Autors Tēma: Kolegova ciemos pie Kaimiņa  (Lasīts 3211 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Kolegova ciemos pie Kaimiņa
« : 2016. gada 12. augusts, 22:55:28 »
Ui, Jums Patiks!!!!! (nu kamēr gabaliņš ir pieejams). Visvairāk man patika tā frāze,- VIDā vajag visus atlaist un ... dezinficēt.  Un arī pārējais  patika... Viss...
Nu taču foršs cilvēciņš! Jau no sākta gala bija skaidrs.  Tikai žēl viņas. Sākumā, bija žēl, ka tik foršs cilvēks - viņu taču tai vidā nokodīs. Un arī tagad... kad notiek tas, ko varēja paredzēt. Izvērtējiet ... septiņas minūtes tikai... jums patiks

http://sunubuda.tv/inga-kolegova-ciemos-pie-artusa/

Atslēdzies ...(cita)

Re: Kolegova ciemos pie Kaimiņa
« Atbilde #1 : 2016. gada 12. augusts, 23:10:36 »
Principā priekš manis nekā jaunas. Vienkārši "ar muguras smadzenēm" jau sen jutu - Vienotība savā nelietībā pārsniedz 3A vairākkārtīgi. Andris, Ainārs un Aivars var viņiem tikai ūdeni pienest!

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2016. gada 13. augusts, 10:40:46 »
Nevajag pārspīlèt. Vnk visi tādi paši...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2016. gada 16. augusts, 07:27:46 »
Noskatījos to slepeni nofilmēto sarunu.

Jūsu domas - Kaimiņš ir varonis, kurš izvilcis "gaismā", Vienotības astoņkāji, vai vienotības pakalpiņš, kurš palīdzēja norakt Koļegovu, vai vienkārši idiots?

Nekādi nevaru izlemt...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2016. gada 16. augusts, 08:43:44 »
Tā kā Kaimiņš velk visdažādākos "kājus", tad man liekas, ka viņš ir misionārs ar aizmuguri, par ko daudz nav zināms.

Kur to video var redzēt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2016. gada 16. augusts, 09:16:08 »
Misionārs!?
Nja. Bet mūsu valstī viskas var būt... Arī plānprātiņi ar misiju.
O, ienāca prātā, ka dāma tēlo zivi, lai tiktu vaļā no amata, kurš ir bīstams.
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2016. gada 16. augusts, 10:31:35 »
A ko viņa taaaaadu pateica, ko neviens iepriekš nezināja?

Lietoja vārdu "nafig"? Nu es ar Kaimiņu runājot, ne tādu vien vārdu krājumu no savām rezervēm varētu izvilkt...
Par to, ka kādas V. ministres laikā (un gan jau nākamais ministrs turpina pildīt uzdevumus, tikai nav stilīgs un klusāk un bezjēdzīgāk uzvedas) kontra ziedēja, zēla un plauka, tak jebkurš, kas kaut iemaldījies iem pagalmā, zināja...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2016. gada 16. augusts, 10:51:15 »
Neko viņa tādu nepateica.  Man tā buldurēšana jau piektajā minūtē apnika.

Ar slēpto kameru filmēt un publicēt ir neglīti. Bet tāda "slava" jau Kaimiņam bija, vajadzeja zināt.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2016. gada 16. augusts, 11:36:48 »
Ja cilvēks taisās par ministru, tad viņam savos izteikumos jābūt sapieriskai pieejai. Savukārt - ja Nāburgs bijis baigais draugs un šitādu cūku paliek, tad atkal jāprasa - kā Tu savu ministērisko komandu savāksi, ja nodevīgus draugus pieturi?
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2016. gada 17. augusts, 09:46:26 »
stulbenis

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2016. gada 17. augusts, 09:50:11 »
Misionārs!?

Pašpasludināts. Bija jālasa ar ironiju;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2016. gada 17. augusts, 10:26:25 »
Inga jau nav daudz labāka - šitādas lietas runāt... vaimandieniņ!! Ja viņa var pierādīt to, ko teica, tad viņai uz knab/prokuratūru jāiet nekavējoties. Savukārt, ja tas bija tikai blablabla... tad ...NO Comments!!  tad rodas jautājums kā viņa līdz ģendir "uzkalpojās" un tur turās... ja tā ir viņas ikdiena??

Jeb tas viss ir tikai kārtējais cirks?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2016. gada 17. augusts, 10:42:50 »
Sarunu neskatījos, bet par to
Inga jau nav daudz labāka - šitādas lietas runāt... vaimandieniņ!! Savukārt, ja tas bija tikai blablabla...
Citreiz, lai no otra dabūtu ārā, kas viņam galvā, vajag piespēlēt. Jautri ir tad, ja abi ir saspēlējušies pārliecībā, ka otrs ir bijis patiess, visādi wow var sanākt :D
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 17. augusts, 10:58:14 no Piafa »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2016. gada 17. augusts, 11:04:07 »
Tieši par to es runāju, ka tik augstam ierēdnim vajadzēja šo spēli zināt un saprast kā tā jāspēlē (pozitīvs piemērs Repšes intervija Domburšovā "es zinu, ka tu zini, ka es zinu...) :)

Diemžēl viņa, vai nu jūtot kaut kādu aizmuguri, bija pazaudējusi modrību, vai arī ir tāds vienkāršs gadījuma cilvēks... bet izskatās, ka labi vien bija, ka VID vad. krēsls palika tukšs šoreiz. 

Ja tā padomāju, tad  VVD ir gana daudz brīnumu sastrādājis mana hobija makšķerēšanas jomā...