Autors Tēma: Vāks!!! Krūmiņa Memuāri  (Lasīts 18448 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Vāks!!! Krūmiņa Memuāri
« Atbilde #30 : 2016. gada 13. oktobris, 22:13:22 »
Zigfrīd, varbūt atklāsi, kurām vēlēšanām Tu gatavojies? ;)

Man liekas, ka Tu startēsi vēlēšanās, gribu zināt, kurās :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #31 : 2016. gada 13. oktobris, 22:22:10 »
Nu tad nedi@s bumbiņas un pasaki atklāti - kura tad ir tā pareizā partija, par ko ir jābalso, lai izceltu Latviju saulītē?
Vai arī neko vairāk par pliku blēšanu internetā nespēj, tikai lecīgi un bez pamata bakstīt ar pirkstu - "ne tos ievēlējāt, paši vainīgi"?
Protams, nespēj.

Bļin, a Tev citu variantu nav, kā tikai partija-vēlēšanas-Saeima? Domājamo ieslēdz un kādu vēstures grāmatu palasi! Jeb paši jau sev nespējnieku statusa apliecības labprātīgi parakstījuši esat? Bļin, atkal latvieši laimes lāci gaida. Mīļākā nodarbošanās un hobijs, ne? Tipa - aizgāju uz vēlēšanām un tagad kā krievu pasakā - uz līdakas pavēli ... Nu, visam pašam par sevi jānotiek, ja? A mēs, tādi smuki un nopietni maliņā sēdēsim un skatīsimies!  :clap:
Nu, piemēram, par to, kā jaunlatvieši sāka. Palasi. Uzzini, kas tas tāds "biedrību periods"? Y padomā, piedalījās tie paši jaunlatvieši toreiz kādās vēlēšanās vai nē (vēl jo vairāk, ka toreiz tādu nemaz nebija)? Y padomā, moš y šodien kas tāds varētu saimniecībā noderēt?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #32 : 2016. gada 13. oktobris, 22:22:57 »
Man liekas, ka Tu startēsi vēlēšanās, gribu zināt, kurās :)

Paldies, vēlēšanu nebūs. Neesmu kompromisu cilvēks.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2016. gada 13. oktobris, 22:32:37 »
Oi, atkal skazka par labo tētiņu?:), es jau domāju, ka kādam toč panaceja ;)
izrādās vien kārtējie texti un demagoģija...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2016. gada 13. oktobris, 23:51:29 »
Zigīts laikam tikko videni pabeidzis, par jaunlatviešiem uzzinājis..

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #35 : 2016. gada 15. oktobris, 12:25:23 »
Nē, es vēl tikai videnē mācos. Pabeidzis vēl y neesmu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #36 : 2016. gada 15. oktobris, 13:45:22 »
Nē, es vēl tikai videnē mācos. Pabeidzis vēl y neesmu.
Var redzēt.

Nu tad pārdefinēsim jautājumu - uzvārdiņu, lūdzu, kurš ir tas viens unikālais valdnieks, kurš var ideāli valdīt un sakārtot valsti? Nabagam nav ne sakaru, ne iespēju kaut ko mainīt, bet bagātie VISI ir vienā maisā viens ar otru sasieti. Tur roka roku mazgā un abas netīras.

Vai arī tu naivi ceri, ka atnāks Ulmaņa attāls pēctecis no zelta ārzemēm, kurš nebūs sašmucējies Latvijas mēslu katlā, izglītots, bagāts un talantīgs vadonis? Saulīt, te visas augšas ir kā tāds vēzis ar metastāzēm. Viens tam vēzim nevar izdarīt neko, ja vien tam vienam nav savas armijas un sava jau gatava nozaru vadoņu svīta. Tikpat tīra un patriotiska. Un tas vēzis ir jāizgriež ar rezervi, jo viens AAA pietuvināts darvas piliens to medus mucu piejās ātri vien iepriekšējā stadijā. Bet šobrīdējā situācija ir tāda, ka, izgriežot visas vēžainās iekšas, pāri paliks tikai krusts uz kopiņas.

Zini, kā teica vienas manas draudzenes meita? Kad sapņo, aizver actiņas.
Drīzāk te atnāks citplanētieši no Centaura alfas vai Terbisona betas un iztīrīs rasi no degradētiem elementiem. Vai musulmaņi ieviesīs savu vēzi ar visām metastāzēm. Diez vai tev patiks kāda no šīm iespējām.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #37 : 2016. gada 15. oktobris, 22:28:00 »
Te bija Trix paladziņš.

Nepateicīga ir tā nodarbe - cilvēkam, kurš nolēmis, ka nekas nav izlabojams, mēģināt iestāstīt, ka ir gan, tāpēc to darīt negribu. Nafig man laiku tērēt? Tava komenta īss izklāsts manuprāt būtu vārds "zvizģec", koroče nekas nav vairs līdzams - latvieši kā tauta ne uz ko nav spējīga pēc definīcijas. Labi, nespēs latvieši - spēs citi, pie tā arī paliksim. Acīmredzot šis variants apmierina vairākumu, tāpēc ir pieņemams par derīgu. Āmen.
Ak, jā. Galvenā uzskatu atšķirība, acīmredzot, ir apstāklī, ka mums atšķiras skats uz konkrētām lietām jautājumā, kura ir maināma, bet kura - granītā iecirsta. Ja izdotos izstrīdēties un tikt pie kopsaucēja šajā lietā, moš y būtu vērts ko tālāk diskutēt.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 16. oktobris, 10:23:55 no Camma »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #38 : 2016. gada 15. oktobris, 22:34:44 »
Khe, un ko vēl bez demagoģijas es izlasīju?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #39 : 2016. gada 15. oktobris, 22:45:02 »
Nabagam nav ne sakaru, ne iespēju kaut ko mainīt,

Pareizi, - vienīgā (kā teica krievu armijā) - aiziet un pakārties.

