Autors Tēma: personiskā gaudu lapa !!! D  (Lasīts 2355 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

personiskā gaudu lapa !!! D
« : 2014. gada 24. oktobris, 11:56:43 »
Vsjo, naaku un ievieshu personisko gaudu lapu... man vajag vietu,kur papuksteet un pabubinaat. Ilgi pukstēt nemēdzu, citviet nav ko ēteru piesaarņot... bet zinot to,ka man viss aatrak atrisinaas ja pačīkstu,tad tomer kkadu sturiiti vajag..
var naakt un piebiedroties,ja kaadam ir fiksaa dusma ... :computer:

šorīt man vēl nav par ko pukstēt, čīkstet un gausties  :coffee: es tikai aizsitu labako vietu šai tēmai  :big_hug:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

Re: personiskā gaudu lapa !!! D
« Atbilde #1 : 2014. gada 24. oktobris, 12:01:18 »
Ja tā pa īstam "aizsist", tad vajag rediģēt nosaukumu uz Mellenes personiskā gaudu lapa :) Un novēlējums- lai pēc iespējas tukšāka :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #2 : 2014. gada 24. oktobris, 20:03:20 »
Aha, не поплачешься - карта не пойдет :D 

Sadaļu vajag iedalīt sīkāk - " Gribu, lai mani pažēlo" ; " Stulbi, vai ne?" ; " Ejam kopā sist tās cūkas!" utt., atkarībā no vēlamās reakcijas.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2014. gada 24. oktobris, 21:26:48 »
Da nee nevajag siikak, es jau taa maldos un neko neatrodu :) papiemeramneapskatiijos uzreiz to temu par kkadam tur italju kazam (slinkumsbija)..tad padzirdeeju,ka ir veerts.... tagad nezinu ,kur tas ir un neko neatrodu... nafik... visu liekam viena kaudzē...
vispar man bija 3.čikstam lietas šodien...bet nebija laika kompim un tagad pa daļa jau viss atrisinajies :)
vot tik pele nestrada kompim...tas piepluso tizluma sajuutu visam procesam...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2014. gada 25. oktobris, 02:32:53 »
http://www.sarunuforums.lv/recepsu-krtuve/vienu-jautru-kaazu-mielasts-itaalijas-dienvidos/
Šādos gadījumos vajag izmēģināt foruma meklētāju, varbūt rodas priekšlikumi vai sūdzības.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2014. gada 25. oktobris, 15:13:29 »
tā un šodien, reaali sūdzos.... galva sāp...nenormali, :banhead: man ta reti mēdz būt...tjipa varbuut kko sapūta...varbūt nesapūta...kakls ar tads jocīgs...kauns i teikt,tikko tik no gultas izrāpos....jeh...
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2014. gada 01. novembris, 14:11:33 »
nāku durves pavirinat..nu tā, lai nav tukša istaba...
Nepriecajaties !!! :coffee:  gausties naf par ko :))
pie šitā man ir radušies paris secinajumi...ja gribas par kko puksteet ,vajag nogaidiit... ja nepāriet(pēc zinama vai nezināma laika, tad tik pusteet)... vakarnakt palasiijos cālii teemu par heloviiniem..oky, tiku tik liidz 3jai lapai un slikti palika... omg...nu kur tik daudz negatiivisma,  :wtf:
es, cilveeks, izpildiijis 80% heliviinsveetku programmas, tāds laimiigs gulju un domaju...vai es jociiga, ka man viss labi???

āāā nuvot..nonāku pie tā, ka ja nebuutu bijis nakts vidus..neertie gultas apstāklji, tumsa utt... gan jau buutu iespraudusies diskusijā ar savu taisniibu... Šodien ,man jau vienalga, ka vinjiem viss slikti :D

IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2014. gada 01. novembris, 16:19:49 »
Vot ja Tev tā galva būtu vakar sāpējusi, bet kaut kādi knariņi 8x pie durvīm dauzītos un končas prasītu, vai tik nebūtu cita meldija?  :angel:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2014. gada 02. novembris, 13:33:59 »
Vot ja Tev tā galva būtu vakar sāpējusi, bet kaut kādi knariņi 8x pie durvīm dauzītos un končas prasītu, vai tik nebūtu cita meldija?  :angel:
es nez...tā padomāju...mož i nebūtu vis....
jo..citus gadus,kad man sapēja galva(nu tobiš bija citi iemesli) neviens pie manaam durviim neklopeja...:)lai gan durvis tas pašas..
es palieku pie tā....ka katrai lietai savs laiks un katram pēc nopelniem...
p.s un jaa sodien ir par ko papuksteet...vakardien izvedam heloviinpartija otro(pieaugušo ) sadaļu.... bikuc sap galva ,kuņģis kko protestē, vaigu muskuļi ar piekususi un kakls pārdziedats( vai parbļauts)
vsjo sveetki beigušies ar 100% izpildiijumu...visi laimiigi...
IG- mellenessniega