Autors Tēma: 11./09. tiesāšanās  (Lasīts 1255 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

11./09. tiesāšanās
« : 2016. gada 01. oktobris, 12:21:43 »
iet vaļā. Pirmais pieteikums pret saudiem iesniegts. Juristi starā

Atslēdzies Zigfrids

Re: 11./09. tiesāšanās
« Atbilde #1 : 2016. gada 01. oktobris, 12:48:01 »
iet vaļā. Pirmais pieteikums pret saudiem iesniegts. Juristi starā

Jā, procesa sākums, protams, skaists, bet, ja saudīti tam visam beigās uzliks mīksto, tad tas viss arī paliks tikai process bez jebkāda iznākuma. Kurš vēl šodien pasaulē baidās no ASV un NATO? Laikam ne pārāk daudz tādu ir.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 01. oktobris, 13:17:49 »
Nu, nu, protams,  ka nedreb bailēs, bet vērā ņem. Jābaidās tikai no psihiem, kā Zkoreja un taml

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2016. gada 01. oktobris, 13:23:46 »
Nu, nu, protams,  ka nedreb bailēs, bet vērā ņem. Jābaidās tikai no psihiem, kā Zkoreja un taml

Manuprāt, tieši amīši šodien ir vislielākie psihi, bet to var saprast. Mīts par spēku un neuzvaramību ir iztvaikojis, pie tam paši vien vainīgi. Iebāzās Tuvajos Austrumos resursu meklējumos savas grimstošās ekonomikas lāpīšanai. Domāja, ka viss būs, kā vienmēr, bet izrādījās, ka citi vairs nav vakarējie. Afganistānā dabūja pa pakaļu no baskājainiem civilistiem ar pirms 70 gadiem izgudrotiem ieročiem. Irākā - trausls miers, pateicoties "skaldi un valdi", Sīrijā - neizmērojams pazemojums - jārunā ar mūžsenajiem ienaidniekiem krieviem, lai palīdz un vēl kkādi turki, atļauju neprasot, iebāžas ar saviem tankiem, Ukrainā - pilnīgs fiasko ... Viens no lielajiem pareģotājiem tika teicis, ka nākotnē ASV būšot ne vairāk kā reģionālas nozīmes valsts (t.i., ar kādu ietekmi tikai reģionā sev apkārt) kā Irāna, piemēram. Uz to viss virzās.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. oktobris, 13:28:49 no Zigfrids »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2016. gada 01. oktobris, 14:15:31 »
... un saudītiem ir viena lieeeeeliska svira rokās, kā amīšus pie vietas nolikt. Sīks paziņojums, ka SA turpmāk naftu pārdos par juaņiem vai eiro ... Un vai nu jauns karstais punkts pasaules kartē, vai arī ASV uz vēdera atlīdīs nolūgties.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2016. gada 02. oktobris, 09:24:34 »
Nu ja, tāpēc visi alternatīvie ASV vērtspapīros noguldās.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2016. gada 03. oktobris, 11:23:45 »
... un saudītiem ir viena lieeeeeliska svira rokās, kā amīšus pie vietas nolikt. Sīks paziņojums, ka SA turpmāk naftu pārdos par juaņiem vai eiro ... Un vai nu jauns karstais punkts pasaules kartē, vai arī ASV uz vēdera atlīdīs nolūgties.

pēc tāda sīkā paziņojuma būs karstais punkts, ja 2x tā ir noticis (Irāka un Lībija), tad tam tā būs notikt arī trešo, ceturto un pārējās reizes.

Paskatiet paši, kurš no tāda "karstā punkta" iegūst, kurš zaudē - ieroču fabrikas rullē, naftas cena (dēļ kontrabandas naftas, lai būtu par ko ieročus pirkt) arī zemē, visi opec un nopec gudrām sejām sēž, būtu priecīgi pelnīt, a nekā... viss notiek. Ak cieš daždesmit miljonu civiliedzīvotāju?? - nu, atvainojiet, mums (tb amīšiem) ir intereses...