Autors Tēma: Sieviešu frizūras (uz galvas).  (Lasīts 5335 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Sieviešu frizūras (uz galvas).
« Atbilde #30 : 2016. gada 28. augusts, 09:43:53 »
Nepateikšu neko jaunu,bet stipri atšķiras vīrieša un sievietes vērtējums.Ja vīrietis jūsmo par pārdzīvojuši dāmu ar gariem matiem,tad sieviete redz ko citu. Vīriešus arī viegli piemānīt par vecumu - uzaudzē bizi un viņš tevi uzskatīs par skolnieci,kaut esi pensionāre. Es tomēr vairāk uzticos sieviešu vērtējumam, ka arī vispārpieņemtam uzskatam, ka zināmā vecumā gari mati izskatās smieklīgi, pat nepieklājīgi,kā arī dara sievieti vecāku.
Iespējams,Mao domāja jaunākās sievietes. Es uzskatu,ka gari mati var būt maksimums līdz 45 gadiem,nu,varbūt 50,ja sieviete ļoti labi saglabājusies. Ja Mao runā par  jaunākām,tad sory.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #31 : 2016. gada 28. augusts, 12:09:23 »
Kad iestājās neinterese par TO, tad arī pričene sakāpj uz augšu? Tas bij jautājums.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2016. gada 28. augusts, 12:47:01 »
Kad iestājās neinterese par TO, tad arī pričene sakāpj uz augšu? Tas bij jautājums.

Nē, tur dāmām nav nekāda kopsakara, proti, matu garumam ar TO.
Tā mēdz būt vien kungiem - kad mati iet mazumā, TAS arī sāk mazāk interesēt. ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #33 : 2016. gada 28. augusts, 13:19:32 »
Nez vai dāmas var adekvāti lemt par pašu kopsakariem... . Man liekās, ka tieši dāmas ir meistari ar jeb ko nodot virkni mesidžu. NE TIKAI LABU, BET ARĪ SLIKTU.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #34 : 2016. gada 28. augusts, 13:37:02 »
Nūūū, dāmas jau ar prot ievērtēt kungu mesidžus... ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #35 : 2016. gada 28. augusts, 13:48:27 »
nodot virkni mesidžu.
Ja matu saīsināšana vai citas frizūras izmaiņas vispār satur mesidžu, tad drīzāk  "Apnicis, gribas ko jaunu".