Autors Tēma: Camma dusmojas atkal  (Lasīts 14838 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Camma dusmojas atkal
« : 2016. gada 16. augusts, 07:16:30 »
Nepalaidiet garām 1.lapas rakstu: http://www.sarunuforums.lv/veseliba/ga/

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies kvadra

Re: Camma dusmojas atkal
« Atbilde #1 : 2016. gada 16. augusts, 08:08:06 »
Man ļoti patika.     :thumbsup:
Esmu ideālais pacients, kas pie "savējās" ģā neesmu bijusi nu jau gadus 20, neatceros, kā sauca, un nezinu, kur viņa vispār tagad vairs ir un vai saņem manus 1,2eur. Un arī pirms tam tik vienu reizi atnācu, paprasīju slimības lapu pēc traumas. Un ātri notinos, jo šī man sāka uzmākties ar to pošu uzskaitījumu, kuras man noteikti vajadzīgas, citādi apkritīšu ar visām iespējamajām sērgām. Bet, tā kā joprojām vēl esmu dzīva, ik pa brīžam iedomājos, ka derētu tomēr kāda eksistējoša ģā, pie kuras pēc kāda papīreļa aiziet, ajanukas. Šai sakarā jautājums foruma tautai - varbūt varat kādu ieteikt, pie kuras pierakstīties? Nopietni. Vēlams kkur labajā krastā, Vidzemes vai Maskavas priekspilsētās, galvenais ne centrā, t.i., lai ar auto var bez problēmām piebraukt un noparkoties. Apsolu viņu no lieka - ar visādiem šņupjiem, krekšķiem, "vieglām kājām" un ūdeni ceļgalā neapgrūtināt, ar to visu pati tieku galā.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2016. gada 16. augusts, 08:27:10 »
Kvadra, mīļā - Tu nevienam ģā neesi vajadzīga! Esmu mēģinājusi savus senčus pārrakstīt - nesanāk. Puikām un otrpusim vispār nav ģā, pat pēc dzīves vietas. Gribēju ieviest tādu ekstru proformas pēc - neizdodās :) . Nav bijusi vajadzība sirdīgi cīnīties, tādēļ neesmu līdz galam noskaidrojusi, kā tas var būt, ka kādam nodokļus maksājošam indivīdam tiek pēc būtības ATTEIKTA valsts apmaksātā medicīna. Droši, ka kaut kur kaktiņā sēž eskulāpētājs ar 1,2 eur mēnesī par katru mūsu galvu - tik nav zināms - kur :).
No otras puses - nu i nafig to plānprātiņu. Receptes ar atlaidēm tikai diabētam, pārējais tāds nieks, ka nav tramvajbiļetes vērts, lai īpaši brauktu, izraksta kurš nu pagadās pa rokai.
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 16. augusts, 08:34:13 »
Kvadra, Ja Tev tā gribēšana ar ĢĀ runāt ir tik reta - maksas variants Tev būs kā reiz. Pie apmeklējuma 1x 20 gados tie 35eur par slimības lapu atmaksāsies :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2016. gada 16. augusts, 09:13:04 »
Camma, da tu ko. Mani mans ĢĀ  jebšu Narvesena kiosks pilnībā apmierina - izraksta kādu papīru vajag, iedod kādu nosūtījumu vajag... piespiežu tik "pogu", samaksāju 1,42, un soļoju tālāk. Pat asinsspiedienu izmēra! Tā nu zinu, ka man joprojām ir Spiediens!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2016. gada 16. augusts, 09:52:09 »
Pierakstos pulciņā. :D

ĢĀ mani nebija redzējis kopš maniem gadiem 18 - vispār tad tas vēl nebija ģā.
Vienīgais traucējums - kad piemetās bērni - pierakstīju šos pie  puslīdz sakarīgas [te nav Rīga, te var]. Pieklājības pēc to pirmo pusgadu ar astīti piestaigāju atrādīt [lai gan nosvērt un nomērīt es varu pati, pārējais tāpat ir daudzmaz redzams], pēc tam iepriecināju pirms bērnudārza sākšanas, vienu ziemu telefoniski organizēju sīčiem zīmes nopuņķotai bērnudārza neapmeklēšanai [t.i. - piezvana, ka bija slims no-līdz, aiziet uz reģistratūru pēc cedeles].

Tas gan netraucēja uzzināt iekš latvija.lv, ka man esot diagnosticēts hronisks duodenīts. Vot manta - distanciālā diagnostika. :D Pat uz Narvesenu nav jāiet.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies dip

« Atbilde #6 : 2016. gada 16. augusts, 10:11:47 »
Lai ietu pie ĢĀ, rūpīgi jāizstudē internets, medicīnas enciklopēdija, lai zinātu, ko prasīt - kādu norīkojumu, recepti. Bet tas vairs nav smieklīgi gados veciem cilvēkiem. Šogad iepazinos ar mammas ģimēnes ārsti. Akmansdievs! :fryingpan:

Runājot par pierakstu pie ĢĀ, lasīju, ka ģimenes locekļi obligāti tiek pierakstīti pie jau esošā ĢĀ.

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2016. gada 16. augusts, 10:39:37 »
Camma, Tu tak tiem savējiem pierakstītos vari atrast Latvija.lv. Gan jau kādam viņi ir pierakstīti un $ nāk. Tad pie tiem arī lai šie dodas un pieprasa valstss apmaksātus pakalpojumus :D

Mana, kā Emīlijai, ir samērā sakarīga, BET viņas praksē jau ir 2200+ pacienti. Prakse laikam apauga līdz ar esošo pacientu vairošanās vecuma sasniegšanu...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2016. gada 16. augusts, 10:53:07 »
Dip - nekas nav obligāti! Ģā var neņemt un viss. Punkc.
Var atrast datus tikai par sevi vai tiem, kas iedod pieeju. Pasaki, kuram 80 gadu vecam cilvēkam ir i-banka un internets? Un kur nu vēl interneta pieejamība lauku mājā ....
Visus sakost!

Atslēdzies dip

« Atbilde #9 : 2016. gada 16. augusts, 11:10:48 »
Dip - nekas nav obligāti! Ģā var neņemt un viss. Punkc.
Var atrast datus tikai par sevi vai tiem, kas iedod pieeju. Pasaki, kuram 80 gadu vecam cilvēkam ir i-banka un internets? Un kur nu vēl interneta pieejamība lauku mājā ....
Ģimenes ārsts var nepiekrist pacienta reģistrācijai savu pacientu sarakstā tikai gadījumā, ja:
pacienta dzīvesvieta atrodas ārpus ģimenes ārsta darbības pamatteritorijas;
ģimenes ārsta pacientu sarakstā jau ir 1800 reģistrētu pacientu vai 800 bērnu, izņemot jau reģistrēta pacienta bērnus, vecākus vai laulāto un ģimenes ārsta darbības pamatteritorijā dzīvojošus pacientus.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2016. gada 16. augusts, 11:12:52 »
Tas dzīvē nedarbojas. Pārbaudīts. Bez tam - kā es tam negribošajam pēčāk uzticēšu savu veselību un dzīvību?
Visus sakost!

Atslēdzies dip

« Atbilde #11 : 2016. gada 16. augusts, 11:18:04 »
Tas dzīvē nedarbojas. Pārbaudīts. Bez tam - kā es tam negribošajam pēčāk uzticēšu savu veselību un dzīvību?
Tāpat kā narvesen kioskam :smoker:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2016. gada 16. augusts, 11:22:39 »
Vot tad jautājums - nafig? Kāpēc man jāmaksā 14,4 eiro gadā obligātā kārtā kādam negribonim?
Nē, nu kamēr bērni sīki un vajag spravkas - nekur neliksies. Tāpat, ja d/d prasa nespējnieka papīru par katru šķavu.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2016. gada 16. augusts, 11:25:12 »
Ai, es gan nesūdzos, man nupat bezmaksas 10x fizioterap. kurss sākas, ĢA lietojam, cits biežāk, cits retāk, mana kaite hroniska, bērniem kādreiz kaut kas uzkrīt un zīme vajadzīga, nupat medizziņa jauna bija jānokārto. Klāt vienmēr var tikt, uz mājām arī brauktu, ja vajadzētu -tfu tfu tfu

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2016. gada 16. augusts, 11:33:28 »
Nē, nu nav jāuztver manis rakstītais, kā absolūti vienmēr notiekošs un vienīgais iespējamais. Pazīstu vairākus ļoti jaukus, ZINOŠUS un DOMĀJOŠUS ģimenes ārstus. Bet tie ir izņēmumi, kas apstiprina likumu...
Visus sakost!