Autors Tēma: Kur aizbraukt?  (Lasīts 9738 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Kur aizbraukt?
« Atbilde #45 : 2014. gada 22. oktobris, 15:22:35 »
Saņemies!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #46 : 2014. gada 22. oktobris, 15:22:52 »
Prichom 99€, ja reiz Tavs budzhets atljauj ko vairaak?

Ok, Ok, Budapeshta skaista, un termalie baseini arii nav daargi

Atslēdzies Mao

« Atbilde #47 : 2014. gada 22. oktobris, 15:31:26 »
Tieši ideāli, sanāk, ka no budžeta paliek pāri, tas bez maz kā nopelnīt!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #48 : 2014. gada 22. oktobris, 15:32:29 »
Saņemies!

Nevaru! Nav iedvesmas, mērķa! Acis nespīd.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2014. gada 22. oktobris, 15:36:14 »
Saņemies!

Nevaru! Nav iedvesmas, mērķa! Acis nespīd.

Ja nespiid, tad remdeni.

Varbuut sagaidi uzraaviena stadiju? Tev obligaati shonedeelj jaaskrien?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #50 : 2014. gada 22. oktobris, 15:49:34 »
No rīta bij uzrāviens - ja kāds/kāda teiktu  - gāžam. Moš jau sēdētu lidenē. Tur jau tas kaifs. A tagad jau spārniņi pieglaužās, actiņas pieverās, galviņa zem spārniņa ierušinās - čuššššš.... . Neiedvesmojat Jus mani. A jābūt bij ar kājām gaisā, tobiš otrādi.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #51 : 2014. gada 22. oktobris, 15:49:45 »
Skaļi domāju. Lisabona patīk. Bet par Vāczemi , Austriju runājot - varbūt drusku vēlāk uz tradicionālajiem Ziemassvētku tirdziņiem?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #52 : 2014. gada 22. oktobris, 15:52:53 »
Un ko Tu tur pirktu? Es skaidrs, karstvīnus spaņņiem, a ko pirkt no mantām tirdziņos. Suvenīrus? Jeb ko derīgu?
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 22. oktobris, 15:56:07 no Mao »

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #53 : 2014. gada 22. oktobris, 15:58:40 »
Un ko Tu tur pirktu? Es skaidrs, karstvīnus spaņņiem, a ko pirkt no mantām tirdziņos. Suvenīrus? Jeb ko derīgu?

Atmosfairu baudīt tak.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #54 : 2014. gada 22. oktobris, 16:05:52 »
Jā, es no atmosfairas baudītājiem. Atceros vienu senu braucienu, kopā ar labu senu draudzeni. Gandrīz sakašķējāmies. Viņai saraksts rokā un tikai check, check, check... A es sēžu kafejnīcā pētu cilvēkus un lampas. Un man vienalga, ka toreiz nevarēju atļauties ne to kūku un kafiju...  Tādas vienas taisnības nav. Noskaidro iespējami sīki , kas līdzbraucējam patīk.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #55 : 2014. gada 22. oktobris, 16:10:22 »
Man arii atmosfeera svariiga un briiviiba izveelee, nevis peec saraksta apskraidiit apskates objektus x, y...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #56 : 2014. gada 22. oktobris, 16:11:04 »
Es nepērku suvenīrus vispār. Patīk tradicionālas vietējās ēdamās lietas. Mēģinu fotografēt. Bet ja grib pa pilnam izbaudīt noskaņu - atstāju fotoaparātu mājās.
O, nupat atcerējos - Venēcija nesezonā, ziemā. Drusku skumji, bet vispār super.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #57 : 2014. gada 22. oktobris, 16:16:29 »
Uz Monako gribētu uz kādu 1-2 dieniņām. Kazino neredzēju. Nica nesezonā. Skotijas augšgalā nav būts - nu jā tur daba, nav lielas pilsētas.
Tūrisma firma nav slikta izvēle. Paņem bukletu, varbūt pilnīgi kaut ko necerētu ieraudzīsi un iekārosi.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #58 : 2014. gada 22. oktobris, 16:28:26 »
Jā, es no atmosfairas baudītājiem. Atceros vienu senu braucienu, kopā ar labu senu draudzeni. Gandrīz sakašķējāmies. Viņai saraksts rokā un tikai check, check, check... A es sēžu kafejnīcā pētu cilvēkus un lampas. Un man vienalga, ka toreiz nevarēju atļauties ne to kūku un kafiju...  Tādas vienas taisnības nav. Noskaidro iespējami sīki , kas līdzbraucējam patīk.

Es ar gatavs vienkārši baudīt citu vidi un miers. Gids bļaun - ejam, es bļaun - nu tak tinieties. Liekat man svētu mieru, baznīcas tā kā nebūtu redzējis. Nu, ja pa skarbo. Tieši tādi jau ir tie spontānie braucieni, nezinu tādu kurš vakarā ielec ļotenē ar apskatāmo objektu sarakstu. Pavisam cita rakstura cilvēki tie ir.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #59 : 2014. gada 22. oktobris, 18:04:12 »
Āāā, jūs mani sakārdinājāt...metīšu darbu pie malas un arī kaut kur braukšu...pa trijām dienām gan jau pasaule bojā neaizies...
Man bija plāns uz Stambulu, bet baigi dārgās biļetes. Būs ar Londonu jāiztiek.