0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Tieši par to mēs te 3 dienas diskutējam! bet dažas izbijušas mazkvalificētas juristes atsaucās uz aklo Temīdu (likumu), kā vienīgo un negrozāmo patiesību! vnk besī šāds šaurs skatījums uz lietām, komplektā ar aicinājumu skatīties plašāk!
Es nekādu traci Rīgā vai medijos ap to prostitūtu nemanīju, tracis ir sacelts šeit un diezgan KURIOZI man tas šķiet, jo tik tiešām valstī ir daudz nesakārtotu jomu un daudz nozīmīgāku problēmu kaut vai tai pašā medicīnas nozarē, nodokļu jomā, uc. kā 1 sodīta priekameita Rīgas parkā.UN pietiek tēlot žēlsirdīgos ! Žēl nabadzīti ?? Varat tak samesties un nomaksāt to sodu viņas vietā, kas šķiet tik netaisns, vai arī atvērt kontu ziedot.lv - vrb atradīsies arī citi tādi līdzīgi žēlsirdīgie, bet es šaubos... VAI ARĪ ierosināt sakārtot likumdošanu ar konkrētiem priekšlikumiem "tautas kalpiem" vai viņu palīgiem, kur tā šķiet aplama. Tad tā tiešām nebūs tikai "tukša muldēšana".
O, juriste, kas krancim Mao nespēj izskaidrot tā jautājumus un nesaprašanas.
Khm...kādreiz līdzīgi asa reakcija bija Draiskulim no vecās smilškastes. Neesi radinieks? Jeb arī jautājums nav politkorekts?
Nuja, kam tad tas piedāvājums tik vajadzīgs? Vīriešiem! Kāds pārsteigums!Neviens vīrietis nepacels roku pret saviem dzimtesbrāļiem. Toties par sieviešu tiesībām mauros visās toņkārtās - sākot ar ''netīrajam sievām'', abortu aizliegumiem un beidzot ar garīdzniecību sievietēm. Kurš tad te būs lēmējs?! Sē, būdā (gultā)!