Autors Tēma: Sieviešu frizūras (uz galvas).  (Lasīts 5344 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Sieviešu frizūras (uz galvas).
« Atbilde #15 : 2016. gada 25. augusts, 21:37:36 »
Citāts
Jeb citiem vārdiem, garā jauna dāma vienmēr būs ar garānakiem matiem
Ka tik ne arī! Manā skolaslaikā meitenes ātri vien gribēja tikt no savām bizēm vaļā, laikam arī tāpēc, ka ar to bizi neko nevarēja pasākt. Un kas nogriezts, nogriezts. Tas tā  mūsdienās atkal modē - mati ir sievietes rota, un, ja kaut kāda iemesla dēļ tiem tiek nocirpts vairāk par centimetru, tas ir tik baisi, ka no mājas laukā rādīties nevar, kamēr neataug.

Manuprāt, vēlme un spēja eksperimentēt vairāk liecina par gara jaunumu, nekā turēšanās pie konservatīviem pieņēmumiem.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2016. gada 25. augusts, 21:40:35 »
Ka tik ne arī! Manā skolaslaikā meitenes ātri vien gribēja tikt no savām bizēm vaļā, laikam arī tāpēc, ka ar to bizi neko nevarēja pasākt. Un kas nogriezts, nogriezts. Tas tā  mūsdienās atkal modē - mati ir sievietes rota, un, ja kaut kāda iemesla dēļ tiem tiek nocirpts vairāk par centimetru, tas ir tik baisi, ka no mājas laukā rādīties nevar, kamēr neataug.

Manuprāt, vēlme un spēja eksperimentēt vairāk liecina par gara jaunumu, nekā turēšanās pie konservatīviem pieņēmumiem.

Es tēmu veidojot vadījos no aplēses, ka skolas gadu vipendroni ir šeit nu galīgi ne kasē.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2016. gada 25. augusts, 21:40:38 »

... sievietes tak turās pie smadzenēm nevis pričenes...

Sasmējos, labais. Sanāk ka vīrieši turās pie pričenes?, smadzenes nav būtiskas. ;)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2016. gada 25. augusts, 21:41:21 »

Man neviena sirma mata, bārda balta. Ko man darīt?
Uz ziemu atlaist garāku, ietērpties sarkanā mētelī, micē, un iet izklaidēt sīkus

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2016. gada 25. augusts, 21:41:39 »
Sasmējos, labais. Sanāk ka vīrieši turās pie pričenes?, smadzenes nav būtiskas. ;)

Vīrieši turas pie kūštura

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2016. gada 25. augusts, 21:44:27 »

Nē, pričene var liecināt par smadzenēm.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2016. gada 25. augusts, 21:48:50 »
Šodien kā reiz divus onkas redzēju - mati biezi un gari, astēs saņemti. Bet nekādas pozitīvās emocijas neizsauca. Varbūt kādai patīk. Man vīriešu īsās frizūras ar kārtību asociējas. Baisi smieklīgi izskatās kolēģi, ja naktsmaiņā pagulējuši, a mati no rīta kā rudzu lauks pēc marsiešu virpināšanās... Šitādu skatu pats no rīta spieģelī ierauga un uz frizētavu prom. Sievietēm nekas cits neatliek, kā sapīčkāt kādu figu vai savākt astē. Vai nošņakāt īsus.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2016. gada 25. augusts, 21:49:34 »

Nē, pričene var liecināt par smadzenēm.
Jo garāki mati, jo lielākas smadzenes?, nu, nu ... :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2016. gada 25. augusts, 21:52:03 »
Jo garāki mati, jo lielākas smadzenes?, nu, nu ... :)

Nē, cita doma - jo tripizdzjenskāka pričene jo katliņā mazāk.

Visu laiku jāskaidro - rrrrrrrr....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #24 : 2016. gada 25. augusts, 21:53:09 »
Vīrieši turas pie kūštura

Jums gan gribētos, lai viss ir tik vienkārši....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2016. gada 26. augusts, 00:31:48 »
Es par personīgi tiešām nesaprotu večus, kas kaut ko dara ar matiem vecošanas pēc. Kā ir, tā ir, sievietes tak turās pie smadzenēm nevis pričenes...
Ai, nesaki, nesaki... Mēdz būt pričenes, kas naproč saknē atsit vēlmi pētīt, ir tur apakšā smadzenes vai nava... Personīgi man riebj skūti pauri. Tā riebj, ka nekādas smadzenes neglābj. Nē, ok, es saprotu - ja reiz pa dzimumam muļķa mati gudro galvu pametuši, tad nekas cits neatliek, kā tos dažus atlikušos nokancelēt, bet, ja normāla pričene bezjēgā noskūta, ķemmi un šampūnu ekonomējot....rrrrrrrrr  :fryingpan: :angry:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #26 : 2016. gada 26. augusts, 08:40:41 »
Bārda arī ir mati. :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #27 : 2016. gada 26. augusts, 08:51:55 »
- kad savāc copēs, bizēs un vispār - gatavības stāvoklis fiziskām nodarbēm, tur disputa nav. Mans savukārt novērojums ir viens, kad sieviete sāk savus, brīvi krītošus matus, kaut kur bāzt, mālēt, īsināt - kukū, vecums ir klāt. Jeb citiem vārdiem, garā jauna dāma vienmēr būs ar garānakiem matiem.
Man iznāk otrādi. Mati dikti izturīgi un piedzīvojuši visas iespējamās krāsas un griezumus. Tak apnicis, tagad lai aug, kā nu māk.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2016. gada 26. augusts, 09:53:58 »
Mati ir mati, un tie ir jākopj neatkarīgi no vecuma. Kāda starpība - gari vai īsi, gaiši vai tumši.

Tikpat labi es varu pateikt, ja vīrietis ar bārdu, tātad vecs paliek. Lai gan ir jaunieši redzēti ar ataudzētām bārdām. Labi, ja kazbārdiņa, taču ir redzētas arī tādas garas un nekoptas, bet apakšā ģīmis jauns un nekrunkains.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #29 : 2016. gada 27. augusts, 23:52:26 »
Mati ir mati, un tie ir jākopj neatkarīgi no vecuma. Kāda starpība - gari vai īsi, gaiši vai tumši.

Tikpat labi es varu pateikt, ja vīrietis ar bārdu, tātad vecs paliek. Lai gan ir jaunieši redzēti ar ataudzētām bārdām. Labi, ja kazbārdiņa, taču ir redzētas arī tādas garas un nekoptas, bet apakšā ģīmis jauns un nekrunkains.

Tur jau ta dispusijas sāls - jaunietis ar milzu bārdu vecina sevi. Par dāmām - tas pats, ir soļi, kuri ie kļūdaini vai jau vienalga...