Autors Tēma: Kāpēc meitenes iemīlas  (Lasīts 7217 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Jasone

• Viesi
Kāpēc meitenes iemīlas
« : 2016. gada 15. septembris, 08:59:08 »
Kāpēc meitenes iemīlas aktieros, kurus nekad neredzēs un nedabūs dzīvē? Mīlestība strūkums realitātē?
Un kāpēc aktieros iemīlas vecas precētas vecenes?

Atslēdzies Mango

Re: Kāpēc meitenes iemīlas
« Atbilde #1 : 2016. gada 15. septembris, 09:49:33 »
Ūja, kurš ta iemīlas, vnk patīk, simpatizē. Tāpēc, ka acu priekšā rēgojas, darbs-mājas baigi daudz cilvēkus nesatiec, a tv visādi tipāži, katrs atrod savējo.
Bet nu neticu, ka iemīlas burtiski, simpātijas. A kas tur slikts?
Nekāda sakara ar reālo dzīvi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2016. gada 15. septembris, 09:51:09 »
Diez vai pašā aktierī iemīlas. Drīzāk gan viņa atveidotajā tēlā. Nu bet skaisti tak. Romantika. Kuram gan tas traucē?

Un kāda starpība - jauna vai veca, precēta vai nē. Galvenais, ka dzīva un spējīga iemīlēties. :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2016. gada 15. septembris, 10:03:07 »
IMHO kucēnības aktiermīlu jau pati definēji - realitātē apkārt vienaudži puņķutapas, ne smakas no reāliem vīriešiem [tāpēc jau daudzas uz vecākiem iekrīt].

Aber vecumgalā IMHO tas ir signāls, ka vecis vairs nepievelk un vispār apkārt realitāte tāda, ka gribas aizvērt acis un vairs neatvērt. Vīram testosterona nepietiek, klubkrēsls un čībiņas mīļākas. Un te, baidos, ka sieva var uz ausīm stāvēt mežģīņu negližē, bet tās čībiņas tomēr sūcošākas.

Nu neko, pasiekalojies, ateries jaunības bezcerīgo plakātmīlu un dzīvo tālāk. :(  Vai iestājies džudo pulciņā senioriem. Vai sāc nodarboties ar ziemas peldēšanu. Aizvieto filmas adrenalīnu/testosteronu ar savējo adrenalīnu [vismaz].

Mango, iemīlas, iemīlas. Par mīlestību nerunāsim, tai vajag citu bekgroundu, bet lai iemīlētos, ar dažām filmām ir vairāk nekā pietiekami, īpaši, ja tēls gana kolorīts un filma iet jau kāda piektā. :D  [Nez kāpēc man pat ir aizdomas, kurš ir autores tauriņu objekts. :D [Bet es neko neteicu!]]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2016. gada 15. septembris, 10:03:44 »
to sauc nevis par iemīlēšanos bet jūsmošanu -varbūt smieklīgi bet visumā nekaitīgi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2016. gada 15. septembris, 10:14:57 »
Tēlā jau iemīlas, ne aktierī...
Šaubos vai ar aktieri ir pazīstami.
Ērti. Tēls jau kāda radīts, nav pašam jāpiepūlas ar radīšanu, var vien sapņot un fantazēt.
Reālā dzīve un iluzorā mēdz atšķirties, bet nu gribas kā pasakā, bez piepūles.

p.s. nu, vēl jau arī mīlot kādu slavenu, nozīmīgu personu,
pats ar sāk justies ipašāks, svarīgāks.. ;), ne kā visi citi..
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. septembris, 10:21:18 no tuk »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2016. gada 15. septembris, 10:21:25 »
Čurāt nekontrolēti biksiņās nav iemīlēties, iemīlēties nav mīlēt. Iemīlēties mākslīgi radītos tēlos vai nepazīstamos cilvēkos vispār tehniski nav iespējams. Melot sev un dzīvot ilūzijās gan ir trendā. Amen.

Atslēdzies dille

« Atbilde #7 : 2016. gada 15. septembris, 10:27:00 »
Mani ieinteresēja frāze "vecas precētas vecenes".
Vai tas būtu analogi kaut kur netā lasītajam - kur prāts saieties ar TĀDU SIRMGALVI (40-gadīgu)!!???

