Autors Tēma: kāpostu zupas diēta  (Lasīts 1011 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

kāpostu zupas diēta
« : 2016. gada 11. augusts, 12:59:07 »
turpinot rakāties pa DE recepšu portaliem,atradu tādu svaigu kāpostu zupas diētu,kur zupu jāēd katru dienu visās ēdienreizēs,un katru dienu drīkst kko citu arī klāt piēst-dārzeņus,augļus,tur viss aprakstīts.

sola ka nomest svaru ar šo varot mīnuss 7 kg!

http://www.kochbar.de/rezept/271730/die-komplette-Kohlsuppendiaet-7-Kilo-in-einer-Woche-abnehmen.html

iztulkot var visu ar googli.
mīnuss,ka alkoholu diētas laikā lietot aizliegts  :sad_smiley:
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 11. augusts, 13:40:27 no pitons »

viesmiiliigs

• Viesi
Re: kāpostu zupas diēta
« Atbilde #1 : 2016. gada 11. augusts, 13:12:35 »
Tā tak tā pati Minesotas diētas (pazīstama arī kā taukus dedzinošā) zupa ar variāciju. Amīši gan oriģinālā liek klāt dārzeņu sulu, ne konservētos tomātus, bet pie mums puravu vietā iet sīpoli un sāls vietā - buljona kubiņš.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #2 : 2016. gada 11. augusts, 13:16:18 »
tā kā nekad nekādas diētas neesmu meklējusi,tad nezināju,ka pazīstama,bet nu-gan jau kādam,kam ir raksturs noturēties,noderēs,galvenais,ka izmaksas pa lēto,zupai pašai

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #3 : 2016. gada 11. augusts, 15:17:02 »
Tā zupa sanāk ēdama, bet nu 7 dienas es uz tā brīnuma negribētu viss dzīvoties

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2016. gada 11. augusts, 17:50:34 »
Muusu versijaa tajaa zupaa bija selerijas... dienas triis vai chetras sen sen ar maasu notureejaamies, peecaak jau no taas smakas nelabi bija...

Ir mazaak mazohistiski veidi kaa svaru samazinaat...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2016. gada 11. augusts, 18:48:17 »
Nezinu par riebumu. Es šad tad tādu brīnumu palietoju. Man garšo. Man arī nemaz neprasās visu ko citu atļauto pieēst. Gluži 7 kg nesamazināju, bet uz ilgu laiku atsita gribēšanos uz visādiem mēsliem - desām, bulkām. Ja gribās kaut ko ekstra, tad labu, nesamačkātu. Tur vēl viena laba lieta nāk bonusā - iemācās ēst biežāk un mazākās porcijās. Citādi esam izlaidušies un ēdam 2x, toties tā, ka aces izspiežās.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2016. gada 11. augusts, 20:52:49 »
Oi atceros -gadu selerijas smarža riebās, kaut mīļākais dārzensi