Autors Tēma: Jaunā UG sezona  (Lasīts 15260 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Jaunā UG sezona
« Atbilde #45 : 2016. gada 22. novembris, 23:20:14 »
Tak augšāmcēlās ome! Sviests.

« Atbilde #46 : 2016. gada 22. novembris, 23:37:12 »
O, super, es tik tālu vēl pagaidām neesmu tikusi, bet pats fakts priecē :) Redz kā kāds tur augšā uzklausīja manas vēlmes :) Ja ar citām vēlmēm tas notiktu tikpat operatīvi, es galīgi nesūdzētos. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #47 : 2016. gada 23. novembris, 08:40:57 »
Nāra aplauza visu intrigu tiem kuri skatās "lēnāk". Skarbi
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #48 : 2016. gada 23. novembris, 14:18:58 »
Man likās, ka visi to zina, jo kur vēru kādu lapu vaļā, tur bija nacionālās sēras par Lidijas nāvi un otrā dienā gaviles par augšāmcelšanos. Piedodiet.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #49 : 2016. gada 23. novembris, 14:30:05 »
mana mamma man zvana 5dien un satraukti stostaas .... vai tu jau UG redzeeji?? .... saku nee es tachu visu vienaa piegaajienaa nedeeljas nogalees .... shii: oj, oj, oj ja tu zinaatu KAS tur notika, bet labi neteikshu. Ai cik zjeel, ka man nav ar ko par TO parunaat :D :D
Tev Naara, naakoshreiz jaaraksta pirms shaadiem pazinjojumiem SPOILERIS!!! :D

vai tieshaam tas bija izzinjots visos meedijos?? es gan neko daudz LV neluuros bet ne FB ne tvnetaa manaas aceez nekas taads neiekrita
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #50 : 2016. gada 23. novembris, 20:28:24 »
labi, labi, neapbēdini Nāru!  Viņa cilvēks jau labu gribēja. Neiedom;aj;as, ka kāds skatās ar nedēļas nobīdi. Es, piemēram, esmu tev, Nāra, pateicīga, jo es to nebiju zinājusi:)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #51 : 2016. gada 13. decembris, 21:28:32 »
Donaķiks Kazahstānā sekretutkai bebiku uztaisījis:)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #52 : 2016. gada 13. decembris, 23:16:34 »
Donaķiks Kazahstānā sekretutkai bebiku uztaisījis:)
:wtf: :rat:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #53 : 2016. gada 14. decembris, 09:01:47 »
nu ja, droši vien pierunās Siliņu turpināt filmēties ( parasti uz kazahstānām izsūta tos, kurus negrib nogalēt, bet kuri vairs negrib filmēties), tad izrādīsies, ka sekretutkas bērns ir no cita priekšnieka.

Vakar pa ilgiem laikiem paskatījos - man vakar ( es varu savas domas mainīt, tās ir manas domas:)  ) šķita, ka Pļavniece spēlē labi, bet besīja Brūveris, žēl gan, bet viņam tā balss man vakar nepatika.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #54 : 2016. gada 14. decembris, 11:17:43 »
Kopš Pļavnieci redzēju Ugunsgrēkā, viņas balss sākusi ļoti kaitināt seriālos/filmās, kurus viņa ierunājusi.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #55 : 2016. gada 14. decembris, 13:38:37 »
Skatos regulāri un pat nekaunos. Vakara relakss. Nekam nepiesienos, viss patīk, visam noticu. Un vēl jauni tēli parādās, super  :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #56 : 2016. gada 14. decembris, 15:02:56 »
vakar Mārtiņš Liepa  atgriezās seriālā. Tikai man šobrīd nav skaidrs - vai viņš būs tas pats Vaņa, kas bija Žeņas civilvīrs un bērna tēvs (kur Žeņa palika toreiz? Aizmuka pie cita oficiera, ja nejaucu?)`? Jo varoni sauc Jānis. Tātad varētu būt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #57 : 2016. gada 14. decembris, 15:48:28 »
kur Žeņa palika toreiz? Aizmuka pie cita oficiera, ja nejaucu?
vai vinja ar Feliksu neauzbrauca uz RUS?? Felikss atbrauca un shamaa tipa palika tur??

Atslēdzies Paulīna

« Atbilde #58 : 2016. gada 15. decembris, 16:16:05 »
Tā nebija Žeņa, tā bija Fima (???) - Plotņikova spēlēja.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #59 : 2016. gada 15. decembris, 23:21:42 »

Tā nebija Žeņa, tā bija Fima (???) - Plotņikova spēlēja.
Protams, ne Žeņa. Man sajuka. Es domāju Plotņikovas varoni