Autors Tēma: Grīziņkalnā seksa laikā pieķertai prostitūtai draud € 700 sods  (Lasīts 10881 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Grīziņkalnā seksa laikā pieķertai prostitūtai draud € 700 sods
« Atbilde #45 : 2016. gada 08. septembris, 17:23:01 »
un te vél 1 salídzinájums: lielveikali pie kasém tirgo cigaretes, prezervatívus, turpat var samaksát arí par wc papíru un alkoholu. Tomér tas tá ká paliek pircéja zi'ná, ka, neatejot no kases, nebútu ístá vieta 'sos iegádátos labumus lietot tiem paredzétajiem nolúkiem...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #46 : 2016. gada 08. septembris, 17:30:54 »
Tiktāl piekrītu, ka par "sīko huligānismu" būtu atbildīgs arī pakalpojuma publiskā vietā saņēmējs. Ja nemaldos, tad kā "sīkais huligānisms" kvalificējas arī mīšana uz ielas.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #47 : 2016. gada 08. septembris, 17:57:20 »
Ai, daddy, vai Tu tiešām lasīt nemāki, vai izliecies?
Juridiska persona diezin vai spēs nodarboties ar prostitūciju, bet tā var pārkāpt un tikt sodīta par prostitūcijas ierobežošanas noteikumu pārkāpšanu. Nu piemēram, publicēt prostitūcijas reklāmu preses izdevumā.  Kā arī "Izklaides un atpūtas iestāžu vadītāji nodrošina, lai šajās iestādēs netiktu piedāvāti, sniegti un saņemti seksuālie pakalpojumi par maksu".

Tak es saku, ka ar dažiem vīriešu kārtas pārstāvjiem nav jēgas pat diskutēt par šo tēmu, jo viena vienīga demagoģija un daddy personā , diemžēl, vēl bēdīgāk.... Laikam atsevišķi cilvēki strauj regresē....
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 08. septembris, 18:10:41 no pitons »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #48 : 2016. gada 08. septembris, 20:53:32 »
Kopš valstī ir oficiāls profesiju klasifikators un tajā melns uz balta ir rakstīts - prostitūta, ir oficiālas sanitārās grāmatiņas un valsts atzīst pat nodokļos iemaksāto naudu, būtu tikai loģiski atzīt šo profesiju par pilntiesīgu - ar iespējām reklamēties un sniegt pakalpojumu, kur pircējs vēlās. Tas nu tā. Oficiāla profesija mīzējs vai di@sējs gan nav redzēta. Ja nu vienīgi politiķis un profesionāls di@sējs var lietot kā sinonīmus.
Par ko te auKsti morālie tā satraucas? Ir pieprasījums - ir profesija. Laiki mainās, kādreiz šokolāde skaitījās tabu, tad smēķēšana bija bezmaz obligāta un labais tonis, radioaktīvie elementi daiļoja pulksteņus, korsetēs žņaudzās gan kungi, gan dāmas. Vēl neilgu laiku atpakaļ gejs bija pederasts un cietumā liekams perverts. Tagad cietumā var nokļūt tas, kurš atļausies izrādīt kaut mazāko nepatiku pret gejiem. Viss mainās.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #49 : 2016. gada 08. septembris, 21:30:07 »
Kopš valstī ir oficiāls profesiju klasifikators un tajā melns uz balta ir rakstīts - prostitūta...
Kurā vietā? Saskaņā ar prostitūcijas ierobežošanas noteikumiem  "personām aizliegts apvienoties grupās, lai piedāvātu un sniegtu seksuālos pakalpojumus par maksu, kā arī pieņemtu pasūtījumus seksuālo pakalpojumu sniegšanai par maksu", tobiš bordeļi ir aizliegti un par darba tiesikajām attiecībām profesijā "prostitūta" nevar būt ne runas. Prostitūtas ir individuālās saimnieciskās darbības veicējas, kuru nodarbes iekļaušana PK nav nepieciešama.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #50 : 2016. gada 08. septembris, 21:51:14 »
Cik valstiski morāli - ka tik nodokļus maksā. Ne? Un ko? Slimības lapu var paņemt? Reklāmu izkārt?
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #51 : 2016. gada 08. septembris, 22:33:03 »
Vai tiešām viņas iet reģistrēties un kādus nodokļus maksā? Nopietni? :D
Prasība pēc sanitārās grāmatiņas, starp citu, arī ir atcelta.
Nav šajā jomā nekādas uzskaites, nekādas nodokļu maksāšanas un attiecīgi nekādas ne sociālās, ne tiesiskās aizsardzības. Kaut kāda puslegāla nodarbe.

