Autors Tēma: Gribu kaķi  (Lasīts 2897 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sōla

Gribu kaķi
« : 2016. gada 05. oktobris, 13:52:34 »
Gribu kaķi. Ventspilī vai apkārtnē. Protu audzināt dievīgus kaķus, ja būtu tāda profesija, strādātu 24h nepārtraukti. Gribu mīļumu...kaķi.

Atslēdzies ragana

Re: Gribu kaķi
« Atbilde #1 : 2016. gada 05. oktobris, 14:07:21 »
Cik tālu būtu gatava braukt pakaļ?

Atslēdzies sōla

« Atbilde #2 : 2016. gada 05. oktobris, 14:11:03 »
Ventspils un novads :)

Atslēdzies sōla

« Atbilde #3 : 2016. gada 05. oktobris, 14:15:20 »
nu jopcik popcik, neprotu bildes ielikt, dinozaure. Mani abi mīļumi nomira kurš no nieru mazspējības, kurš no diabēta. Viena asins tev un man...

Atslēdzies sōla

« Atbilde #4 : 2016. gada 05. oktobris, 17:15:18 »
Paldies, Raganiņ!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2016. gada 05. oktobris, 20:35:53 »
Sōla, nevarēju nosūtīt Tev PZ, jo paskaste ir pilna!
Nju labi,
Man tuvākās vietas diemžēl ir tikai Rīga (Vita Devjatņikova FB un Draugos) un Jelgava (Monika Savdona  arī FB un Draugos). Jelgavā ir burvīgs pelēcītis, tāds kā mana Grēta (var redzēt fotogalerijā pie zvēriem). Ir arī citi kaķēni un pieauguši minkas arī. Es ļoti ceru, ka atradīsi sev mīluli.Un protams, līdzjūtība par zaudējumu. Es labi saprotu, jo nesen apglabāju 2 savējos.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2016. gada 05. oktobris, 21:00:05 »
Vai tā var būt, ka Venspilī visi sterilizēti un nav nevienas klīstošas minkas,
kurš ilgojas pēc mājām?

Atslēdzies sōla

« Atbilde #7 : 2016. gada 06. oktobris, 10:59:05 »
Tuk, visi klīstošie ir mežonīši un rokās negrib doties. Tāpēc ir tā, kā ir. Patversmē arī visi kaķi izķerti kā karsti pīrādziņi. Minku parkā neviens neatbild, bēda...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2016. gada 06. oktobris, 11:35:28 »
No vienas puses laba ziņa, agrāk rudeņos patversmēs kaķiem pat vietas nepietika,
laikam tomēr apziņas līmenis audzis.
Varbūt ir kādas vietējās “kaķu tantes“ pie kā var painteresēties.

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2016. gada 06. oktobris, 12:13:34 »
Weekendā dāčās Pierīgā bija pamests ļoooooti mīlīgs rudulis. Pieaudzis, no skata normāls, cik nu es, neko nejedzot no kaķiem spēju apskatit neaiztiekot,(kādas nedēļas laikam neviens nav kopis, bet ja sapucētu un sakoptu, būtu smuks), runātīgs, par dzimumu nav ne jausmas, bet glaužas klāt un gatavs nākt līdzi jebkuram, t.i. "Noķert" nevajadzētu būt grūti - gan jau iekāptu auto uz ks, ks... Izskatās galīgi pieradināts un diez vai ziemu pats tukšā dāču ciematā pārdzīvos, kad visi tantuki, kas kko atmet, aizbrauks...
Vietējie teica ka kādu laiku klīstot - ex "saimniekiem",kas nav zināmi, acīmredzot beigusies vasarnīcas un kaķa sezona :@
Ja nu tiešām autorei vai vel kādam vajag kaķi, dodiet ziņu...

Atslēdzies sōla

« Atbilde #10 : 2016. gada 06. oktobris, 13:26:47 »
http://animalslife.net/    Šite var palūrēt, kā kaķuļiem dažādās patversmēs klājas. Vislabāk man patīk Tallinā, tur visi tādi resnuļi, smukuļi.

Atslēdzies sōla

« Atbilde #11 : 2016. gada 07. oktobris, 10:39:41 »
Nu jo majo, gribu adoptēt kaķi. Visi bļauj, ka tos lopus nav kur likt. Patversmes pilnas, a kad tu gribi vienu lopu paņemt, tad nav nekā. Cilvēki, mīļie, kas notiek?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2016. gada 07. oktobris, 10:50:30 »
Vienu ruduli gan Tex piedāvā... ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2016. gada 07. oktobris, 12:58:03 »
Nu a iekš ss.lv arī nekā piemērota nav? Pilns ar  kaķiem. Vai arī Tev baigi īpašās prasīības.

Atslēdzies sōla

« Atbilde #14 : 2016. gada 07. oktobris, 13:07:05 »
Tuk, ir takš pateikts Ventspils un novads.