Autors Tēma: nosaukumu izdomāšu vēlāk, nocirpts no "Grīziņkalna"  (Lasīts 5939 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: nosaukumu izdomāšu vēlāk, nocirpts no "Grīziņkalna"
« Atbilde #60 : 2016. gada 24. septembris, 18:11:03 »
Tur jau tā aplamā vieta, - mesties sacensties ... un pavelkas atkal un atkal... caurums pašvērtībā, imo.
katrs būs labāks kādās citās jomās un daļa jomu pārklāsies. Veču sāpe, pēc manas saprašanas ir, ka pārklājas arvien vairāk jomu. tās, kurās pietiek ar fizisku spēku, kļūst arvien mazāk.
Ja vīrietim viņa pašvērtība ir spēkā un mamuta nešanā, tad šajos laikos sievietes daudz kur profesionāli ir līdzvērtīgas un šur tur arī pārākas.
Un, jā, ir sievietes, kam vīrietis "nav vajadzīgs", vai, precīzāk, tarakānu apsēsts ar švaku pašvērtējumu u.c. nopietniem trūkumiem sāk šķist štruntīgāka perspektīva par nekādu. Agrāk bija vienkāršāk: pati mamutu pastiept nevari - dzīvo ar vīrieti, kurš stiepj.
Tagad līdztiesība sasniegusi sacensības līmeni.

OK, pieņemsim, ka vīrietis viens pats var uzradīt un iznēsāt bērnus. Mēģenēs vai kā, nav svarīgi.
A audzināt. Vest uz dārziņu, skolu, sportu, pulciņiem, sēdēt 1-1,5g mājās un strādāt tIKAI ar bērnu? Cik % uz to parakstītos? un kurš pa to laiku nesīs mamutu tam vīrietim un bērnam?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #61 : 2016. gada 24. septembris, 18:42:06 »
A audzināt. Vest uz dārziņu, skolu, sportu, pulciņiem, sēdēt 1-1,5g mājās un strādāt tIKAI ar bērnu? Cik % uz to parakstītos? un kurš pa to laiku nesīs mamutu tam vīrietim un bērnam?

Šajā punktā vīrieši ir fizioloģiski apdalīti. Nav runa par bērna barošanu ar krūti, bet par smadzeņu uzbūvi. Vīrietis ir spējīgs koncentrēties uz darbībām seriāli, sieviete - paralēli. Nu nav vīrietis spējīgs vienlaicīgi vārīt putru, slaucīt kakainu dibenu, barot kaķi, skaidrot, kāpēc saule lec tieši tajā logā, vārīt ievārījumu, mazgāt veļu un plānot rītdienas apģērbu. Viņš var koncentrēti cirst malku. Vai plānot kosmosa kuģi. Bet nevar reizē cirst malku un skaidrot cirvja uzbūvi vai plānot kosmosa kuģi un lāpīt zeķes.

Atsauces nemeklēšu, pētījumu par šo ir pietiekami.

Un pārbaudīts praksē. Ja mamutu nesošs vīrietis pēc darba var pusstundu padauzīties ar bērnu un atslābt, jo "darbā noguris", tad mamutu nesošai sievietei pēc darba ir jāizdara viss tas, ko vīrietis pa dienu nav spējis izdarīt. Jo viņš vienkārši nespēj visu izdarīt. Pat ļoti advancēts vīrietis. Jā, vienkāršās lietas - paēdināt, satīrīt, pārģērbt, aizvest, atvest, palasīt pasaciņu. Bet ne pārējo lērumu nemanāmo mājas darbu, kas "paši izdarās" - tie krājas rindiņā.

Protams, to tīro māju nepamana. No malas jau redz tikai to saskaldīto malku vai kosmosa kuģi.

Starp citu, tas pats Pauls savulaik intervijās teica, ka bez Lanas viņš sūdu būtu kaut ko sasniedzis...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2016. gada 24. septembris, 18:48:59 »
Tex ļoti precīzi noformulēja.
Tā drausmīgā stereotipiskā domāšana, kas galvās iesēdināta...