Atslēdzies reno

« Atbilde #40 : 2016. gada 15. oktobris, 23:00:35 »
varianti -melnie pulkveži, Pinočets, Hitlers

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #41 : 2016. gada 15. oktobris, 23:24:13 »
varianti -melnie pulkveži, Pinočets, Hitlers

Labi, vēl drusku demagoģijas, ja jau tik ļoti vēlaties.
Rakstīšu kārtējo reizi piemēru, kuru saprotot, to vajadzētu piemērot mūsu, vietējiem apstākļiem un padomāt, vai šeit tas ir iespējams un ja nē, tad - kāpēc tur ir, bet šeit - nav? Cerēju, ka man šīs lietas jāskaidro nebūs.
Tātad. 90-to gadu sākums Čečenija. Neatceros precīzi, kurš, bet viens no lauku komandieriem (visticamāk - Basajevs) pirms kara bija ... zootehniķis bez karaskolas diploma un citām fīčām. Kas vispār bija lauku komandieri un no kurienes tādi radās? A vot, ko turienieši pastāstīja. Īsāk sakot, kad karš sākās, ciemā visi vīrieši savācās mošejā un spriež, ko darīt? Tiek pieņemts lēmums ņemt stroķus un pretoties. Nākamais jautājums - kurš būs galvenais? Procedūra ir vienkārša - tiek izvirzīts cilvēks, kuram 100% uzticas, visi veči pasaka; "No šodienas kā tu, Ahmad, teiksi, tā mēs rīkojamies, - tu esi mūsu komandieris, un mēs tev bez ierunām pakļaujamies." Sākas karošana. Pēc mēnešiem diviem parādās ziņas, ka kaimiņu ciemā večiem jau esot krieviem atņemts bruņojums, par kādu šejienieši pat sapņot neuzdrošinās, y lietas iet daudz nopietnāk. Veči savācas atkal un spriež, a moš mums aiziet pie tiem un paprasīties, lai paņem bariņā? Domāts - darīts. Aiziet, sarunā, un jau visai drīz pašu ciemata izvirzītais līderis pakļaujas otra ciema līdera rīkojumiem, paliekot šī ciema kaujinieku grupas komandieris.
Tādā veidā Gelajevs esot izveidojis 600 .. 700 kaujinieku armiju, Basajevs - ap 2500 (? precīzi neatceros), pārējiem arī aiz muguras bija kā nu kuram ...
Tātad tur tauta ir spējīga izvirzīt no sava vidus PATI līderus, bet šeit - nē? Kāpēc pieminēju jaunlatviešus un biedrību periodu? Cik atceros, tad tieši latviešu apvienošanās biedrībās iemācīja sadarboties un galarezultātā izvirzīja priekšgalā tos līderus, kuri radīja priekšnoteikumus visam pārējam, kas notika vēlāk. Princips ir tieši tāds pats kā lauku komandieru gadījumā Ziemeļkaukāzā. Ceru, ka šoreiz domu sapratāt.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #42 : 2016. gada 15. oktobris, 23:36:38 »
... un, ja var ticēt vēstures grāmatām, tad tābrīža reālās varas turētāji arī par tādām latvju aktivitātēm ne tuvu ne sajūsmā bija, - vācieši bubināja, ka drīz jau vairs nebūšot neviena kas zemi ar, un tā izglītība baurus tikai sabojājot, krievi arī par cilvēkiem īsti neuzskatīja ... Tā kā pa plecu arī tad tiem skolotājiem, kuri to visu sāka, neviens draudzīgi nesita un par malačiem nesauca ...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #43 : 2016. gada 16. oktobris, 09:13:45 »
Manas pārdomas par Čečeniju. Kas tur notiek tagad, protam pilnībā pateikt nav iespējams, bet izskatās, ka arī tā pretestība ir salauzta. Tagad visu tur nosaka Krievijas atbalstītājs Kadirovs. Un nekādu protestu no pārējo puses... Acīmredzot tādā vispārējas mobilizācijas līmeni nevar dzīvot ilgstoši...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #44 : 2016. gada 16. oktobris, 09:37:56 »
Manas pārdomas par Čečeniju. Kas tur notiek tagad, protam pilnībā pateikt nav iespējams, bet izskatās, ka arī tā pretestība ir salauzta. Tagad visu tur nosaka Krievijas atbalstītājs Kadirovs. Un nekādu protestu no pārējo puses... Acīmredzot tādā vispārējas mobilizācijas līmeni nevar dzīvot ilgstoši...

Tu taču saprati, ka runa nav par čečeniem, - tas ir tikai kā piemērs alternatīvu līderu izvirzīšanai no "APAKšAS". Taisnību sakot, jā, pieklusis tur šodien ir gan, tikai ko tas lielkrievijai maksāja!? Un ko maksā vēl šodien! Tu domā, lielāko mošeju Eiropā Kadirovs par sava budžeta līdzekļiem uzcēla? Da, nē, par mūziku tur Maskava maksā! Y bezmaz vai tā, ka cik paprasa, tik - maksā. Vait' velti Kadirovu liela daļa centra politiķu ne acu galā neieredz?
Šeit, par pašiem, runa ir par to, ka ir jāpārstāj gaidīt laimes lāci (hitlerus, pinočetus, baltos tēvus un citādus saulnešus), un jāsāk vismaz mēģināt ko darīt kopā un - pašiem.