Autors Tēma: Kaķis guļ...  (Lasīts 1470 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Kaķis guļ...
« : 2016. gada 18. septembris, 18:11:06 »
Jau labu laiku gribēju jautāt, vai kādam nav pieredze. Košaks normāli aktīvs, adekvāts un ikdienā problēmas nemanu. Bet kad guļ, palieku bažīga - klusi sten un vaid. Varbūt, viņam kāda iekšķīga problēma? Vienkārši, kad neguļ tad pa burzmu pats nepievērš uzmanību, bet kad atslābst ir kāda iekšējas dabas sāpē? Man nav jāuztraucas?
Gadus piecus atpakaļ astainais brīnums bija slims ne pa jokam, bet ar to mēs tikām galā, kopš tā laika nekādu problēmu nebija. Bet man jau visur visādas šausmas rādās ....  :murmur: :rat:

Atslēdzies Luīze

Re: Kaķis guļ...
« Atbilde #1 : 2016. gada 18. septembris, 18:23:07 »
Manējā mincene reizēm mēdz krākt. Kaut kā neesmu iedomājusies stiept pie veta, jo visādi citādi viss ir labi.  :murmur:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2016. gada 18. septembris, 19:24:23 »
ne, ne.... krākšana tā nav, pat ne smilksti... vairāk tādi vaidi

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2016. gada 18. septembris, 22:46:54 »
varbūt sapņo?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2016. gada 18. septembris, 23:46:50 »
tev viņš nebija kkāds īpašais? (tb šķirne kkāda)..man domat tiem mēdz buut kkādas īpatnības..nu tur elpošanas utml.
bet fvz...kā parasti tikai spriedelēju... :scratch:
manējie- meitene kā jau meitene gulj smuki,klusi un pieklājīgi.
rižiks,kā malkascitrējs- krāc, ķepas mētā, ūsas rausta,murrā kamēr aizrijas(viņš to dara trakoti skaļi un uzcītīgi)... brīžam nostrādā joku ar atrubīšanos un aizlidošanu kkur kaķuceļos...kas izpaužas kā pilnīga izslēgšanās, tikai ļengana galva krājas nedabīgās pozās kkur pār gultas/krēslu malu un ķepas tādas pat..pirmās reizes pārbijos..kratiiju un purināju..kamēr šis attapās un tad blenza uz mani-ko es gribot? tagad vairs nekratu tik nosmaidu,ka atkal izgājis visumā:)
karoč manējais guļot taisa viskko...
bet ko tev ieteikt nezinu,ja viss kārtībā ikdienas gaitas veicot ..varbuut tiešām vienk ar gadiem sāk parādīties kkāda speciezīme...nu kā jau kungiem gados  :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2016. gada 18. septembris, 23:47:41 »
sapņo?.... par ko viņš tur VĒL  var sapņot?! 
kas gan tam pūkainam brīnumam trūkst!
varbūt mīļuma par daudz? Adrenalīnu gribās - nu tipa kādu ekšen un ekstrēmus notikumus.
Vot paņemšu putekļusūcēja vietā slotu.... sākumam :evil:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2016. gada 18. septembris, 23:55:11 »
mellenīt, ;Sams man ir  Skotu Straits, 10 gadīgs puika.
Mājas valdnieks

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2016. gada 19. septembris, 00:01:34 »
Kratīt un bļaustīties uz viņu nedrīkst - viņam maiga dvēsele  un man švaki nervi. Vienreiz viens uz viņu bija kaut ko  nobļāvies ( tā bija pirmā reize kaķa  dzīvē).  Nu tad košakam neadekvāta reakcija - sāka bļāvējam pieglausties un murrāt, laikam domāja, ka šim kas sāp...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2016. gada 19. septembris, 00:14:26 »
Olguc !  :faint: tak nevajag uz šamo bļaut  :m: ..vienk pamodini kad šams tur izpildās un pajautā,kas kaiš...nuja :smile: ...ja viņš brīnīsies ko gribi un saaks murraat..tad viss oky :)
bet ja nopietni, tad jā bija man atmiņā ka viņš ne sētas mincis...tad nu...atstāju savai versijai kadu %,ka šķirnes(elpošnas ) īpatnība,kas sāk izpausties ar gadiem.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2016. gada 19. septembris, 00:16:31 »
un ar sapņo..man domāt Minne bija domājusi,ka nevis sapņo PAR KKO... bet sapņo KKO  :talking: un kaķi, var sapņot viskko ..tici man :)

IG- mellenessniega

« Atbilde #10 : 2016. gada 19. septembris, 12:10:41 »
Es arī domāju, ka kaķiem mēdz rādīties sapņi, kad viņi guļ. Mana mincene reizēm krāc, bet ir bijusi arī zobu šņakstināšana pa miegam, ko nomodā viņa dara, skatoties uz putniņiem pagalmā, un pāris reizes ir bijuši arī tādi dīvaini kunksti/vaidi, bet tad es viņu maigi pabužināju un uzmodināju. Bet ja Olguča kaķis miegā vaid bieži, tad varbūt tas ir kaut kas vairāk par parastiem murgiem. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!