Autors Tēma: Diskusija par karmu  (Lasīts 7711 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: Diskusija par karmu
« Atbilde #30 : 2016. gada 05. septembris, 22:06:42 »
Nevar "strādāt" lieta, kas pati par sevi ir figņa. Es esmu reāliste, kam reiz sagrīļojās pasaules uztvere, kam negadās. Atjēdzos laikus, par laimi.
Nejaušības gan mēdz būt, bet tām nav nekāda sakara ar karmām.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #31 : 2016. gada 05. septembris, 22:19:17 »
Kas tev teica, ka pozitīvā domāšana ir figņa?? Ā, tev nestrādā ... citiem strādā :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #32 : 2016. gada 05. septembris, 22:40:02 »
Pati par sevi tā ir figņa. Atšķirīgas ir mūsu ticības pakāpes tai.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #33 : 2016. gada 06. septembris, 08:35:05 »
Bet varbūt mūsu izpratne par to,kas ir pozitīva domāšana.

Atslēdzies tex

« Atbilde #34 : 2016. gada 06. septembris, 08:58:19 »
Vot pozitívie domátáji un karmpiekritéji kretiné konkréti. Cúká dzívi sev un apkártéjiem. Savas bailes, problémas un tarakánus izliekas neredzam. Tipa viss ir, viss ir labi...
Tikai ne nu tarakáni pazúd, ne tás pa'sas naudas k'lúst vairák (kur nu vél ja pa to starpu tie'sám darbu nomaina un sák biku vairák sanjemt - tad ticíba vél trakák samaitá)... No tá, ka problémas neredz un nerisina, pa'sas par sevi atrisinás tikai da'zas. Var plúst pa dzívi ká sú** pa upi vai var stúrét laivu - katra pa'sa izvéle. Bet tie plúdéji, imo, ir lúzeri, kam pa'siem nav spéka dzívot

Atslēdzies ragana

« Atbilde #35 : 2016. gada 06. septembris, 09:20:29 »
Skat iepriekšējo komentāru.  :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #36 : 2016. gada 06. septembris, 10:15:22 »
Un ar ko tad mana un Trixa definīcija būtiski atšķiras no pašu tarakānu apsēsto pseido pozitīvistu?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #37 : 2016. gada 06. septembris, 10:32:54 »
Bet varbūt mūsu izpratne par to,kas ir pozitīva domāšana.
Varbūt, un kāda ir tavējā?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #38 : 2016. gada 06. septembris, 10:51:31 »
Nav mans nolūks uzbāzties kādam ar savu viedokli, bet ja jautā, tad varu par sevi teikt tā - katra sarežģītā situācija vai attiecības ar cilvēkiem ir mācībstunda, kas parāda manas vājās un stiprās puses. Līdz ar sapratni man ir dota iespēja mainīt - attieksmi, notikumu gaitu utt, izdarīt izvēli.
Tāds ir mans pozitīvisms. Tas noteikti neattiecas uz: "man ir", ja man nav. Tur ir meli jau pašā sākumā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2016. gada 06. septembris, 11:00:11 »
Kaut kā atgādināja viena mana kolēģa iemīļoto teicienu/anekdoti - "štruntīga tā grupa "The Beatles"- kaimiņu Ješka man uzdziedāja, man nepatika"  ;)

Kā es jau iepriekš teicu - nav jēgas par to runāt. Ceļu pieveic ejošais; sadzird tas, kurš ieklausās. Jebkādi centieni "reālistam" ko ieskaidrot no malas lemti tādai pašai neveiksmei kā moralizēšana alkoholiķim. Atbildes rod tas, kas sāk tās meklēt - pats.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2016. gada 06. septembris, 11:04:01 »
Tad sanāk, ka “reālistam“ karmas nav? :)
Tā ir vien izredzētajiem karmas meklētājiem? ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2016. gada 06. septembris, 11:18:14 »
Ir. Tikai reālistam par to nav ne jausmas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2016. gada 06. septembris, 11:26:40 »
Ja pieņem teorētiski, ka esmu “reālists“, tad man laikam laba tā karma,
 nav par ko sūdzēties...
Iepriekšējās dzīvēs nav sabojāta :), a kā gan šajā pēkšņi tāda nekarma radusies???,
vottt i nesaprotu, kur Karma skatās? ;)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #43 : 2016. gada 06. septembris, 11:30:59 »
Drīzāk ar alkoholiķi būtu salīdzināms nevis realists, bet tāds pozitīvists - viss viņam cukurvates rozā migliņā un pašam par to prieks.

Būtībā tas ir jautājums par to, kā mēs katrs uztveram realitāti - tādu, kāda tā ir, vai sagrozītu, lai liktu sev justies labāk. it kā jau nav ne vainas, bet cik ilgi tā var?

Atslēdzies tex

« Atbilde #44 : 2016. gada 06. septembris, 12:35:27 »
IMO, nomade precīzi saka. Clv visu laiku under influence...
Sliktas vielas vismaz periodiski mēdz iziet no organisma. Atpestīt no brainwashinga un "cukurvates skatījuma" kudī  grūtāk un i nafig. Bet IMO arī vājība, atkarība.