Autors Tēma: Grīziņkalnā seksa laikā pieķertai prostitūtai draud € 700 sods  (Lasīts 10844 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Grīziņkalnā seksa laikā pieķertai prostitūtai draud € 700 sods
« Atbilde #60 : 2016. gada 09. septembris, 00:14:44 »
Parādi... Būs vien jātic, ir dāmas, kas maksā nodokļus arī no šādā nodarbē gūtas peļņas. Pareizāk sakot - nodokļos samaksā to daļu, ko oficiāli saņem VISĀ algā par šūšanu, adīšanu vai tulkošanu. Īstā peļņa paliek pašām. Kaut kāds mānīgs nodrošinājums vecumdienām pensijai un medicīnai. Un piemālēt acis ļaunajiem kaimiņiem un citiem interesentiem - lai nav jautājumi tipa ''nestrādā, bet ar autiņu brauc un kleita mugurā?''
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #61 : 2016. gada 09. septembris, 08:47:43 »
Vai tad nebija tá, ka deklaracijá var norádít ienákumus no prostitúcijas principá jebkur's, jo tos ká reiz neapliek ne ar IIN, ne sociálo? Bet tá nekádá zin''a nav prostitútu vaina, ne arí to, kas ir prostitútas citá zi'ná...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #62 : 2016. gada 09. septembris, 08:50:47 »
Neapnika ?? Nu padiskutē viens ar sevi, es Tev skaidrā latviešu valodā saku, ka ar Tevi personīgi, Mao, diskutēt ŠAJĀ TĒMĀ vairs netaisos. (Piedod, ja vari. ;d )

Es ar Tevi nediskutēju. Es rādu citiem lietu manuprāt patieso būtību. Uz Tava piemēra.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #63 : 2016. gada 09. septembris, 09:20:27 »
Ak vai, cik aktuāla tēma...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #64 : 2016. gada 09. septembris, 09:20:51 »
3. Tiešam esi pārliecināta, ka prostitūta tiktu sodīta saskaņā ar to varensmalko likumu, ja no vieniem krūmiem iznirstot poličiem, no otriem iznirtu arī advokāti? Jeb tomēr likums nepilda paredzēto uzdevumu? Un kas tad ir jādara? Mao jāskrien uz Saeimu? Mācīt citus darīt savu darbu? Vai tad tiešām nebūtu godīgi ka, ja likums ir kropls, tad, kā minimums, jāpiemēro ir mazākais iespējamais sods vai jāiztiek AR BRĪDINĀJUMU? Bet taču kāmēr sabiedrības daļa brēc - davai, močī nost, var marinēt jūtīgu tēmu. Lūk arī visa morāle. Tu atbalsti nesakārtotājus.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #65 : 2016. gada 09. septembris, 09:40:16 »
Ak vai, cik aktuāla tēma...

Man aktuāla. Jo man jumtu norauj, kad pūlis līksmo pie giljotīnas.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #66 : 2016. gada 09. septembris, 09:44:12 »
Man asociācijas ar to, ka  ir pa vienam vai pa pārītim čekistu, to, kas ar čeku sadarbojušies, to, kas kukuļņemšanā pieķerti. Tagad arī vismaz viena prostitūta.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #67 : 2016. gada 09. septembris, 09:48:02 »
"Ķeksīšu" valsti ar mūsu pašu rokām veido.

Atslēdzies itta

« Atbilde #68 : 2016. gada 09. septembris, 10:16:29 »
Bet vairumam visa dziive paiet velkot "keksiisus" visaas jomaas.
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #69 : 2016. gada 09. septembris, 11:00:13 »
Pielikums pārdomām par likumdošanu.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #70 : 2016. gada 09. septembris, 11:17:14 »
Pielikums pārdomām par likumdošanu.
Pēc manas saprašanas, Latvijai šajā kartē pienāktos būt zilā, nevis zaļā krāsā.

