pēc manām domām vislabākā reklāma kvalitatīvs darbs, tāda dēļ bieži pat ar līdzekļiem nekaulējās. Teiksim, man fantāzija atsvaidzināt vannas istabu, nu tur dušas kabīne, flīzēšana un pārējās fičas. Tāpēc, kur neaizeju ievērtēju vannas istabas , ir bijuši arī ļoti forši varianti. Tāpēc, pirmais, ko daru , prasu pēc meistara telefona. Tātad šamais jau ar savu darbiņu sevi ilgākam laikam ir noreklamējis.
Tad ir cita veida reklāma ( arī neko nemaksā). Man ir pāris zināmu firmu, kas uz līguma pamata mūsu mājai veica šadus tādus celtniecības darbus. Abiem īpašnieki jauni džeki, enerģiski un forši strādā. Tagad zvana kādas citas mājas pārvaldnieks, nesen sācis savus darbus , īsti visu to virtuvi nepārzina. Saka ,ka ir šādi tādi sīki darbiņi darāmi. Iedevu abus telefona numurus. Viens, lika pagaidīt, jo šam redz atvaļinājums, otrs bija jau vakarā klāt visu ievērtēja un no rīta ar pacēlāju klāt. Tagad par reklāmu. Domāju ,ka klientam būs reiz ne tikai sīkie darbeļi, mājai 32 gadi, tulīt nāks visādi nopietni darbi. Es 100% zinu, kam tiks zvanīts.
Un reklāma necik neizmaksāja ;o) . A vispār, reklāmai pieņemts tērēt ap 10%, tas skaitās labs līmenis.