Kādus gadus atpakaļ vienā darbā man bija kolēģe,viena ar diviem maziem bērniem.
Uz tādu pašu amata vietu tika pieņemts vēl viens darbinieks,
vīrietis, precējies, sieva arī strādā, viens sīcis.
Un tad nu sākās - tika meklētas visādas iespējas, pusslodzes, amatu apvienošanas
un papilddarbi, jo - vīrietim jāuztur ģimene. Un vīrietim tāds atalgojums nepiestāv,
un vīrietis jau par tādu naudu nestrādās. Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik nožēlojami.
Vientuļajai kolēģei gan ģimeni nebija jāuztur...

Nekur pārāk tālu no tiem stereotipiem par mamutu vilcējiem sabiedrība kopumā tā arī nav tikusi .

Atslēdzies Mao

« Atbilde #63 : 2016. gada 24. septembris, 21:08:51 »
Man te rebes un dzertiņš, bet noteikti paturpināsim. Starpatbilde par vīriešiem nespējniekiem bērnu uz dārziņu aizvest - tā neko sev iespļāvām sejā atraiņiem, bēdzējsievu vīriem, sievu-invalīdu vīriem un t.t. un t.j.p.. Fuj. Bez vārdiem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #64 : 2016. gada 24. septembris, 21:12:21 »
Izņēmumi parasti mēdz apstiprināt likumu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #65 : 2016. gada 24. septembris, 22:25:12 »
Man te rebes un dzertiņš, bet noteikti paturpināsim. Starpatbilde par vīriešiem nespējniekiem bērnu uz dārziņu aizvest - tā neko sev iespļāvām sejā atraiņiem, bēdzējsievu vīriem, sievu-invalīdu vīriem un t.t. un t.j.p.. Fuj. Bez vārdiem.

Statistiku - studijā: cik no viņiem ir reāli vieni, bez mammas, māsas vai draudzenes atbalsta [kā bieži vien izpeld cēlajās intervijās ar varoņiem vientuļniekiem - dzīvoju ar mammu, viņa pieskata bērnu, vakariņas gatavas, tikai sievieti gribas].
Un salīdzināsim ar pamesto sieviešu skaitu, kas reāli ir vienas un velk bērnu, darbu un māju.
Es visu atceros, Ričard...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #66 : 2016. gada 24. septembris, 22:49:08 »
Es domāju varētu vienkāršāku statistiku: cik daudz vīriesu un cik daudz sieviešu (kauns visam dzimumam) maksā vai jāmaksā uzturnauda vai alimenti. :) Aina pat dumjam cilvēkam ir skaidra :D   

