Autors Tēma: Sabiedriskā ēdināšana  (Lasīts 5247 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Sabiedriskā ēdināšana
« Atbilde #15 : 2016. gada 14. septembris, 02:22:36 »
Draazenju siera zupa ar ir ok...

Vsp, lasot dzelteno presi, sapratu, ka leeti var paeest tik Saeimas eestuvee... reaali f... f... f.., ka shiem kompleksaas pusdienas 2,2-2,6, naPadzinji muusu...

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2016. gada 14. septembris, 08:39:47 »
Vakar  vienkāršā konditorejā "Briedīši" Elvīras ielā -gaļas salāti klasiski labi, pica ar biezu sulīgu virsu, kā mums, latviešiem, patīk. Visas kūkas, kliņģeri un plātsmaizes jau zināmas, ka labas. Briedīšiem Jūrmalas izcelsme, sākums netālu kaimiņos, bija laiks, kad tikai viņu Napoleonu viesībām pasūtījām

Bet ir ēsta biezzupa Andrejsalas krodziņā, kas sevi pozicionē kā nāvīgi smalko -servēja 2 (!) viesmīļi, viens lēja, otrs drupināja un man bija neērti teikt, ka nav garšīga

Dažreiz domāju -nu kā var izvārīt negaršīgu -es gan prastu!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #17 : 2016. gada 14. septembris, 11:31:39 »
Cik zināms, dažviet pat skolu ēdnīcās par mazām naudiņām tiek gatavots garšīgāks ēdiens nekā sab.ēstuvēs par nelētām cenām. Laikam jau viss ir atkarīgs no tā, vai cilvēks savu darbu mīl vai nē, -  ēst gatavošanā tomēr labam iznākumam jābūt arī sirdij iesaistītai, nevis tikai rokām.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 14. septembris, 11:40:19 no Narcise »

Atslēdzies Mango

« Atbilde #18 : 2016. gada 14. septembris, 11:51:19 »
Es esmu atklājusi foršu ēdnīcu, kur garšīgi un meitenes jaukas un žiglas. Un kur gatavo bez sāls!! (vai arī minimāli, ka es nejūtu : )). Jo mana lielākā problēma sab.ēdināšanā ir pārsālīšana, man pilnīgi viss liekas par sāļu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2016. gada 14. septembris, 11:54:50 »
Garšīgam ēdienam var vajadzēt garšvielas. Tad sāls tērējas mazāk. Sabēstuvēs piegāž kaut ko vegetveidīgu un ir mierā.
Visus sakost!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2016. gada 14. septembris, 11:58:41 »
Lielākais cundurs man laikam bija, kad skābu kāpostu zupu atnesa dzeltenā krāsā un tajā tiešām bija iebirusi puspaciņa vegetas. Briesmas! Kāpēc? :rat:

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2016. gada 14. septembris, 12:53:15 »
Lielākais cundurs man laikam bija, kad skābu kāpostu zupu atnesa dzeltenā krāsā un tajā tiešām bija iebirusi puspaciņa vegetas. Briesmas! Kāpēc? :rat:
Visticamák, lai nejustu, ka ga'la veca. Ja táda tur vsp bija solíta...
Ga'lu médz párgar'svielot pie notecéju'sa termi'na...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #22 : 2016. gada 14. septembris, 13:47:55 »
Nevis mēs esam izlaidušies, bet esam izlaiduši viņus.
Ēdiens negaršīgs, bet "nav jau laika" (patiesībā drosmes) par to celt traci. Vidējais latvietis samaksā, klusām apēd, cik var, lai kaut cik justos savu naudu lietā licis un pēc tam klusītēm par to papukst draugu lokā vai netā. Kamēr klienti nesūdzas, kam lieki iespringt uz kvalitāti?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #23 : 2016. gada 14. septembris, 14:03:49 »
Bez gaļas zupa tā bija.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2016. gada 14. septembris, 14:13:07 »
ja nepatīk - ēdiet maķītī vai hesītī vai statoil hotdogus vai ciabatas :)  nemainīga kvalitāte gadu garumā :) 
par 6 eur es nemaz visu nevarētu apēst...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2016. gada 14. septembris, 14:35:59 »
Vienreiz pasūtot karpačo, pievienotajās salātlapās bija smiltis.
Informēju oficianti, kura atvainojās un informēja mani, ka pavārs šodien neomā :D un
salātus labāk neēst :D.
Dzeramnauda paslīdēja garām, otrreiz vairs neriskējām turp iet, ja nu atkal neoma :D.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 14. septembris, 14:42:23 no tuk »

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #26 : 2016. gada 14. septembris, 14:57:03 »
Vienreiz pasūtot karpačo, pievienotajās salātlapās bija smiltis.
Informēju oficianti, kura atvainojās un informēja mani, ka pavārs šodien neomā :D un
salātus labāk neēst :D.
Dzeramnauda paslīdēja garām, otrreiz vairs neriskējām turp iet, ja nu atkal neoma :D.
Man domāt, ka par ēdienu ar smilšu piedevu ne tikai dzeramnauda nav jāmaksā, bet arī par pašu ēdienu!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2016. gada 14. septembris, 17:48:41 »
Līdz tam es arī tā domāju... izrādījās ka jāmaksā :D

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #28 : 2016. gada 14. septembris, 18:21:04 »
Līdz tam es arī tā domāju... izrādījās ka jāmaksā :D
Kāpēc? Tu samaksāji jau pirms pasniedza porciju? Tad var pieprasīt naudu atpakaļ. Ja to nedod, var iesaistīt policiju. Parasti pietiek tikai ar frāzi, ka sauksi, iestāde, kas pasniedz smilšainu ēdienu, nav ieinteresēta varas pārstāvjos. Ja atnes rēķinu, Tu vari atteikties to maksāt, balstoties uz faktu, ka ēdienā ir smiltis. Piespiest Tevi nevar. Par rēķina nemaksāšanu, policiju iesaista pati iestāde, taču, jau atkal - tie ir viņi, kas pārkāpj ēdināšanas normatīvus, diez vai sauktu. Šāda diskusija, protams, paņem savas minūtes 10, taču vismaz pavārs, kā minimums, iemācītos neizgāzt savu slikto garastāvokli uz klientiem.

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2016. gada 14. septembris, 19:44:54 »
Un tur sākas tā problēma -nevēlēšanās kasīties un tērēt savu laiku un nervus. Bet vajadzētu.