Autors Tēma: Garneles ar linguine (pastas jeb "makaronu" veids)  (Lasīts 2104 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Re: Garneles ar linguine (pastas jeb "makaronu" veids)
« Atbilde #15 : 2016. gada 02. septembris, 16:57:06 »
Es taa iedomaajos - ja no Latvijas atvestu peleekos zirnjus un zhaavgalju, nopirktu kefiiru (nav viegli, bet ne gluzhi neiespeejamaa misija) un izvaariitu latvieshu tradicionaalos zirnjus ar speklja meerci.... ok - saveejiem pat nepiedaavaatu - shitaa opcija reti kad gjeld aarzemnieku veederiem, smagas aizdomas, ka arii man negarshotu taa, kaa Latvijaa.
Laikam jau katrai vietai sava virtuve, kas smeljas garshas un smarzhas ne tikai no produktiem, bet no apkaarteejaas vides ar.
Veel mazs piemeers. Saakumaa iistaas itaalju picas man skjita taadas "plikas". Kas bijis Itaalijaa - sapratiis - te pildiijum ir stipri vien plaanaaks, kaa Latvijaa tapushaam. Tagad - peec laika, otraadi. Nu baudu iistas picas garshas nianses, kas nav paarbaaztas ar ingredientiem....

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2016. gada 02. septembris, 19:39:31 »
Tiem cilvēkiem, kuriem esmu piedāvājusi zirņus ar speķi, rasolu, siļķi kažokā, auksto zupu, uzpūteni vai speķa pīrāgus, ir ļoti garšojis. Man pašai tas arī atgādina mājas, Latvijas, garšu, tāpēc palaikam uztaisu.

Bet Latvijā austriešu ēdieni patiešām garšoja un sanāca citādāk. Atšķiras produkti, kaut, piemēram, milti taču it kā tie paši milti vien ir.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #17 : 2016. gada 02. septembris, 21:01:32 »
Maneejie rasolu eed. Te pat ir salaati, ko deevee "Insalata russo" - nu tjipa krievu salaati. Pat veikalaa traucinjos paardod. maneejie sanaak labaak :) Spekja piiraagus vareetu meegjinaat, bet man cepene tik galjaam un sacepumiem domaata, at visiem miiklas veidiem uz dzilju JUUS, taa kaa atkriit. Zirnjus - neriskeeju. Austriesha veeders tomeer tuvaaks latviesha veederam. Turpetii dienviditaalja puncis uiiij ku dikti atskjiras. Ne taapeec, ka sliktaaks vai labaaks, vienkaarshi eeshanas paradumi pavisam citi.
Peernvasar divas manas draudzenes ciemojaas. Vienai nekas - gaaja viss iekshaa dziedaadams, otrai peec 4 dienaam dabuujaam  zaales mekleet. Tradicionaalaa itaalju virtuve ne pa zobam (kungjim) izraadiijaas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2016. gada 02. septembris, 21:05:30 »
Kā reiz man itālis pelēkos zirņus stumj un vaid :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #19 : 2016. gada 02. septembris, 22:28:23 »
Es iegāju "picu darbnīcā" ... atrodas Dzirciema ielas Rimi. Pasūtīju picas, lai sagatavo. Smuk kamēr iepirkos viss bij sapakots un gatavs.
 :rat: no 2 pasūtītajām picām vienu izbaroju sunim, jo pica bija NENORMĀLI pārlādēta ar visiem ingredientiem. Siers vispār bija kā klasiskai siermaizei no mikrenes. Vājprāc!!! Ko tādu redzēju un ēdu pirmo reizi ... un no turienes arī pēdējo.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2016. gada 08. septembris, 20:19:54 »
Fsjo,,es arī klubiņā! :)

Es vēl bik baltvīnu uz pannas uzlēju, slapjumam...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2016. gada 09. septembris, 08:44:15 »
nav bilžu, nav klubiņa :P :)