Autors Tēma: Neprecīzie pieprasījumi tam tur, augšā  (Lasīts 2713 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Neprecīzie pieprasījumi tam tur, augšā
« : 2016. gada 22. augusts, 15:59:59 »
Kā jau zināms, lai kaut ko dabūtu - ir jāpaprasa. Lai vinnētu loterijā - jānopērk biļete. Utt. Pie šāda principa tad nu turamies puspajokam, un brīdī, kas konču plauktiņš patukšs (piektdien), abas ar kolēģi skaļi spriedelējam:
- vajag lai kāds klients atnes končas
- a es gribu konjaciju
- ok, konjaciņu un končas

(skatiens vērsts uz augšu, griestos, lai ziņojums labāk nosūtītos).

Šodien dabūjām šokolādes končas iekšā ar ķirsi kautkādā alkoholā...

Atslēdzies ineshuks

Re: Neprecīzie pieprasījumi tam tur, augšā
« Atbilde #1 : 2016. gada 22. augusts, 16:41:52 »
Zheel, ka piepildaas tikai konchu, bet ne zhaavvistu pieprasiijumi

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2016. gada 22. augusts, 16:50:52 »
Un kāpēc lai nevarētu kāda žāvēta vistiņa pati atlidot uz pieprasījumu? :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2016. gada 22. augusts, 16:53:33 »
Nu vot nelido!

Atslēdzies taj

« Atbilde #4 : 2016. gada 22. augusts, 20:15:10 »
Tur esot daža smalka nianse. Vēlamo "jāatlaiž" vaļā. No vēlmes, kad tā izteikta iespējami precīzāk, jābūt gataviem arī zināmā mērā atteikties. Nepieķerties tik ļoti. Turklāt, vēlamais var piepildīties arī ne uzreiz, bet pēc dažām dienām vai dažiem mēnešiem, kā kurā gadījumā.

Tādā ziņā visforšāk ir kaut ko ievēlēties tā puspajokam vien. Un viss. Ejam tālāk, darām ko citu, par to vairs tā nedomājam. Un tad, skat... :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #5 : 2016. gada 23. augusts, 10:15:08 »
Taa... zhaavvistas ienaakas garineetu murkju burku veidaa :D

Vaaks...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2016. gada 23. augusts, 12:01:36 »
Jau vairākas reizes par to biju iedomājusies. Ja padomā, tad daudz no tā, kas ar mani ir noticis bija kāds kluss sapnis. Vienkārši šad tad iedomājos, cik gan jauki būtu, ja notiktu tas un tas... Un tad pēkšņi, - notiek. Bieži ir žēl, ka pēc tik ilga laika, kad vairs tam nav īpašas nozīmes, bet tomēr... Pat bailes metās un liekas, ka ar tām vēlmēm ir jāpiebremzē ;o)))) Tam tur augšā ir dīvaina humora izjūta... teiksim, tāds sīkums,- rakstu vēstulē,- "... varbūt kaut kad, pēc gadiem astoņiem, mēs saskriesimies un tad....". Tagad iedomājaties, braucu vilcienā un pieturā ienāk kāds vecs paziņa, apsēžas blakus un mums ir pusstunda lai pakavētos atmiņās. Mājās pēkšņi ataust - paskaitu laiku - Tieši Astoņi gadi! Vāks!  Kad bija tas laiks, kad nevarēja tāpat vien vienkārši nopirkt eļļas krāsas, ja neesi mākslinieks, bet TĀ gribējās, tagad tās var dabūt uz katra stūra; tie kaimiņi, kas aiz sienas līdz 3 naktī cēla trobeli sen dzīvo sociālā mājā; gribēju strādāt mājās un te nu es esmu; man vairs nav neviena modinātāja... un pat tas notikums tad, kad man piezvanīja vetārsts un ar asarām acīs pateica, ka manam astainajam brīnumam atlicis ne vairāk, kā dažas dienas un es tā lūdzos un dozēju visas ieteiktās zāles 8 x reizes diennaktī, - un re kur man spalvainā saulīte, piecus gadus pēc tiem notikumiem joprojām blakus un pieprasa savas tiesības uz pusdienām. Tā vai savādāk, bet viss piepildās. Šad tad bailes metās...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2016. gada 23. augusts, 12:47:58 »
Ar humora izjūtu Lielajam šefam ir tā interesanti. Gribēju māju pie jūras, ir man māja pie jūras. Tak aizmirsu palūgt, lai man būtu iespēja šobrīd tur arī dzīvot. Gribēju konkrētas markas auto, dabūju, tik aizmirsu kaut ko paprasīt par labu tehnisko stāvokli... :thinking:
Beigās secināju, ka lūgumi ir jāizska šusmīgi precīzi, ar termiņiem un citām niansēm, kas stipri apgrūtina pašu lūgšanas procesu. Tādēļ esmu viltīga un prasu sirdsmieru (man tajā ietilpst pilnīgi viss - ģimenes un pašas labklājība, veselība un visi citi labumi).

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2016. gada 23. augusts, 12:53:20 »
Ragana, neprasi sirdsmieru. Pārlieku mierīga sirds var novest taciņu caurvītos mežainos apgabalos, kas piemētāti ar akmens izstrādājumiem (ja jau runājam par tā augstākā humora izjūtu).

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2016. gada 23. augusts, 12:54:55 »
Jaa... gadaas, ka peecaak nezini, ko ar to dabuuto pasaakt...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2016. gada 23. augusts, 12:59:08 »
Ar humora izjūtu Lielajam šefam ir tā interesanti. Gribēju māju pie jūras, ir man māja pie jūras. Tak aizmirsu palūgt, lai man būtu iespēja šobrīd tur arī dzīvot. Gribēju konkrētas markas auto, dabūju, tik aizmirsu kaut ko paprasīt par labu tehnisko stāvokli... :thinking:

Pilnīgi pareizi. Jo tas Izpildītājs arī ir normāli slinks un savu darāmo izdara burtiski un formāli - piemēram, ja prasīsi "naudu", tu to arī dabūsi - uz ielas atrastas monētas veidā. Prasīsi "labu darbu" - dabūsi darbu, bet tas nenozīmē, ka arī ar labu algu... Gribēsi "iepazīties ar foršu vīrieti", tad arī iepazīsies, iepazīsies un iepazīsies..., tikai neviens no tiem neaizķersies uz palikšanu... Gribēsi "nestrādāt vairs un lai visi liek mierā", ka nesanāk palikt smagi slimai uz gultas...
Esiet piesardzīgi ar savām vēlmēm...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2016. gada 23. augusts, 15:24:33 »
Par iepaziishanos ar forshu viirieti.... un pat taa aizkjershanos... eh... es bi pateiktu..

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2016. gada 23. augusts, 15:37:14 »
Iepazīsies, bet izrādīsies precēts. Uzmanies. ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2016. gada 23. augusts, 15:39:42 »
He... tas pat buutu mazaaks ljaunums ;)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2016. gada 23. augusts, 15:41:07 »
Viss atkarīgs no mērķa.