Tu domá, ka uz argumentu, ka ga'la aukst un gar'so péc trauklupatas, káds te tos 6 eur dos atpaka'l? Te nav DE
Un pierádi, ka tajá bakla'zánu zupá 10g bakla'zána tomér nav ieblenderéti... It sevis''ki, ja laiks ir 15min.... Vairumam clv bús z''el sava laika un nervu.... Kgan pelníju'si vi'ni to bútu.
Tápat ká restorános ar un bez pédi'nám pasáku'si apjautátiews, ká gar'soja un páris reizes arí esmu pateiktusi, ka nepatika tas vai 'sis, tad domájiet káds kko kompenséja?
Nu labi, tajos gadíjumos édiens tomér puslídz atbilda aprakstam un neédams nebija... Bet kkáda cípsla steika mala'bija un vins sáns párcepts... un tas bija 20+eur steiks restoráná nevis kkádá éstuvé.
Nemaz nerunájot par "restoránu", kurá vsp apklapo acímredzami bérni, kas ístu steiku savá tikko no laukiem atbrauku'sajá studenti'na dzívíté nekad nav redzéju'si. Naivi ceréju, ka vismaz pavárs, ja jau piedává filejas steiku, tad aptuveni nojau's, kas tas ir, bet né, arí tas acímredzami bija pa tie'so no bérnudárza... Tak to glupo sku'kénu no viesmí'la i sunít nav jégas- neko nesapratís. Tá ga'la bija 's'ki'n'kis, ne fileja. Tas veidojums nebija steiks, bet síksta, párcepta ga'la bez nekádas asi'nainíbas pazímém u.t.t. tur pat es biju tuvu stadijai nemaksát un d**t pasútít, bet koncerta laiká bútu pagrúti un savu nervu vairák 'zél. Iestádíjums 1. rokkafejníca vecrígá. Nekad tur neédiet neko krutáku par 'kiploku grauzdi'niem! Tas bérnudárzs acímredzami gatavo slikták par mani, kas vsp negatavo...