Autors Tēma: Fck, kas kaķim ar acīm?  (Lasīts 2377 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Trix

Fck, kas kaķim ar acīm?
« : 2016. gada 19. augusts, 00:02:19 »
Bildē redzams, izskatās, ka iekšējais plakstiņš (vai kas tas skaitās) pa trešdaļaci - abām vienādi no deguna puses. Vakar vakarā pamanīju, bet nodomāju, ka pusmiegaina. No rīta bija aizmirsies, bet neatceros, ka būtu ievērojusi - it kā gan uz šo paskatījos. Pa dienu neviens neko neesot ievērojis.
Pirms vairākām dienām ar kādu bija izkāvusies, - tas melnumiņš uz kreisā vaiga ir pušums. Var būt kaut kāda saistība?

Nu i ko? Rīt nebraukt uz darbu, bet meklēt vetu, vai? [A darbs svilst...]

Ē, Camma, kaķu māte, saki savu vārdu! Man kaut kāda nepamatota psihoze, cerams?

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

Re: Fck, kas kaķim ar acīm?
« Atbilde #1 : 2016. gada 19. augusts, 00:14:08 »
kamēr citi neko te nav teikusi minēšu savu versiju..saku uzreiz,ka nekādi to nevaru pamatot.... beet, kkur esmu dzirdejusi,ka tas feikais plakstiņš esmot cērmju gadījumos  :scratch: es patiešaam nezinu...bet, kad ta padomaju tad atceros gan ,ka tadi bija tikai bērnības meža/kūts kaķiem..par kuriem neviens īpaši rūpi neturēja..saviem istabas kaķiem neesmu manījusi...
sakritība.. vai patiesība ..nezinu...,lai nāk gudrāki un saka savas versijas..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2016. gada 19. augusts, 00:27:42 »
Domāju, ka no rīta būs ok. Arī tagad neko baisu nesaskatu.
Trešais plakstiņš kaķiem (vismaz maniem) parādās, ja kašaks miegains vai apslimis. Kaut kas līdzīgs, kā cilvēkam acis kļūst šauras pie iesnām. Un nekāda sakara ar cērmēm neesmu novērojusi.
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2016. gada 19. augusts, 00:39:44 »
st citu... cērme ar taisa apslimušu kaķi,Camm...,kas nav uz āru redzams... veel aiz vien neapgalvoju, bet turpinu domāt  :scratch: galigus idejotus jau es ar neklausos..moš kāds vērā ņamams teicējs bijis,ja jau atceros  :o

st.citu mani kaķi miegaini 70% dzives..nekad un nereiz tādas aces nav bijušas..
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2016. gada 19. augusts, 00:45:46 »
Nabaga minka, neko ieteikt nevaru, bet stāsti, kā viss atrisinās, Trix! Kaķiem vrb arī ir tāds konjunktivīts kā cilvēkiem?

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2016. gada 19. augusts, 00:53:11 »
Vot par miegainumu bik šaubos, jo regulāri tiek pārtransportēta no manas vietas gultā pusmetru tālāk, paver aci, paglūn, un guļ tālāk. Bet acis parasti normālas, lai arī šauras.
Izgūglējos - iekaisums, cērmes, vēdera problēmas, nobadināšana. Tas viss pofig, rīt skatīšos. Vismaz nav ar acīm nekas.

Paldies! Cammai īpašais - kad šito rakstīju, tad Tevis te nebija. Izsaucu Cammas garu, vai? :D

Par cērmēm - hrens zina, Principā nav standarta miskastnieks, lai arī dienā āra kaķis. Cenzētā paika plus medījums - pieejamu atkritumu te praktiski nevienam nav. Kādu čupu liek, to neviens nezina, jo, kopš sāka pa āru dzīvot, kastīte stāv kā dekorācija, ja nu pēkšņi viņai ienāk prātā izdarīt kaut ko neparastu :D  Ar ko sakāvusies, arī nav zināms, lai gan kaķi te visi ir saimnieka - vairāk vai mazāk pieganīti.

Nabaga minka, neko ieteikt nevaru, bet stāsti, kā viss atrisinās, Trix! Kaķiem vrb arī ir tāds konjunktivīts kā cilvēkiem?
A viņai nekas cits nav manāms - viss normā. Ne iesnas, ne kaut kādi izdalījumi, pa dienu iznēsājās apkārt, tagad paēda, guļ un rūc. Ja nepamanītu acis, pat nejustu, ka kaut kas varbūt ne tā. Tā ka - nepārdzīvo pārāk! [Bet paldies par līdzjūtību! :)] :) Čūskas kodienu pārdzīvoja, gan jau šito arī pārdzīvos. :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2016. gada 19. augusts, 00:57:00 »
rrrrrrrrr..Cammm..es gan tikai uz ātru roku ieskreeju pie Guugles.. bet jau pirmie komentāri uz 65%% saka,ka pirmais jāmeklē tārpi un tad citi iemesli..jo org novājināšanās, vīruss...tārps !!!!

ja viss labi ..tādam nav jābuut ...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2016. gada 19. augusts, 02:00:41 »
Man tie mistiskie tārpi, kas izsauc šļūdoni un pasaules galu kaut kā neliekās pilnīgi visu vainu cēlonis. Var jau būt. Bet maniem ir arī tārpeļi bijuši un ar acīm viss kārtībā. Tas apmēram tāpat kā grūtniecība un ūdens celī no kaut kā nelaba apēsta.
Saku no savas pieredzes. Bet te kudī zinošāki par mani ir - gan kaķglābji, gan veti. Manējie saņem savu attārpojuma devu vienreiz gadā - oktobrī, kad visas peles nolikvidētas. Ne pirms, ne pēc nekas ar acīm nenotiek. Šad tad samiegojušamies runčiem parādās tas trešais plaksts, koškām - nekad neesmu piefiksējusi.
Visus sakost!

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2016. gada 19. augusts, 08:22:16 »
Atskaite līdzjutējiem - šorīt paskats labāks, nekādu citu izmaiņu nav, nonesās pa trepēm, aizgāja apstaigāt teritoriju.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2016. gada 19. augusts, 08:55:54 »
Par tārpeļiem. Manējiem gadās atvemt kādu tārpu (rudenī), tad arī dodu attārpojienu. Kastītē NEKAD NEKAS nav manīts, tā ka to par rādītāju izmantot nevar. Šaubos, vai manējie tā nu kaut ko medī. Ja nu kāda pele pārpratuma pēc gadās, ij tad ne visiem. Bet pa āru vazājas, ķepas un dibenus pucē, būtu brīnums, ka kādu tārpeli neiemantotu.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2016. gada 19. augusts, 09:10:12 »
Man kādreiz vets stāstīja, ka tārpus pārsvarā dabū no blusām, ne no tā, ka pa āru staigā.
Blusas tārpu oliņas pārnēsājot.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2016. gada 19. augusts, 09:14:53 »
Nekaķeniekiem nelasīt!
Ja kaķis medī peles, tad iespējamība saslimt ar lenteni ir ļoti augsta. Akurāt pie šīs vainas tādas acis kaķiem esmu visbiežāk manījusi. Un lentenis jau nav pusmetrīgs tārps no pakaļgala, to vizuāli var redzēt kā sīkus "rīsa" graudiņus ap dupša atveri. Uz baltas spalvas ļoti grūti pamanāmi, uz melnas pavisam viegli.
Protams, ir vēl daudzi varianti.
Attārpot minci vajag nekavējoties, pēc medību sezonas beigām arī.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #12 : 2016. gada 19. augusts, 16:19:10 »
kad manai Katcei parādījās vemšana,un cērmes,biju šokā,kur istabas kaķis,kas neķer pat mušas,tārpus dabū.Vets teica,ka pietiek,ja grauž ārā zāli,lai būtu cērmes. Tādus plakstiņus esmu redzējusi novārgušiem āra kaķēniem.