Bet skandināvu variants ar legālo pakalpojuma piedāvājumu un nelegālo pirkšanu man šķiet kaut kas absolūti neloģisks. Kā var būt legāla prece, kuras pirkšana ir nelegāla? Tad jau tikpat labi varētu legalizēt narkotiku tirgošanu, bet sodīt to pircējus. Vai nu pasākums ir atļauts vai aizliegts.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #71 : 2016. gada 09. septembris, 11:17:26 »
Es nekādu traci Rīgā vai medijos ap to prostitūtu nemanīju, tracis ir sacelts šeit un diezgan KURIOZI man tas šķiet, jo tik tiešām valstī ir daudz nesakārtotu jomu un daudz nozīmīgāku problēmu kaut vai tai pašā medicīnas nozarē, nodokļu jomā, uc.  kā 1 sodīta priekameita Rīgas parkā.
UN pietiek tēlot žēlsirdīgos ! Žēl nabadzīti ?? Varat tak samesties un nomaksāt to sodu viņas vietā, kas šķiet tik netaisns, vai arī atvērt kontu ziedot.lv  - vrb  atradīsies  arī citi tādi līdzīgi žēlsirdīgie, bet es šaubos...  VAI ARĪ  ierosināt sakārtot likumdošanu ar konkrētiem priekšlikumiem "tautas kalpiem" vai viņu palīgiem,  kur tā šķiet aplama. Tad tā tiešām nebūs tikai "tukša muldēšana".

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #72 : 2016. gada 09. septembris, 11:35:40 »
Pēcvārds. Pēc savas pirmās profesijas esmu juriste, šajā prof. šobrīd vairs nepraktizēju, tāpēc vakar ar lielu interesi pastudēju Admin.pārkāpumu kodeksu un jāsaka, ka uz kopējā LR likumu fona tas tiešām ir gana labi un niansēti izstrādāts. BET atcerēsimies, ka sodus valstī piemēro konkr. CILVĒKI, tāpēc tā ir viena SUBJEKTĪVA lieta jau pēc definīcijas. Mums katru stundu Latvijas tiesu zālēs tiek notiesāti cilvēki, un Dievs dod tiesnešiem profesionalitāti un sirdsgudrību taisnīgi visu izsvērt, lai netiktu nepatiesi notiesāti cilvēki, kuriem piespriesta reāla brivības atņemšana un tādā veidā ietekmēti viņu likteņi... VAI arī otrādāk, -attaisnoti nelieši par SMAGIEM noziegumiem. Jo vairāk tāpec sods priekameitai uz tā, u.c. fona man tik tiešām šķiet viena vieniga "vētra ūdensglazē".
Jaukas brīvdienas visiem!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 09. septembris, 11:40:41 no Narcise »

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #73 : 2016. gada 09. septembris, 12:31:18 »
Sodīt prostitūtas ir pilnīgi bezjēdzīgi. Tieši tāpēc, ka viņas jau tūlīt tieši tādā pašā veidā šo summu sapelnīs un samaksās. Ja sodītu pakalpojuma pircējus, tad gan būtu interesanti, kā kāds zolīds 3 bērnu tēvs sievai paskaidrotu tādu iztrūkumu ģimenes budžetā? Skandināvijā (Es gan neatceros, vai Zviedrijā, vai Norvēģijā), soda tieši pakalpojuma pircējus, lai viņi baidītos pie tādām prostitūtām vispār iet.
Seksam sabiedriskās vietās vispār nebūtu jābūt. Par čurāšanu sab. vietās arī soda, turklāt, ne vien ar naudas sodu - par to var dabūt arī 5 dienas administratīvā aresta, ja ienāk prātā pačurāt, piemēram pie Policijas Pārvaldes vai Saeimas.
Manuprāt, šajā situācijā bija jāsoda abi. Ar seksu taču nodarbojās abi. Jeb tas, ka vīrietis samaksājis prostitūtai, nozīmē, ka viņš par savu atbildību pret sabiedrību arī jau ir samaksājis?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #74 : 2016. gada 09. septembris, 12:44:12 »
Manuprāt, šajā situācijā bija jāsoda abi. Ar seksu taču nodarbojās abi. Jeb tas, ka vīrietis samaksājis prostitūtai, nozīmē, ka viņš par savu atbildību pret sabiedrību arī jau ir samaksājis?

Tieši par to mēs te 3 dienas diskutējam! :) bet dažas izbijušas mazkvalificētas juristes atsaucās uz aklo Temīdu (likumu), kā vienīgo un negrozāmo patiesību! vnk besī šāds šaurs skatījums uz lietām, komplektā ar aicinājumu skatīties plašāk! :)