Autors Tēma: Jaunā UG sezona  (Lasīts 15210 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Jaunā UG sezona
« Atbilde #30 : 2016. gada 14. oktobris, 22:09:17 »
Ja nemaldos,Luizi sauc Madara Melne un viņa ir no Liepājas teātra.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2016. gada 14. oktobris, 22:13:38 »
Ja nemaldos,Luizi sauc Madara Melne un viņa ir no Liepājas teātra.

Paskatījos infu par viņu - kopš 2012.gada tukšums, nekādu lomu, izņemot Luīzi UG

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #32 : 2016. gada 14. oktobris, 22:23:35 »
Bija, ka precas un ka bērns piedzimis, bet tas jau paliels.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #33 : 2016. gada 14. oktobris, 22:25:20 »
Scenāristi vai nu noguruši vai skatītājus par idiotiem uzskata/šitā laikam būs/
..policists zābaks, armijnieks mīzals, kuru klapē un apjāj katrs, kuram nav slinkums, "šautie buki"/pieredzējušie biznesmeņi/ naivi kā bērndārznieki, pavārei gadi 100 vismaz būtu jābūt...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #34 : 2016. gada 14. oktobris, 22:54:05 »
Es paskatījos vien Liepājas teātra informāciju.

Jā, Brom, nezinu, kas man trakāk riebjas - Jarāns ar savu drebelīgumu vai policista tēls? Manas sajūtas saka, ka tas nav no scenāristiem, bet paša Jarāna :D
Mildiņa...mēbelīte antikvārā ;)

Bet atceraties, kā viss sākās? Daudzsološi...Anužīte....Žagars...Ķestera Leons šim tur tāds draugs bija....otrajā plānā sākumā. Un toreiz to sauca - Neprāta cena. Vai tiešām pirms 16 gadiem?? Mans bērns, kad mazs bija, jautāja - mammu, kas ir neprāta cena? Pēc brītiņa pats atbildēja - ā, es zinu, tas ir tad, kad precei ir uzrakstīta cena, un kad pieej pie kases, tad ir cita cena! Apmēram tā sanācis :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #35 : 2016. gada 14. oktobris, 23:30:37 »
Tas ir izcili- par to cenu:)

Bet es te nesen aizdomājos- kāpēc nekad nerāda NC atkārtojumu? Vai toreiz, kad nc veidotāji aizgāja no ltv1 uz tv3 un sakašķējās, īpašumtiesības palika pie viņiem un viņi neļauj rādīt? Es režisores uc vietā būtu priecīga, ja manu darbu rādītu- i piķis nāktu, i būtu ar ko palepoties- tās bija labas sērijas!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2016. gada 14. oktobris, 23:39:09 »
Jā, cik atceros, bija runa par autortiesībām

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #37 : 2016. gada 15. oktobris, 07:06:32 »
Skatos regulāri,jo UG dīvainības tiešām atlaiž nervus. Vairs pat nekam nepiekasos,vienkārši skatos un smaidu. Par Jarāna tēlu piekrītu,bet reiz Tv redzēju ar viņu interviju un likās reti sakarīgs vīrietis, ar zināmu šarmu un foršu runas stilu,pat nobrīnījos. Sižets ir kāds ir,  bet kurš gan UG meklē mākslu?  :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #38 : 2016. gada 18. oktobris, 11:03:19 »
Paskatījos par Aņečkas tēlotāju, izrādās, nabaga bērnam uzbraukusi mašīna (reālajā dzīvē) :(  nabaga meitēns, bet nu jau saārstējies, cik sapratu no rakstiņa. Rakstelītis, protams, bija kārtējā pērle - teikts, ka meitene stāvējusi un gaidījusi zaļo gaismu netālu no tās UG filmēšanas vietas, kad viņai uzbraukusi mašīna.   
Par šitādiem gājieniem būtu jau sen bījis jāraksta visos medijos, par idiotu šoferi, kas uzbrauc atļautā vietā stāvošam gājējam. NU, nevaru komentēt.. Bet meitēns esot daudzmaz uz strīpas atpakaļ.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #39 : 2016. gada 22. oktobris, 09:01:30 »
Man jau bija pat aizmirsies,ka Zentas nav,labi,ka ir atpakaļ. Kā viņa mierināja Silviju!  :rofl: Mareks ļoti labi izskatās,kopš pamainīja frizūru. Patīk,ka Luīze noliek pie vietas Mildu. Visu laiku apbrīnoju Luīzes izskatu,tik skaista!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #40 : 2016. gada 29. oktobris, 16:40:11 »
Mareks runā ar Evu, zilas zeķes, Mareks runā ar Zentu, lillā zeķes.  :rofl:

Cepums Zentas tekstu autoram. :D Tās pērles par latviešiem superīgas. Un dažas Sibillas un Feliksa atziņas arī labas.

« Atbilde #41 : 2016. gada 22. novembris, 22:57:09 »
Eu, pieprasu atdzīvināt Omi (smaiļiks, kas krīt gar zemi, brēc un spārdās)
Vesela virkne tēlu jau savulaik atmodās no miroņiem, kāpēc lai tā nenotiktu arī šoreiz.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #42 : 2016. gada 22. novembris, 23:01:15 »
Tad omi novāca? Šodien? Kā tas notika?

« Atbilde #43 : 2016. gada 22. novembris, 23:09:23 »
Es par kādām dažām sērijām atpalieku no TV rādīšanas grafika - tas bija pagājušās ceturtdienas vai piektdienas sērijā, ko noskatījos šodien. Sandija viņu nosmacēja ar spilvenu, jo ome uzstādīja ultimātu un pieprasīja, lai viņa beidzot sāktu darīt kaut ko lietderīgu ģimenes labā, strādājot Mare Spa par viesmīli vai administratori, nevis tikai šķiestos ar Āboliņu naudu un slinkotu.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #44 : 2016. gada 22. novembris, 23:09:28 »
Sandija ar spilvenu nosmacēja.
A man jauns skatīšanās režīms ... 7dienās pie rokdarbiem fonā visa nedēļa pēc kārtas.
Tā Gunāra/Luīzes līnija stulba. Edijs vispā ... fuj.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/