams meties ap kaklu pirmajam skuķim, kas uz ielas trāpījās. Nē, mūsu domājamais vīrišķis noteikti izvērtējis visas iespējas, pārbaudīja kandidātu prasmes saskaņā ar  kamasutras ieteikumiem, pāris reizes aizveda līdz krogam, lai pārbaudīt  cik daudz ēd un dzer... vienā vārdā, šams veicis apdomīgu soli savā dzīvē.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #59 : 2016. gada 06. augusts, 15:49:14 »
Pieļauju, es tik daudz galvu nelauzītu par bijušo..., nav manī tik daudz nerealizēta mātišķuma. :)