P.S. Es nesaku, ka tas ir labi.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 08. septembris, 22:57:07 no kvadra »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #52 : 2016. gada 08. septembris, 23:01:12 »
Vai tiešām viņas iet reģistrēties un kādus nodokļus maksā? Nopietni? :D
Prasība pēc sanitārās grāmatiņas, starp citu, arī ir atcelta.
Nav šajā jomā nekādas uzskaites, nekādas nodokļu maksāšanas un attiecīgi nekādas ne sociālās, ne tiesiskās aizsardzības. Kaut kāda puslegāla nodarbe.

P.S. Es nesaku, ka tas ir labi.

Va ne? Valsts neko nesakārto bet davai 700 uz galda. Skat. iepr. konstr. apsv..

Atslēdzies Mao

« Atbilde #53 : 2016. gada 08. septembris, 23:06:36 »
Tak es saku, ka ar dažiem vīriešu kārtas pārstāvjiem nav jēgas pat diskutēt par šo tēmu, jo viena vienīga demagoģija un daddy personā , diemžēl, vēl bēdīgāk.... Laikam atsevišķi cilvēki strauj regresē....

Kas mums te uzpeldējis? Ak šitais - es izstājos no diskusijas bet, kad oponentam paslīdējusi kāja, man piezvanīja citi manas cilts pārstāvji un es, nesekojot notikumiem sev riebīgi aizpeldējušā tēmā, nespēju atteikt sev būt pati un  ieskrēju paslīdējušajam iespert, jo es tāda esmu, es progresēju. Kas netic, es nakuj izstājos otreiz.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #54 : 2016. gada 08. septembris, 23:19:06 »
Tak lai viņas dzīvo -man nav nekas pret prostitūtām ! BET tas nebūt nenozīmē, ka viņām ar savu specifisko  rūpalu būtu jānodarbojas sab.vietās. Jeb parastajiem mirstīgajiem aizliegts nodarboties ar seksu sab.vietās, bet prostitūtas vrb iecelsim kādā īpašā godā un uz viņām šis liegums neattieksies?
Ja pieķēra un uzlika sodu likuma ietvaros, tad lai maksā!  (Un LIKUMU nepārzinātajiem atgādinu, ka nupat nesen pavērusies jauna iespēja, ka ja vainīgais atzist vainu un nomaksā sodu 2 ned.laikā no admin.protokola izrakstīšanas briža, tad sods samazinās uz pusi, tobiš m... varēs samaksāt tikai 350 eur, ja prātiņa pietiks un naudas ķešā).
Tā ka "bazars" viss šis ir praktiski UZPŪSTS jau no tēmas uzcepšanas brīža.
P.s. Camma, uzrādi man kaut 1 prostitūtu, kura nodokļus nomaksājusi un es sākšu domāt, ka Zeme izgājusi no orbītas... !
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 08. septembris, 23:25:53 no Narcise »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #55 : 2016. gada 08. septembris, 23:27:36 »
Atļaušos tomēr palūgt atbildēt uz konkrētiem argumentiem vai jautājumiem:
Močīšu lēnām un stabili...
1. Tu izstājies no diskusijas, kā Tu uzzinaji ka ar Daddy ir tik bēdīgi?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #56 : 2016. gada 08. septembris, 23:37:43 »
Parādi, Mao, kurā vietā es lietoju vārdu : IZSTĀJOS ???
 Es ralstīju: "man, personīgi, šī diskusija jau piegriezās, jo rieciešu demagoģiju un tukšu muldēšanu" UN TAS BIJA ADRESĒTS personīgi Tev.
Tā kā es nemētājos vārdiem, tad arī turpmāk šajā tēmā ar TEVI vairs nediskutēšu kā arī man NAV nekāda pienākuma atbildēt uz Taviem pratinošā stilā uzdotajiem jautājumiem. ;) Sorry, draudziņ.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 09. septembris, 08:16:36 no pitons »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #57 : 2016. gada 08. septembris, 23:44:55 »
Lab, laža, Tev piegriezusies diskusija apakaļ iepatikās, jo oponents ir paklupis un viņu jau ciltsbrāļi spārda, nav gan viens un tas pats, va ne?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #58 : 2016. gada 08. septembris, 23:48:52 »
Es brīdināju.
2. Tātad Tu , kā savu argumentu glābiņu, prezentē iespēju sodu samazināt uz pusi. Tu tak priecājies, ka sods ir vietā. Tobiš Tu droši zini, kā tā GK padibene netiks uzlikta uz bandītu skaitītāja un visdrīzāk, ka pati nomaksās un labosies, ja?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #59 : 2016. gada 08. septembris, 23:58:15 »
Neapnika ?? Nu padiskutē viens ar sevi, es Tev skaidrā latviešu valodā saku, ka ar Tevi personīgi, Mao, diskutēt ŠAJĀ TĒMĀ vairs netaisos. (Piedod, ja vari. ;d )