Autors Tēma: Tiesības izvēlēties tikai vienam?  (Lasīts 7819 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: Tiesības izvēlēties tikai vienam?
« Atbilde #30 : 2016. gada 18. augusts, 14:39:30 »
Bet ja abi ir vienojušies, ka bērnu nebūs, bet viens šo vienošanos lauž, tad pēkšņi vainīgs ir tas otrs, kurš uzticējās?
mans jautaajums bija par to, kaadu kontracepciju lietoja viirietis, jo
Pati pateikusi, ka tas bija apzināti - viņa viņam meloja, ka savas tabletes dzer
taatad atbildiiba un vienoshanaas, ka "mums beernu nebuus" tika uzlikta TIKAI uz sievietes pleciem??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Trix

« Atbilde #31 : 2016. gada 18. augusts, 14:41:25 »
Pag, a melošana, ka viņa lieto kontracepciju, ir OK?

Ja mans vīrs saka, ka ir paēdis pusdienas, man ar varu viņam jāielej rīklē vēl viens šķīvis zupas, jo viņa ēšanas faktu es neredzēju un defoltā apšaubu?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #32 : 2016. gada 18. augusts, 14:42:18 »
Citāts
Tu iedomāties nevari, cik simtiem reižu vinš ir lādējies par to, ka vecāki, zinot, ka viņš tāds būs (Mātei tā pati slimība), viņu tomēr laida pasaulē?

Vai tieši šo viņš savai sievietei arī ir teicis? Ka viņš ir nelaimīgs, tāpēc ka piedzimis? Ja tā, tad nezinu kas sievišķim galvā darās. Bet citādi... Vai tiesīga sieviete palikt stāvoklī no vīrieša, kurš to negrib? Jā. Bet ar nosacījumu, ka viņa no šī vīrieša neprasa atbalstu. Gaidīt un cerēt drīkst.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #33 : 2016. gada 18. augusts, 14:42:59 »
Nu un kā mēs te skaidri redzam atkal - vienmēr pie visa vainīgas sievietes... A vīrietis - staigā ar savu "norunu" - nelaimīgs, slims, i savu bērnu pat neatzīst un negrib.

Okej. Lai tā būtu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #34 : 2016. gada 18. augusts, 14:43:42 »
Ja abi vienojās/piekrita, ka viņa ir tā, kura dzer tabletes, tad vienojās. Un nav jau zināms, kurš ierosināja, ka tās būs tieši tabletes, nevis prezervatīvi, sūkļi, krēmi, spirāles, vazektomijas, kalendāri vai pārtrauktie akti.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #35 : 2016. gada 18. augusts, 14:44:01 »
Pag, a melošana, ka viņa lieto kontracepciju, ir OK?
pag tagad ne par meloshanu (ko es personiigi neatbalstu), tagad par to, ka viirietis, kuram ir kaut kaada diagnoze, neveelas beernus (ok varu saprast). Vai tad ja TU PATS kaut ko neveelies, tad TU PATS kaut kaa neizsargaajies, bet liec izsargaaties OTRAM kuru knieb??

P.S. liec izsargaaties varbuut par skarbu, bet nu tabletes jaadzer OTRAM, nevis TEV PASHAM kaut kas jaadara??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Trix

« Atbilde #36 : 2016. gada 18. augusts, 14:45:52 »
pag tagad ne par meloshanu (ko es personiigi neatbalstu), tagad par to, ka viirietis, kuram ir kaut kaada diagnoze, neveelas beernus (ok varu saprast). Vai tad ja TU PATS kaut ko neveelies, tad TU PATS kaut kaa neizsargaajies, bet liec izsargaaties OTRAM kuru knieb??

Kāpēc "liec izsargāties"? Klāt stāvēji? Zini, kāda bija viņu noruna? Nē? Nu tad nefantazē.

Un runa ir tieši par melošanu. Ja negribi lietot kontracepciju, tad tā arī saki, lai vīrietis var izsargāties no savas puses.  Nevis apgalvo, ka ir droši, vari par to neuztraukties.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #37 : 2016. gada 18. augusts, 14:48:12 »
Kāpēc "liec izsargāties"? Klāt stāvēji? Zini, kāda bija viņu noruna? Nē? Nu tad nefantazē.
jeez Trix nomierinies, es vispaar Rafix prasiiju KO viirietis ir dariijis kontracepcijas noluukaa :) Atbildes joprojaam nav. Un tev nav jaametas uzreiz visaam pudeleem par korkji :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #38 : 2016. gada 18. augusts, 14:49:54 »
Ja negribi lietot kontracepciju, tad tā arī saki, lai vīrietis var izsargāties no savas puses.  Nevis apgalvo, ka ir droši, vari par to neuztraukties.
bet beernus (kaa es sapratu) negribeet ir VIIRIESHA uzstaadiijums, par kuru vinsh briidinaajis sievieti un veelaak arii vienojushies. Vaitad nebuutu logjiski shajaa gadiijumaa ARII PASHAM piedaliities un taa teikt 200% droshi nodroshinaaties, lai tie beerni tad arii nebuutu??

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #39 : 2016. gada 18. augusts, 14:50:12 »
Sava taisnība arī Afrorai - ja jau to bērnu negribēja nepakam, tad kaut vai divus prezervatīvus varēja vilkt.
No otras puses mīlestībai un spējai uzticēties otram būtu jāiet roku rokā.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Camma

« Atbilde #40 : 2016. gada 18. augusts, 14:52:50 »
Un, cik te rakstīts, bija izrunāts arī variants, kas notiek tad, ja kontracepcija nenostrādā. Un tika akceptēts no sievietes puses. Nu tad tas jau ir trīskārši maitisms. Un nekādi nav ieliekams nabaga cietējgosniņas ramjos.
Visus sakost!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #41 : 2016. gada 18. augusts, 14:53:07 »
Bet sava taisnība arī Afrorai - ja jau to bērnu negribēja nepakam, tad kaut vai divus prezervatīvus varēja vilkt.
WO!!!! ja mees (es un viiriets) negribam KOPEEJUS beernus (un nekad negribeesim, nevareesim un jaabuut 200% droshiibai), tad ok vienojamies .... es dzeru tabletkas un tu ... jaa ko tu?? Vismaz lieto prezi, ne?? Tas taa kaa buutu OK, jeb tomeer nee??

Atslēdzies ragana

« Atbilde #42 : 2016. gada 18. augusts, 14:54:57 »
Saprast var abas puses, taču atbildību par izsargāšanos šajā gadījumā bija jāuzņemas vīrietim. Jo tieši viņš 100% negrib bērnus. Līdz ar to sorry, tā iespējamā impotence tur ir aiz kāda gala pievilkta.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2016. gada 18. augusts, 14:56:24 »
Afrora - nu īsti godīgi tas nav - vīrietim tik divas iespējas vien ir - vazektomija un celibāts. Prezervatīvi nav 100% droši. Bez tam - kāds iemesls lietot prezervatīvu, ja dāma sakās lietojam tabletes?
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #44 : 2016. gada 18. augusts, 14:59:21 »
Iemesli divi - nejauša vai apzināta kļūda.  ;)