Autors Tēma: Airbaltika rokas bagāža  (Lasīts 1731 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Airbaltika rokas bagāža
« Atbilde #15 : 2016. gada 22. septembris, 19:57:44 »
Jā, man gadījās ļoti pretimnākoša reģistratore

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2016. gada 22. septembris, 19:58:47 »
Man šķiet, ka līdžigi ar to likšanu izslēgt mobilos vai vismaz visus uztveršanas un raidīšanas režīmus tajos. Ja tiešām ar mobzu varētu sačakarēt ļotaka vadību vai, kur nu vēl nogāzt, tad visus pie ieejas pārmeklētu, konfiscētu telefonus un vai nu vsp aizliegtu, vai par papildus maksu izslēgtu viņu speci un pārvadātu īpašā bagāžas nodalījumā.
Nu nevajadzētu ļotaka vadībai būt mobilo datu pārraides frekvencēs...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #17 : 2016. gada 22. septembris, 20:02:02 »
Jā, man gadījās ļoti pretimnākoša reģistratore

savām acīm un ne reizi vien esmu redzējusi, kā cilvēki pie iekāpšanas tiek sūtīti maksāt par bagāžu... tā ka neparādīt kaut ko pie reģistrācijas (iekāpšanas kartes jau izdrukājam paši, un ja nav nododamā pirkta, tur nemaz nav jāpieiet) - nav veiksmes pamats...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2016. gada 22. septembris, 20:05:54 »
Laipnā reģistratore gadījās pie nododamajiem gandrīz 23kg.

Jā, pie iekāpšanas esmu arī ko tādu redzējusi, bet domāju, ka tas saistīts ar izmēru neatbilstību (Tur ir svari? Neesmu piefiksējusi)

Galvenais - rokas bagāža kompakta izmēra un nesama a la viegli, bez piepūles sejā ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2016. gada 22. septembris, 20:06:25 »
Pie iekāpšanas airbalticam šādus gadījumu esmu redzējusi tiešām ļoti ekstrēmos gadījumos, kur soma ir acīmredzami stipri par lielu - krietni virs tiem pāris cm kādā malā (kkādas nejēdzīgas formas vai tml) - vai kur clv mierīgi iet ar 2 "rokas" koferiem + somiņu + taxfree pirkumiem

Pie svara, šķiet, vairāk kasās ryanair. Esmu kādā (vairs neatceros kurā, iespējams, Brēmenē) tikusi sveikā cauri ar datorsomu, kuras izmēri bija OK, bet svars ašpadsmit kg (2 ne pēdējo laiku datori + lādētāji vien = 7kg + vēl viss līdz pilnīgi pilnai), turot, kamēr stāv uz svariem. Tieši tā: ar viegluma izteiksmi sejā (tipa, es to mazliet pieturēšu, lai nepagāžas aiz augšējā roktura) kušķīti kg noturot ar roku :D