Autors Tēma: Amigo pārsteigums  (Lasīts 3522 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

Amigo pārsteigums
« : 2016. gada 25. septembris, 16:36:19 »
Ceru,ka šī ir pareizā vieta,kur īgņoties. Pirms pāris dienām kārtējo reizi nevarēju atrast telefonu,tāpēc veicu rutīnas darbības-zvanīju no otra telefona,lai sadzirdētu pirmo,kur iesprūdis.Liels bija mans pārsteigums,kad gaidītā signāla vietā izdzirdēju paziņojumu,ka šim numuram ienākošie zvani ir slēgti.Un cauri tā picka.Biju amigo klients jau nez cik gadu,visi rēķini veikti savlaicīgi,sadarbība mani apmierināja.Bet! Pēc epasta sarakstes noskaidrojās,ka,ja es gribot izmantot ārzemēs numuru,man jāizvēlas attiecīgs tarifs.Nu 6 eiro vietā 25 netaisos maksāt,bet tā jau ir mana izvēle.Tikai viena lieta man nav skaidra-kāpēc bez brīdinājuma,paziņojuma vai vēl kā tur-tā vienkārši-ņem un atslēdz man numuru??? :wtf:

Atslēdzies Emīlija

Re: Amigo pārsteigums
« Atbilde #1 : 2016. gada 25. septembris, 16:44:25 »
Hmm, man arī ir Amigo, īst nesapratu kas tur bij, bet man par to pašu maksu, kaukāds piečuks man ir uz neierobežotiem zvaniem un sms, man pieslēdza arī ārzemes. vnk iegāju kautkàdā lmt centrà un izdarīju...viss strādā, pārbaudīts...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #2 : 2016. gada 25. septembris, 17:04:35 »
man visu laiku tāpat bija,bet pirms 3 dienām...par to arī ir runa! un -par pakalpojuma atslēgšanu bez brīdinājuma vai info!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2016. gada 25. septembris, 17:12:27 »
Amigo zem LMT?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2016. gada 25. septembris, 17:23:42 »
Hmm, atgriezos trešdien. Viss strādāja. Tad jāiet atkal noskaidrot...

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2016. gada 25. septembris, 19:08:16 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2016. gada 25. septembris, 19:20:56 »
No Latvijas man ir OKarte, tagad laikam saucas LMT karte. Nupat arī jaunums - atnāca SMS par kartes avansa derīguma termiņa beigām. Līdz šim bija tā, ka summu, par kādu karte tika papildināta, varēja izlietot neierobežotā laikā. Nu ir kkāds laika limits rrrrr! Bet es nevaru prognozēt, kad iztērēšu iemaksāto naudu

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2016. gada 25. septembris, 19:55:56 »
Man liekas, nelimiteets laiks nekad nevienai kartei nav bijis...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2016. gada 25. septembris, 20:02:31 »
OKartei vienmēr ir bijis laika limits. Nauda velkas līdzi, ja nenorunā, bet laiks beidzas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2016. gada 25. septembris, 20:03:50 »
Nekad man nav brīdinājums atnācis, ka limits beigsies. Nupat, pirms nedēļas, saņēmu pirmo reizi tādu SMS
Ok, ja nauda velkas līdzi, tad jau tā. Varbūt kādreiz norunāšu visu sakrāto

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2016. gada 25. septembris, 20:18:40 »
Bet kam ārzemēs strādājošam, vajadzīgs LV pieslēgums vai karte, nesaprotu? Lieto taču vietējo.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2016. gada 25. septembris, 20:24:42 »
Bet kam ārzemēs strādājošam, vajadzīgs LV pieslēgums vai karte, nesaprotu? Lieto taču vietējo.

Pa Austriju ar vietējo, bet ar Latviju sazinos ar Latvijas karti

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2016. gada 25. septembris, 22:07:46 »
WatsApp vai Fb taču telefona sarunas par brīvu. Vai skype. Kāpēc vajag LV karti? (tikai interese)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2016. gada 25. septembris, 22:09:42 »
Man nav ērti internets telefonā. Telefons man ir tikai zvanīšanai. Dators - pārējam

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2016. gada 26. septembris, 02:29:24 »
Nāra- ārzemēs dzīvojošam vajag,ja viņš tomēr,kaut 1x gadā brauc uz to Latviju :)
oky..es par sevi tikai  ;)
manam numuram nupat jau buus iespējams 15gadi(cik sen ir mobilie???  :scratch: ) tātad ..man ir numurs no paša pirmā mana mobilā tel.laikiem.
operatori nomainīti pa 5i lāgi. Esmu gribējusi atslēgt un izmest un aizmirst, bet nekā velku līdzi :)
Sarunām no/uz šejieni patiesi nekad neizmantoju LV numuru, tam kā saki ir wacaps, skype, FB utt. bet katru reiz braucot uz LV kkādu skaru līdzekli tomēr vajag..un tad nu tas numurs tiek lietots.... gaidīšanas periodā maksāju kkādu abonēšanas maksu,pukojos ka jātceras samaksāt un tā...ikdienā pa viņu saniedzami nesam,jo tiklīdz ielidoju tā par to telefonu aizmirstu un kkur nomētājies stāv līdz kāds  nākamais lido uz LV :)

nu redz kā īsi un skaidri paskaidroju :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega