Autors Tēma: Sieviešu frizūras (uz galvas).  (Lasīts 5356 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Sieviešu frizūras (uz galvas).
« : 2016. gada 25. augusts, 20:47:15 »
Tāds pagalam neveikls tēmas nosaukums sanāca, bet nu kā ir, tā ir. Iedvesma ir klat, bailīgie pamūk. Es pabrīdināju, ja kas. Tātad dāmas sataisa viskaut ko uz galvas - kura nogriež īsus, kura sakrāso nesavā krāsā, kura saceļ visu uz augšu un izdzen vienu sānu, kura uzstaisa pūdeli. Nu VVS ņemās kā negudras. Nu skaidrs - kad savāc copēs, bizēs un vispār - gatavības stāvoklis fiziskām nodarbēm, tur disputa nav. Mans savukārt novērojums ir viens, kad sieviete sāk savus, brīvi krītošus matus, kaut kur bāzt, mālēt, īsināt - kukū, vecums ir klāt. Jeb citiem vārdiem, garā jauna dāma vienmēr būs ar garānakiem matiem. Šitā. Īsi par būtisko.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 25. augusts, 20:54:47 no Mao »

Atslēdzies Mao

Re: Sieviešu frizūras (uz galvas).
« Atbilde #1 : 2016. gada 25. augusts, 21:06:24 »
Labi, disputa īpaši augstam līmenim upurēju apgalvojumu par fiziskām nodarbēm - savākti mati var arī liecināt par pilnīgi pretējo, piemēram - nevienam netuvoties!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2016. gada 25. augusts, 21:15:41 »
Tā jau ir - jebkas, ko sieviete dara ar matiem (pēc Tavas loģikas -"sāk savus, brīvi krītošus matus, kaut kur bāzt, mālēt, īsināt"), liecina, ka laiks iet. Un laiks tiešām iet, hahā!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 25. augusts, 21:15:53 »
Savākti mati nozīmē, ka tie ir tādā svaiguma pakāpē, ka vaļā palaistiem vairs nav skata. Vai arī ir briesmīgi karsts un gribas, lai ap kaklu vējiņš pūš, ne matu šalle karsē.

Un matus griež tā ātri, īsi, radikāli, kad kāds vecis novedis lidz stāvoklim, ka gribas jaunu dzīvi sākt.

Un tad tikai nāk vecuma grieziens. Biežāk droši vien to dara tās, kurām mati paliek šķidrāki, un skats gariem plāniem matiem briesmīgs. Tad nogriež kaut ko nedaudz garāku par zēngalviņu, ko katru rītu ar apaļo fēnu mēģina pacelt uz augšu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2016. gada 25. augusts, 21:18:52 »
Nūūū, nez‘ kur tad šajā sistēmā iederas jaunās “stiļagas“ ar ežiem un visādiem izskuvumiem?
Ir arī dāmas, kurām kopš bērna kājas gari mati nekad nav bijuši, vienmēr īss griezums.
Ja runa par garmatainām dāmām cienījamā vecumā man uzreiz Pulkinena acu priekšā...
Nu neteikšu, ka man patīk... bet gaumes jau dažādas.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2016. gada 25. augusts, 21:19:05 »
Nu tas tām, kam lietišķais stils nav jāietur.

« Atbilde #6 : 2016. gada 25. augusts, 21:19:46 »
Ko lai dara, neviens nepaliek mūžam jauns. Ja večiem vēl ir opcija savu tuvojošos plikpaurību un sirmumu nomaskēt, nodzenot matus uz nullīti, un visiem stāstīt, ka viņš vienkārši ekonomē uz šampūnu un ķemmēm, tad sievietēm nekas cits neatliek kā savus sirmos un šķidros "mālēt un īsināt".     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2016. gada 25. augusts, 21:20:34 »
Nu pagaidām viss iet, kā smērēts. Kad būs klope, aļa - Mao mudaks?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2016. gada 25. augusts, 21:21:01 »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2016. gada 25. augusts, 21:22:36 »
Ko lai dara, neviens nepaliek mūžam jauns. Ja večiem vēl ir opcija savu tuvojošos plikpaurību un sirmumu nomaskēt, nodzenot matus uz nullīti, un visiem stāstīt, ka viņš vienkārši ekonomē uz šampūnu un ķemmēm, tad sievietēm nekas cits neatliek kā savus sirmos un šķidros "mālēt un īsināt".   

Es par personīgi tiešām nesaprotu večus, kas kaut ko dara ar matiem vecošanas pēc. Kā ir, tā ir, sievietes tak turās pie smadzenēm nevis pričenes...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2016. gada 25. augusts, 21:23:25 »
Mao, bet vīriešiem pavisam otrādi - par vecumu liecina daži gari mati, kas pārķemmēti pāri plikam plesim

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2016. gada 25. augusts, 21:25:02 »
Un ko man darīt, ja man sirmi mati jau īsi pēc 30? Nekrāsot?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2016. gada 25. augusts, 21:25:26 »
Nu pagaidām viss iet, kā smērēts. Kad būs klope, aļa - Mao mudaks?

Ā, bij‘ klope iecerēta? Tad pas. :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2016. gada 25. augusts, 21:36:06 »
Mao, bet vīriešiem pavisam otrādi - par vecumu liecina daži gari mati, kas pārķemmēti pāri plikam plesim

Nu tos pārķemmētājus jau arī es nesaprotu - ko ākstās?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2016. gada 25. augusts, 21:37:01 »
Un ko man darīt, ja man sirmi mati jau īsi pēc 30? Nekrāsot?

Man neviena sirma mata, bārda balta. Ko man darīt?