Autors Tēma: Tiesības izvēlēties tikai vienam?  (Lasīts 7789 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Tiesības izvēlēties tikai vienam?
« Atbilde #45 : 2016. gada 18. augusts, 14:59:35 »
Vai te kāds vispār lasa?
 ''Kontracepcijas jautājumi risināti kā pieaugušiem cilvēkiem pieklājas, izrunāts arī rīcības plāns, ko darīt, ja tas tomēr nenostrādā.''
Visus sakost!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #46 : 2016. gada 18. augusts, 15:02:56 »
Tēma skan - vai iespēja izvēlēties ir tikai vienam. Citējot sevi, atkārtošu, ka bioloģiski jā.

Kaut kas tais attiecībās būs aizgājis ne tā, ja nespēja sievieti pārliecināt par sava viedokļa pareizību, tā, lai viņai ij doma prātā neienāktu, ieliktu visdārgāko spirāli, tabletes dzertu un ko tur nu vēl var darīt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #47 : 2016. gada 18. augusts, 15:09:42 »
Vai te kāds vispār lasa?
 ''Kontracepcijas jautājumi risināti kā pieaugušiem cilvēkiem pieklājas, izrunāts arī rīcības plāns, ko darīt, ja tas tomēr nenostrādā.''
zin ar tiem izrunaatajiem riiciibas plaaniem ir taa, ka arii piemeeram surogaatmaates peekshnji atsakaas beernus atdot. Plaani VAR mainiities. Un te atpakalj, pie "kaapeec jaalieto prezis, ja lieto tabletes" ... a taapeec, ka MAN (viirietim shajaa staastaa) vajag 200-300% garantiju, ka nebuus.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Camma

« Atbilde #48 : 2016. gada 18. augusts, 15:13:26 »
A vot te tajā stāstā ir otra daļa - MAN, sievietei, vajag, tikai alimentus gan VIŅŠ lai maksā!
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #49 : 2016. gada 18. augusts, 15:25:22 »
Vīrieša nevēlēšanos laist pasaulē slimu bērnu varu saprast. Bet bērns ir piedzimis un - Rafix neko neteica, ka būtu slims, tātad normāls, vesels? Paveicies? Nu tad kāds iemesls būtu tik noraidoši izturēties pret šo bērnu? Tikai tāpēc, ka sieviete ar viltu viņu ieņēmusi?
Bet es laikam šādā situācijā uzskatītu, ka tas ir mans lēmums, mana izvēle un mana atbildība, un neko no tā negribošā vīrišķa neprasītu. Galu galā, kaut vai tāpēc, lai bērns neko nav šim negribošajam tēvam parādā, lai kādreiz, pēc gadiem, pēkšņi neuzrodas svešs, slims vecišķis ar tekstu "sveiki, esmu tavs tētis! un tagad tu mani kopsi, jo es tev alimentus esmu maksājis!"   

Atslēdzies Trix

« Atbilde #50 : 2016. gada 18. augusts, 15:30:21 »
Rafix neko neteica, ka būtu slims, tātad normāls, vesels?

Teica:

Kārtībā nav, izrakstu no slimnīcas esot jau gar degunu novicinājusi. Tas gan nevienu nepārsteidza.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #51 : 2016. gada 18. augusts, 15:35:05 »
Kaut kā šito biju palaidusi garām, sorry.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #52 : 2016. gada 18. augusts, 15:53:45 »
Tēma ir ļoti pateicīga fantazēšanai, tāpēc atļaušos kādu fantastiku pamodelēt ;)
Bet es laikam šādā situācijā uzskatītu, ka tas ir mans lēmums, mana izvēle un mana atbildība, un neko no tā negribošā vīrišķa neprasītu.
Kā kārtējais izdomājums/minējums/pasaciņa par tēmu (calis.lv iedvesmots) - ja pārim kaut kas nav jau ilgāku laiku štimmējis, un dāma klasiski to ir izdomājusi risināt ar palikšanu stāvoklī. Neasanāca - vīrietis atgādināja par iepriekš atrunāto "risinājumu". Sacemmējās dāma, izbļaustījās, ka to izdarījusi speciāli (iespējams piesaucot argumentus - tu nekad nebūtu piekritis, ir taču iespēja, ka nebūs slims, tava dzīve nemaz nav tik nožēlojama (īpaši, ja čoms "turas kā vīrs" ikdienā)). Viņš paliek pie sava. Viņi šķiras. Viņa varbūt pat pasaka, ka visu nokārtos. Ar cerību, ka "gan jau nekas nebūs", un tēvs ieraudzīs bērnu, atmaigs, būs idille, tomēr iznēsājusi, laidusi pasaulē. Nesanāca kā plānots, back-up plāna nav - dāma ir viena ar slimu bērnu uz rokām, līdzekļus vajag, jo nav arī par to iepriekš padomājusi...
Jaunais tēvs (nelietis, kas savu bērnu ir nosūtījis likvidācijai) ir jāsoda! Tiesa, paternitāte, alimenti! Vismaz! Lai neliekas dzīve salda!

