Autors Tēma: Par iespējām palielināt ieņēmumus  (Lasīts 5472 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Aģents 0.7

• Viesi
Re: Par iespējām palielināt ieņēmumus
« Atbilde #30 : 2016. gada 13. augusts, 15:26:03 »
Hmm. Kā tur ar mūsu cienījamo akadēmiķu aprindām un ārstiem? Cik dzirdēts braukā viesizrādēs pa visu Latviju, bet vai ir pilna slodze vienā vietā, kas to lai zina..

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #31 : 2016. gada 13. augusts, 15:28:53 »
Vispār, ņemot vērā sadrumstaloto likumbūšanu, es īsti neredzu, kā šo visu visiem saprotami, pielietojami, kontrolējami un derīgi varētu veikt. Dies', dodi kļūdīties.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2016. gada 14. augusts, 13:58:39 »
Pilniigs murgs...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2016. gada 20. augusts, 22:45:48 »
Kāds ko saprot par to minimālās algas aprēķināšanu no jaunā gada?
Es nē... Kas tā par stundu aprēķināšanu?, vai tad minimālā alga neietver tās 8darba stundas?
Neko nesaprotu. :(

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #34 : 2016. gada 21. augusts, 11:55:23 »
Kamēr virsraksti ir tikai ziņu portālos, es neskatos. Ja ir MK noteikumi, sākšu lasīt.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #35 : 2016. gada 30. augusts, 21:27:21 »
Protams, ka valdībai naudu vajag!
http://apollo.tvnet.lv/zinas/saeimas-deputatus-nakamgad-gaida-algas-pielikums/741719

ko teiksiet šai sakarā? Kur lai viņi to miljonu ķer? Pag, cik tur bija..? Gadā 1 miljons, dalām ar simtu gudrām galvām = 10000 gadā pie algas katram. Mēnesī 833.33 euro. Redz, tur neko nevar darīt,- likumā  kaut kāds koeficients paredzēts. Ja minimālo ceļ  + 10 euro, tad šamie spiesti paciest tos + 833 euro pie algas. Un neko šai gadījumā nevar grozīt, nez kurš maita tos likumus apstiprināja  :facepalm: ,- fui viņam un negods. Iedomājieties tikai, ja minimālā celtos līdz 430, kā sākumā tika piedāvāts?!! Kašmars! Kur viņi to naudu liktu?!!! Kur ņemtu, tas ir skaidrs...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #36 : 2016. gada 15. septembris, 16:18:17 »
EU publiskos to valstu sarakstu, kuras atsakās sadarboties nodokļu jomā. Gaidam ar nepacietību, a to tie tjipa kaktu saraksti, katram savādāki. Ka neiegrab....