Autors Tēma: "Pareiza" diskusija  (Lasīts 2250 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

"Pareiza" diskusija
« : 2014. gada 24. oktobris, 10:20:08 »
Vakar RTR kanālā kaut kāds diskusiju raidījums. Saruna par Ukrainu...
Raidījuma vadītājs runā par to, kāpēc netiek pārtraukta uguns un Ukrainas armija bliež pa dzīvojamiem kvartāliem.
Viens no dalībniekiem mēģina teikt, ka ir pierādīts, ka mīnmetēju uguns tieši no turienes nākusi un tur ir tikai kaujinieki un ru armija.
Turpmāk viņš pie vārda netika, jo līdz ko sāka runāt, tā visi sāka reizē bļaut, ka tas ir fufelis, tur nekādas ru armijas nav. Tad nāca teikums, pēc kura es pārslēdzu kanālu..Raidījuma vadītājs /solovjoms laikam/ uzdeva gandrīz retorisku jautājumu- a ko Porošenk pats uzprasās, kāpēc šauj pa jaunkrieviju....

Atslēdzies tex

Re: "Pareiza" diskusija
« Atbilde #1 : 2014. gada 24. oktobris, 10:22:50 »
TO daļibnieku labākajā gadījumā turpmāk nekur vairs neaicinās un kapeiku droši vien par uzstāšanos arī neizmaksās un izvedīs pārrunas par to, kas īsti jāsaka

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 24. oktobris, 10:24:11 »
Es RU kanālus vispār nespēju skatītes un klausīties. Man ir bail no zombēšanas, ka nesāku skriet ar krekliņu Pu naš geroj.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2014. gada 24. oktobris, 10:54:41 »
Solovjova diskusijas  tās ir totāli zombējamais gabals, par augstākas  raudzes nekā visas krievu ziņas. Šo komplektu jau nelietoju pusgadu. Kur cilvēkiem tāda bezkaunība! Viņi tur ir bijuši? Vai arī redzējuši tos tūkstošus 200-kravas puišeļus, kas tiek sūtītas atpakaļ un krievijas pilsētām.? Un to, ka tikai pavasarī jauniesauktos puišeļus, massveidīgi sūtīja it kā uz mācībām , līdz beidzot šie atjēdzās kara laukā. Uz katru krievijas paziņojumu, ukraina dod faktus, kas  to visu noliek pie vietas, bet Lielais brālis nekasa ar ausi un tik ražo jaunus melus. Protams, ka krievijas iedzīvotājiem mati stāvus. Teiksim, infa, ka ukraini ņirgājās par  upuriem bija ilustrēti ar foto, no internetā pāris gadu atpkaļ publicētām foto no pašu krievu  filmētās šausmu filmas,  tas berniņš, kurš it kā  sists krusta nomocīts pilsētas laukumā, kura tur nekad nav bijis un t.t. ... bet vai uz tādiem sīkumiem kāds skatās. Joprojām, nevienam nav skairdrs, kāda daļa krievijai gar to, kas notiek citā valstī. No kā un ko viņi glābj? Iedzīvotāji no kara apgabala sen jau aizvākušies daļa uz Krieviju, daļa un ziemeļu galu, tur nav ko glābt. Būtībā jau  ja jau vietējiem bija tik samilzušas problēmas  pašiem arī bija jārīkojās, vai nu pārveido dzīvi labāku(neviens tavā vietā to nedarīs), vai nu brauc tur, kur tev vairāk patīk. Bet tas nenozīmē, ka tāpēc no zemes virsas ir jānojauc visu infrostruktūru .  Vietējie karo ar armiju. No kurienes  vietējiem tik daudz ieroču, munīcijas un  visa kā pārēja, lai noturētu pozīcijas pusgadu?
 Neklausu un neskatos... faktiski nevienu pusi. Lai valsts pati tiek ar sevi gala. Liekas, ka viņiem bija viena kļūda, pārāk caurspīdīga robeža, bet tas jau bijuša prezidenta vaina. Un kurš gan varēja zināt, ka tam Pu ir tādas novirzes?
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 24. oktobris, 10:56:44 no olgucis »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2014. gada 24. oktobris, 11:21:41 »
Ne pirmo reizi lasu feisbukā līdzīgus tekstus, un tie vieš cerību, ka '"ir dzīvība uz Marsa..."

Starp citu tālāk diskusijā (starp krievijas vietējiem) izskan... ka varbūt ir vērts tomēr iet? Lai pateiktu kaut mikro daļinu taisnības... uz ko atbilde ir - ka nav tur nekādu tiešo ēteru... izrediģēs, izgriezīs un tevi vēl par muļķi uztaisīs...

[attachment deleted by admin]
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 24. oktobris, 11:24:50 no Emīlija »

Atslēdzies Emīlija

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2014. gada 24. oktobris, 15:08:48 »
 Droshi vien tas nav forshi vai kaa, bet peedeejaa laikaa esmu apnjeemusies tajaa paaraak vairs neiedziljinaaties un nemeegjinaat saprast. Man vairs negribas nekaadus stulbumus galvaa baazt, jo patiesiibu taapat neviens nesniedz

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #7 : 2014. gada 24. oktobris, 15:37:07 »
vienīgais kanāls krievu valodā, ko šad tad paskatos - "Doždj" - paši krievu zemes ļauži laikam to tikai internetā redz.Reizēm tur ļoti interesantas intervijas ar normāliem cilvēkiem, arī ziņas samērā objektīvas.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #8 : 2014. gada 25. oktobris, 08:33:45 »
Es RU kanālus vispār nespēju skatītes un klausīties. Man ir bail no zombēšanas, ka nesāku skriet ar krekliņu Pu naš geroj.

man bail, ka nesadauzu tv...a man par viņu vēl līzings jāmaksā...

Ukraiņi ieberzās, pārāk ciniski manipulējot ar savu tautu. Pārāk pasteidzās kārtot rebes pēc "oranžās revolūcijas". Mūsējiem arī par to vajadzētu padomāt. Nu, a lācis, kā vienmēr...turpat blakus un tikai izliekas, ka snauž...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #9 : 2014. gada 25. oktobris, 08:41:38 »
es ar pārsvarā virsrakstus lasu vairs tikai, lai diegu nepazaudētu... jau vairs nespēju gremot. Un dozhdj ar skatos, tas man tv pakā. kautkādā atbalsta uzplūdā pavasarī vīrs pat noabonēja lai var intenetā skatīties... :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2014. gada 26. oktobris, 13:51:45 »
šodien feisbukā izlasīju :

МОЛОДЕЦ, ХУЙЛО! ПЕРЕСТАЛ СТЕСНЯТЬСЯ
А то "волеизъявление крымчан", "историческая справедливость"...
-------------------------------------------------------------------------------------
"Я вспоминаю все время то, что говорили древние. Помните замечательную фразу: "То, что позволено Юпитеру, не позволено быку". Но мы не можем согласиться с такими формулировками... Может быть, быку и не позволено, но хочу вам сказать, что медведь ни у кого разрешения спрашивать не будет", - сказал Путин, отвечая на вопросы участников дискуссионного клуба "Валдай" про Крым.

"Вообще он считается у нас хозяином тайги, и он не собирается, я знаю точно, куда-то переезжать в другие климатические зоны, ему там неуютно. Но тайги он своей никому не отдаст, я думаю, что это должно быть понятно", - добавил он.
http://censor.net.ua/n308719