Autors Tēma: Cafē Society  (Lasīts 722 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Cafē Society
« : 2016. gada 26. septembris, 11:00:08 »
Noskatījos,oriģinālvalodā. Šī noteikti nebūs mana Vūdija mīļākā filma,jo visas arī vēl neesmu redzējusi.
Pēc presē lasītā filmas pieteikuma paliku vīlusies. Laikmeta perfektais vides attēlojums,ko solīja,bija,bet vietām vienalga "plastmasīgums"sitās cauri. Sižets vienkāršs,mīlas 3 stūris. Kleitas papētīju,uzlikām uz stopkadru,jā,skaists laiks tas bija.
Man tomēr prasījās vai nu titrus,vai ierunātu saprotamā mēle-tā neskaidrā murmināšana vietām,un citam atkal perfekta dikcija,skaļā rīklē...vācu filmās man nekas netraucē,amerikāņiem kkas ar ierunāšanu,vai kā?

Bet jā-skaistas sievietes,tērpi,bagātīgs interjers,mafijas klātbūtne.Galvenās lomas aktieris godam. Vūdiju citās filmās varēja vairāk klātesošu izjust.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 26. septembris, 11:08:09 no diddly »

Atslēdzies Nāra

Re: Cafē Society
« Atbilde #1 : 2016. gada 26. septembris, 13:45:47 »
Neesot Vudīja labākā filma,bet Vudijs ir Vudijs :-) Vismaz Kristena Stjuarte bij ok? Žēl,ka iekš kino palaidu garām. Jā, oriģinālvalodā bez subtitriem nav tik viegli uztvert.
Tipiski Diddly - pētīji kleitas  :rofl:

Atslēdzies diddly

Re: Cafē Society
« Atbilde #2 : 2016. gada 26. septembris, 22:56:19 »
Stjuarte,nu...pirmā slavenā loma uzspiež zīmogu. Te,nekas īpašs. Vismaz nekas tāds,lai 1 pusmūžā,otrs jauns,pirmoreiz,liekas,jamā samīlētos.Manā skatījumā. Nebija nekā,kas atklātu viņas dziļumu,blā blā. Seksualitāte vampu sāgā viņai bija vairāk. Un tie priekšzobi...
Lõģiski,Nāra,ko gan es pētīju :smile:  ja ne kleitas,st.citu,arī nekas Tāds. Vasiļjevam izstādēs kudī smalkākas.