Nez kā vispār jaunais tēvs jūtas, neskaitot piekāsienu, sajūtu, ka esi nodots, žēlumu pret bērnu?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2016. gada 18. augusts, 16:03:21 »
Mani samulsināja tas, ka vīrietim jāierodas tiesā paretnitātes noteikšanai un alimentu jautājumā.
Labi, dāma “uzmeta“, bērns ir. Fakts.
Un tētuks tik apbižojies, ka noliedz, ka bērns viņa un “kratās“ vaļā no atbildības???
Lai ko par dāmu domātu, bērns ir un jāpalīdz viņam izaugt, nevis
jālaižas lapās. Lai kāda sākumā vienošanās būtu bijusi.Un jā,mēs zinām vien tētuka viedokli.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #54 : 2016. gada 18. augusts, 16:05:52 »
Tēma ir ļoti pateicīga fantazēšanai, tāpēc atļaušos kādu fantastiku pamodelēt ;)Kā kārtējais izdomājums/minējums/pasaciņa par tēmu (calis.lv iedvesmots) - ja pārim kaut kas nav jau ilgāku laiku štimmējis, un dāma klasiski to ir izdomājusi risināt ar palikšanu stāvoklī. Neasanāca - vīrietis atgādināja par iepriekš atrunāto "risinājumu". Sacemmējās dāma, izbļaustījās, ka to izdarījusi speciāli (iespējams piesaucot argumentus - tu nekad nebūtu piekritis, ir taču iespēja, ka nebūs slims, tava dzīve nemaz nav tik nožēlojama (īpaši, ja čoms "turas kā vīrs" ikdienā)). Viņš paliek pie sava. Viņi šķiras. Viņa varbūt pat pasaka, ka visu nokārtos. Ar cerību, ka "gan jau nekas nebūs", un tēvs ieraudzīs bērnu, atmaigs, būs idille, tomēr iznēsājusi, laidusi pasaulē. Nesanāca kā plānots, back-up plāna nav - dāma ir viena ar slimu bērnu uz rokām, līdzekļus vajag, jo nav arī par to iepriekš padomājusi...
Jaunais tēvs (nelietis, kas savu bērnu ir nosūtījis likvidācijai) ir jāsoda! Tiesa, paternitāte, alimenti! Vismaz! Lai neliekas dzīve salda!

Nez kā vispār jaunais tēvs jūtas, neskaitot piekāsienu, sajūtu, ka esi nodots, žēlumu pret bērnu?

A kā viņam jājūtas, draņķim - divus prežus neuzvilka, vazektomiju neuztaisīja, tagad no atbildības grib atkratīties, maita!   :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm:

Ja pieņēmi lēmumu vienpersonīgi pārkāpt norunu, tad audzini, kā gribi, sava lēmuma sekas. Tava izvēle. Ar visu svītriņu dzimšanas apliecībā. Un nav ko fantazēt, ka vīrietis pēkšņi mainīs savu viedokli, ja sieviete paraudās un sacels traci.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #55 : 2016. gada 18. augusts, 16:13:13 »
Gan jau arī uzaudzinātu ar svītriņu pasē.
Bet runa jau par bērnu, kurš pie vecāku norunām nekādi nav vainīgs...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #56 : 2016. gada 18. augusts, 16:14:27 »
Nekādu viedokli mēs nezinām. Mēs zinām tikai Rafika pārdomas un īsu stāsta satura izklāstu. turklāt - kā tas izskatās/ir uzzināts no jaunā tēva.
Tāpēc arī ir vieta visādām pāpām, fantāzijām utt

Es tā klusītēm iepīkstēšos par iedzimto kaiti. Nav zināms, kas tā ir. Rafika čomam tā ļoti traucē dzīvot. Tomēr čoma māte ar šo pašu diagnozi ir spējusi iznēsāt un dot dzīvību viņam. Var jau teikt, ka sievietes ir sīkstākas utt, bet grūtniecība un vārds, no kura šis ir atvasināts, nekādi neliecina par procesa vieglumu. Tad, cik īsti šī iedzimtā kaite ir nopietna, ja vienam tās ir mocības, bet cita spēj izturēt un izdzīvot vienu no veselību un organismu visnoslogojošākajiem periodiem?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #57 : 2016. gada 18. augusts, 16:18:56 »
Saki, nelaimīgs un slims cilvēks? vai tik tā nav paša izvēle, būt nelaimīgam jo slimam...?

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/72960/dzivespriecigakais-cilveks-pasaule-apprecejies-foto

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #58 : 2016. gada 18. augusts, 16:19:44 »
Čalim tagad vajadzētu pārdomāt, kurā brīdī attiecības no godīguma un paļāvības nobrauca uz mānīšanos un ieciršanos.
Ja vien, notikušā satriekts, viņš nav izlēmis par labu celibātam, tad ir risks to pašu kļūdu pieļaut vēlreiz.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #59 : 2016. gada 18. augusts, 16:21:45 »
Mani samulsināja tas, ka vīrietim jāierodas tiesā paretnitātes noteikšanai un alimentu jautājumā.
Ja pamodificē manu pasaciņu, tad iespējams viņš dzīvoja pārliecībā, ka viņa ar visu "ir tikusi galā", attiecības sarautas, kontaktu nav. Un tad bez jebkāda brīdinājuma - hops! Un pavēste pastkastē.
Jo dāma izlēmusi, ka piķi tomēr vajag un negrib uzņemties atbildību pa kluso audzināt un tikt ar visu galā vienatnē.