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #67 : 2016. gada 24. septembris, 23:14:06 »
Vīrieši - izvarotāji,varmākas,pedofīli. Baisie seksuālie noziegumi un perversijas. Tas ir tas ļaunākais vīriešu dzimumā...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #68 : 2016. gada 24. septembris, 23:57:25 »
Izlasīju piecas lappuses un joprojām neiebraucu, par ko šķēpus laužam? Ar krāniņiem (un čožām) mērāmies, kurš dzimums krutāks, kurš bez kura iztiks, bet kurš iznīks, tā, vai?
OMG...
  :rat:
IZTIKT jau kauč kā iztiks visi. Nenomirs. Kā pratīs, tā pelnīs; ko spēs, to priekš sevis padarīs; ja nepratīs un nespēs padarīt, tad nopirks pakalpojumu, un ko nespēs nopirkt, bez tā iztiks. Pārdzīvos, nenomirs.
Bet kaut kāda samocīta tāda iztikšana. Ne jau velti pasaulē ir vīrieši un sievietes - divi dzimumi, apveltīti ar atšķirīgiem dabas dotumiem un spējām. Ne tādēļ, ka viens labāks vai pārāks, bet tāpēc, lai viens otru papildinātu, kopā izveidojot pilnīgāku veselumu.
Spilgtākais tam apliecinājums - vairoties pumpurojoties cilvēce tā arī nav iemācījusies, un, lai cik pašpietiekams arī nejustos tas vientuļais vīrietis vai sieviete, pie bērna bez pretējā dzimuma līdzdalības netikt, grozies kā gribi.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #69 : 2016. gada 25. septembris, 00:08:43 »
 :coffee: man liekas, ka diskusijai, kā tādai nav jēgas. Ja man jautātu, kādās lietās es esmu ( vai neesmu) pārāka par jebkuru no vīriešiem. Nu nezinu, es vispār nevienā jomā negribu viņiem līdzināties, kur nu vēl sacensties...  :just_popcorn: Man pat liekas, ka es apvainotos..., varbūt.
Par to pērkamo sieviešu tēmu... Nu ja, tādas ir vienmēr bijušas un būs, tāpat, kā pērkami vīrieši. Kamēr ir pieprasījums būs piedāvājums. Vai viņi ir, vai nav, man vienalga, bet man ir tāda noturīga pārliecība, ka šo pakalpojumu  lietotāji vienkārši nav spējīgi piesaistīt sev normāla partnera uzmanību. Bet vispār fui, kā var gribēt ko tādu, kuram cauri gājis pus pilsētas. Tas ir kā pa miskasti rakņāties. Maksāt par pāris minūtēm, un tad vēl papildus par  ārstēšanu, kas zina ar ko to draiskuli klienti ir "apdāvinājuši". Pat rakstīt par to riebjas. Bet ja nu kungs nav izvēlīgs, kas viņam to prieku liegs?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #70 : 2016. gada 25. septembris, 08:38:26 »
Statistiku - studijā: cik no viņiem ir reāli vieni, bez mammas, māsas vai draudzenes atbalsta [kā bieži vien izpeld cēlajās intervijās ar varoņiem vientuļniekiem - dzīvoju ar mammu, viņa pieskata bērnu, vakariņas gatavas, tikai sievieti gribas].
Un salīdzināsim ar pamesto sieviešu skaitu, kas reāli ir vienas un velk bērnu, darbu un māju.

Statistiku studijā: cik no viņām pašas veļeni remontē un jumtu maina! Par pamestām sievietēm: a ja šitā - un kurš vainīgs, ka jāiet prom? Veči protams. Loģiski, zivs pūst no kurienes? Un statistiku studijā: cik pamestajām nepaliek iedzīve, dzīvokļi, alimenti dubultā, trīskāršā apmērā?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #71 : 2016. gada 25. septembris, 08:40:41 »
Vīrieši - izvarotāji,varmākas,pedofīli. Baisie seksuālie noziegumi un perversijas. Tas ir tas ļaunākais vīriešu dzimumā...

Loģiski. Viņus arī liek cietumā, vai/un paši vīrieši nosit. A kas tos vīriešus uz bērnudārzu veda?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #72 : 2016. gada 25. septembris, 09:00:18 »
Ja vecis skopojas meistariem samaksāt, lai tak lāpa jumtu un labo vešeni.
Vien lai nečivina, ka tādēļ baigais varonis.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #73 : 2016. gada 25. septembris, 09:03:25 »
Vispār superīga tendence - pamestas sievietes apriori ir pamestas, nē pelnījušas nav jo zeķes tak izmazgātas, ZEĶES. Lūk jūsu diskusijas līmenis. Zaudēta ģimene, iespēja būt ar bērniem - nu ko, cūka, ko nedancoji, kā man gribās? Ak sūdīgs sekss? Sūdīg ņem, zaķīt. Es ņiprčom, ir cits viedoklis? dir@t ej ar saviem apsvērumiem.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #74 : 2016. gada 25. septembris, 09:05:58 »
Ja vecis skopojas meistariem samaksāt, lai tak lāpa jumtu un labo vešeni.
Vien lai nečivina, ka tādēļ baigais varonis.

Ja vecis skopojas, ir vecene, kas vienlīdzīgi pelna, rubī jumtu lāpīšanu un meistaru izvēli...

Varones tak esat jūs - jūs dzemdējat!!!