Autors Tēma: Gaisa mitrums  (Lasīts 7595 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Gaisa mitrums
« Atbilde #15 : 2014. gada 24. oktobris, 17:14:47 »
Kāds gaisa mitrums skaitās normāls, ja 14% ir maz?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2014. gada 24. oktobris, 17:26:18 »
45-50%

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #17 : 2014. gada 24. oktobris, 17:38:19 »
Ļaudis, a man radiatora nava! kaut kāda mistiska super-duper sistēma pievada, izvada, iesūnē, atsūknē un dūc. es lēnām sakalstu.
Liidzjuutiiba... Nopietni.
Atliek vieniigi mitrumu (tobish uudeni) iekskjiigi pastiprinaati lietot un veel papildus kaadu smidzinaamo termaalo uudeni uz sejas, ja vien nav iipsahi puuderi un puuderkreemi lietoti. Citaadi jau var driiz vien no metenes ar niku "ragana" par iistu raganu paarveersties - sausu un izzhuvushu.
Par shito teemu - te manaa galaa ziemas periodaa parasti ir stipri veesi (iekshtelpaas). Bez iipashi liela mitruma, bet arii centraalapkure netiek praktizeeta. Saakumaa salu, bet nu pierasts. Toties - kad peerngada martaa (ja atceramies - tas bija iisti auksts marts latvijaa), abi ar viiru ciemojaamies manaa dzimtenee un nakshnjojaam pie maniem draugiem,... tas bija vaajpraats -It kaa jau viss labi - dziivoklii plastikaata logi, visas skjirbinjas aizdriiveetas, nopakotas... silti. Bet... man bija sajuuta, ka nosmakshu. vakaraa uzziests barojosh kreems pa nakti pie aadas piecepas... Elpot nav ko, deguna gljotaada sausa kaa sahaaras tuksnesis... Brrrriesmiigi

Atslēdzies ragana

« Atbilde #18 : 2014. gada 24. oktobris, 18:00:06 »
Lūsīt, paldies par līdzjušanu. :hug2:  man kaut kādu iegribu pēc kosmētika nav bijusi uz sejas no šī gada 2.jūnija. Mitrinošais krēms neskaitās. Ūdeni esmu sākusi dzert litriem. Pirmdien būs tas mitrinātājs atnācis no i-veikala.  laistīšu uz paklāja ūdeni un man pofig, ko par to domās citi. Kaut kā jāpārziemo.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #19 : 2014. gada 24. oktobris, 18:01:23 »
Saliec visādus smukus trauciņus ar ūdeni un pa puķītei iekšā - i smuki, i labums :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #20 : 2014. gada 24. oktobris, 18:28:21 »
Lūsīt, paldies par līdzjušanu. :hug2:  man kaut kādu iegribu pēc kosmētika nav bijusi uz sejas no šī gada 2.jūnija. Mitrinošais krēms neskaitās. Ūdeni esmu sākusi dzert litriem. Pirmdien būs tas mitrinātājs atnācis no i-veikala.  laistīšu uz paklāja ūdeni un man pofig, ko par to domās citi. Kaut kā jāpārziemo.
Ui, ragana, uz paklaaja gan nelaisti.... Tu pat vispaarkurinaataakajaas telpaas var neizhuut un tad buus ziepes un smaka peec puvuma. bet kaut kaadus uudens traukus - kaa teica Zazuu - tas gan der. Tik ne ar dabiigaam pukjeem. Samet iekshaa smukus akmeniishus, gliemezhvaakus un taa...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #21 : 2014. gada 24. oktobris, 18:31:27 »
Un iepilini priežu/egļu eļļu - deguns būs priecīgs un pateicīgs :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #22 : 2014. gada 24. oktobris, 18:43:26 »
Viirussezonaa arii eikaliptu ellja itin labi der.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #23 : 2014. gada 24. oktobris, 18:53:46 »
Ļaudis, a man radiatora nava! kaut kāda mistiska super-duper sistēma pievada, izvada, iesūnē, atsūknē un dūc. es lēnām sakalstu.

hihi, būsi muuuumija

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2014. gada 24. oktobris, 21:38:44 »
ewww bet nopietni????? tads gaisa  mitrums????
vsjo zvanišu mammai lai izmēra mitrumu lauku majaa...taa man vienmer asociējusies ka sausakaa ,iespejamā telpa dzīvošanai...kad ziemaa tur aizbrauc... pa nakti sakalsti kā sēne...arī viskko esmu darijusi..gan uudensbljodas likusi,gan slapjas lupatas karinajusi...un laimiiga, kad prom :))
savukārt miitneszemes lejasgalā mums bija mitrums 85%...un uz priekšu :)
arii smiekliigi.. jā bija smiekliigi .... dreebes žuva nedēļām ,ja izžuva vispar :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

« Atbilde #25 : 2014. gada 25. oktobris, 10:28:56 »

hihi, būsi muuuumija
Emīlij, arī Tu, Brut!?!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #26 : 2014. gada 25. oktobris, 10:29:40 »
Paldies par ieteikumu eikaliptam uc eļļām. Pati neaizdomājos.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #27 : 2014. gada 25. oktobris, 10:52:45 »
Paldies par ieteikumu eikaliptam uc eļļām. Pati neaizdomājos.

Bet pilini ļoti maz - burtiski pāris piles.

Starp citu, būtu pateicīga, ja kāds man varētu pateikt, kur var nopirkt dabīgo terpentīnu.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #28 : 2014. gada 25. oktobris, 11:06:36 »
Aptiekā :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2014. gada 25. oktobris, 16:01:30 »
es starp citu mēģināju vienreiz noskaidrot no ka tad gatavo terpentiinu...nu to širpotreba...jo man neticās ,ka viss dabiigs... neatradu :( formula tjipa viena visam vai ka tur... varbuut laika par maz meklēšanai atvēlēju....
vārdsakot neko nenoskaidroju...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega