Autors Tēma: Morāle veselajiem  (Lasīts 5789 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Morāle veselajiem
« Atbilde #60 : 2016. gada 19. septembris, 12:48:05 »
Tiešām? Arī neatliekamā ir par maksu? Akūta (ja zobs ir galīgi infekciozs) raušana līgumiestādēs ar valsti? Gribi labot, gribi, lai labi izskatās, - maksā. Bet vai tiešām totāl iinfekciozu nerauj bez maksas (kaut dzirciema ielā?) ? Tas tomēr ir neatlikamais - nomirs no tās infekcijas...
Tāpat tos, kas, piemēram, avārijā kkur ievilkušies ar seju un nav pieskaitāmā stāvoklī, tomēr kkā neapvāc?

Man šķiet, ka "maznodrošinātajiem" ir visādas diezgan lielas atlaides. Zinot tādus arī ar auto, vasarnīcu u.t.t. (ak, jā, tie juridiski ir pārdoti bērniem, protams) un 2 pensijām, saukt par maznodrošinātiem īsti mēle neceļas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #61 : 2016. gada 19. septembris, 13:10:46 »
bieži vien tie "auto un vasarnīca" arī ir iemesls, kādēļ cilvēki ir maznodrošināti - proti, tie aprij visus brīvos līdzekļus, laiku un veselību! :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #62 : 2016. gada 19. septembris, 13:15:08 »
Tad to pārdošana atrisinātu visas problēmas un nekāda palīdzzība, ne no valsts, ne kā cita vnk nebūtu vajadzīga  :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #63 : 2016. gada 19. septembris, 15:49:36 »
Lab, es off...

Lai paliek invaliditaate un nauda tiem, kuri vareetu kko dariit savaa labaa, lai to slimiibu nebuutu, bet nedara un negrib sariit... savukaart onkopacientus joprojaam aarsteesim ar mazefektiivaam zaaleem vai neaarsteesim vispaar... ja nu tauta nesametiis ...
Jo visiem pat bagaatajaas valstiis nepietiek...

Var negribeet daliit/shkjirot... bet taa jau ir realitaate, ka dala un shkjiro...

PS G.Tominjsh straadaa, nevis seezh uz grupas... ar visu savu ieveerojamo lieko svaru... taa kaa runa nebija par svaru per se ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #64 : 2016. gada 19. septembris, 16:55:00 »
Un tad, kad saslims, teiksi - tusni, tev nekas nepienākas, jo tu vienkārši esi tusnis. Tas nekas, ka strādaji, nodokļus maksāji ar visu savu tusnību. Atbalstu tikai tievajiem ar tādu pašu slimību, jānosaka ķermeņa masas koeficients vai kā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #65 : 2016. gada 19. septembris, 17:33:57 »
PS G.Tominjsh straadaa, nevis seezh uz grupas... ar visu savu ieveerojamo lieko svaru... taa kaa runa nebija par svaru per se ;)

Runa bija par to, ka maybe ārstam tomēr derētu pieturēt mazliet veselīgāku rumpi - kā paraugu tomēr. Citādi tie kurpnieki bez zābakiem vāji pārliecina, ka viņi kaut ko jēdz par cilvēka funkcionētspēju - ja jau paši sevi nespēj savākt cilvēka cienīgā veselības stadijā [neticu, ka cilvēks ar šādu svaru ir veselības kalngals].
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #66 : 2016. gada 19. septembris, 17:36:02 »
Nepīpēt, nedzert, nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. Tā kā tu skaties, Inešuk.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #67 : 2016. gada 19. septembris, 18:21:05 »
Runa bija par to, ka maybe ārstam tomēr derētu pieturēt mazliet veselīgāku rumpi - kā paraugu tomēr. Citādi tie kurpnieki bez zābakiem vāji pārliecina, ka viņi kaut ko jēdz par cilvēka funkcionētspēju - ja jau paši sevi nespēj savākt cilvēka cienīgā veselības stadijā [neticu, ka cilvēks ar šādu svaru ir veselības kalngals].

Viedoklis ir, bet pakluseeshu ;)

Man ir vienalga, ka kaadam resns aarsts traucee veseliibu uztureet... tik saku, ka es taadam invaliditaates pensiju nedotu, ja ir jaaizveelas, jo visam nepietiek...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #68 : 2016. gada 19. septembris, 18:37:36 »
Tad jau vēža slimniekus arī jādala,kurš smēķējis, kurš dzēris,kurš ne to ēdis, par daudz sauļojies...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #69 : 2016. gada 19. septembris, 19:25:14 »
:)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies dip

« Atbilde #70 : 2016. gada 19. septembris, 20:22:13 »
Un resnie cilvēki mūsdienās ir tikai tāpēc, ka 24 h dienā ēd? Un hormonalās tabletes ir tādi bērnu  šļupsti?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #71 : 2016. gada 19. septembris, 21:03:13 »
Ja manā varā būtu ko liegt, tad es valsts naudu netērētu tiem,
kuru invaliditāte radusies alko iespaidā... Dzērušie avarējušie  autovadītāji,
nodzertās aknas, nieres, pārgalvīgajiem uz galvas ūdenī lecējiem,
vienam otra purna dauzitājiem, utjp, utt...
Bet arī veltas cerības, jo alkoholisms nu smalka kaite, ne izlaidība.