Ai, man jau šķiet, mūsdienās par aktieriem vairs īpašī nefano, puķes ar īpaši nenes.
Mamma stāstīja, kādreiz meitenes pēc izrādēm bariem stāvējušas pie aktieru izejas, dabūjaušas kādu aktiera kreklu (vai nebija Artūra Dimitera), kaudamās viena otrai no rokām rāvušas, lai kaut strēmelīti dabūtu un to mūžam glabātu, skūpstiem un asarām slacītu :)   

Jasone

• Viesi
« Atbilde #8 : 2016. gada 15. septembris, 11:30:49 »
Nesaprotu jūsu forumu. Tēmu ielikt varēju, bet nevienu komentāru pielikt nevaru, bet reģistrēties pašlaik negribu. Atbilde uz jautājumiem tēmā:
Nekad nedomāju ka vecumā būšu tik stulba. Varbūt tiešām zdīve par pelēku . Vecums pietiekošs, 40 jau sen pāri, bet staigāju kā mēnessērdzīga un plivinos pa mākoņiem.

Lai jums jauka diena. Ja gribiet, variet turpināt runāties par tēmu, palasīšu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2016. gada 15. septembris, 11:36:40 »
Informēju, ka nereģistrētu lietotāju tēmas un komentāri tiek pievienoti pēc administrācijas akcepta.
T.i., kad ir laiks, tad akceptējam. :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2016. gada 15. septembris, 12:27:15 »
No tēmas pieteikuma izlīda padzīvojusi kundzīte, kas sevi pie "precētu veceņu" kategorijas nepieskaita.  :murmur:
Dzīvē neesmu sastapusi nevienu sievieškārtas indivīdu, kura būtu iemīlējusies kādā aktierī. 12 gadīgu meitenīšu nopūtas neskaitās.

Atslēdzies dille

« Atbilde #11 : 2016. gada 15. septembris, 12:48:52 »
Nea, ragana, es sapratu citādi :
nedomāju ka vecumā būšu tik stulba.  Vecums pietiekošs, 40 jau sen pāri, bet staigāju kā mēnessērdzīga un plivinos pa mākoņiem.

Autore savos 40+ uzskata sevi par vecu un mīlas dzīvei nederīgu. Ai.
Nav tur nekā slikta - jūsmo, priecājies, tvīksti un lido! :)
Tikai ceru, ka šī nereālā tēla mīlēšana nesagādā sirdsklauves, negulētas naktis utt. Galvenais - neviens autorei pārmest neko nevar :)

Piedodiet, lūdzu, man ienāca prātā -
"Astroloģe Māra Ošuroka, kuru Latvijā visvairāk iepazina kā vienu no TV šova “Precamies?!” vadītāju, “privatizējusi” Filipu Kirkorovu un uzskata, ka tikai viņa Latvijā drīkst runāt par šo Krievijas dziedātāju. Vismaz tā viņa apgalvo sociālajos tīklos. Un tas nav brīnums, jo Ošuroka neprātīgi iemīlējusies Kirkorovā."

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/209119/nepratigi-iemilejusies-astrologe-osuroka-privatize-kirkorovu-foto

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2016. gada 15. septembris, 12:55:06 »
Nea, ragana, es sapratu citādi :
Autore savos 40+ uzskata sevi par vecu un mīlas dzīvei nederīgu. Ai.
Nav tur nekā slikta - jūsmo, priecājies, tvīksti un lido! :)
Tikai ceru, ka šī nereālā tēla mīlēšana nesagādā sirdsklauves, negulētas naktis utt. Galvenais - neviens autorei pārmest neko nevar :)

Piedodiet, lūdzu, man ienāca prātā -
"Astroloģe Māra Ošuroka, kuru Latvijā visvairāk iepazina kā vienu no TV šova “Precamies?!” vadītāju, “privatizējusi” Filipu Kirkorovu un uzskata, ka tikai viņa Latvijā drīkst runāt par šo Krievijas dziedātāju. Vismaz tā viņa apgalvo sociālajos tīklos. Un tas nav brīnums, jo Ošuroka neprātīgi iemīlējusies Kirkorovā."

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/209119/nepratigi-iemilejusies-astrologe-osuroka-privatize-kirkorovu-foto

Par astroloģi - kad tava personība netaisa tev tik lielu naudu, kā gribētos, a "grāvjus" rakt v padlu, tā jāiesaita skandālā ar slavenāku personību. Ja roķeles tik īsas, ka šo otro nevar nogrābt, atliek fantazēt.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #13 : 2016. gada 15. septembris, 15:01:27 »
Mao, kādā veidā tas cienītai astroloģei radītu iespēju tikt pie naudas?  :thinking:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2016. gada 15. septembris, 15:01:42 »
Pf... es Dmitriju Maljikovu jau gandriiz 25 gadus "miilu", nu patiik ;) (teels)

Brosnanu, senaak Keidzhu un veel dazhus... nevienam tak tas netraucee ;)