Autors Tēma: Labi ziemas apavi?! hmmm  (Lasīts 3075 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Labi ziemas apavi?! hmmm
« : 2016. gada 06. oktobris, 14:06:30 »
Taa seedeeju un domaaju, ka man labi ziemas apavi ir rudens zaabaki ar biezu zoli, lai telpaas kaajas nesviist, bet staavot pieturaa peedas nepiesalst pie zemes!

Kā Jums ir ar ziemas un rudens apavu izveeli?
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ragana

Re: Labi ziemas apavi?! hmmm
« Atbilde #1 : 2016. gada 06. oktobris, 15:14:14 »
Līdzīgi - ādas zābaki ar vidēji augstu papēdi, neslīdīgu zoli, nedaudz siltinātu iekšpusi. Telpās gan pārauju kājas.

Atslēdzies itta

« Atbilde #2 : 2016. gada 06. oktobris, 15:56:48 »
Es ar parasti paarvelku, bet ne vienmeer ir taada iespeeja :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2016. gada 06. oktobris, 16:18:57 »
...es arī atcerējos, ka pavasarī ziemas zābakiem pienāca gals un vajag jaunus... man problēma, ka vajag lielu izmēru 47-48...
apskatījos https://www.weekendshoes.lv smuki zābaki, pat cenas puslīdz OK... BET...bez laikošanas bail pirkt... a ja neder, nu ir tur iespēja mainīt un tā.. bet čakarīgi izklausās... 

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2016. gada 06. oktobris, 16:58:02 »
Vieni uz  papēža, pabieza zole, otri zamša ļoti silti, ērti uz zema papēža, neslidīgi. Pusziemu nostaigāju siltās zamša kurpēs pilnā zole, papēdis
Bet es jau nekur daudz nestaigāju, mans kritērija ir Vecrīgas bruģis

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2016. gada 06. oktobris, 22:24:45 »
Man ir dažādi dažādiem gadījumiem - skrienamie, brienamie, elegantie, uz papēža, bez papēža, brūni, melni, zamša, nubuka, tekstila...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2016. gada 06. oktobris, 22:40:27 »
Nē, es tik daudz kā Minne gan nepērku. Katru sezonu tiek nopirkti vien divi pāri.
Vieni ar papēdi, garie,smukie pie svārkiem velkamie un otri īsie, pie biksēm.
Maiņai, ja slapjdraņķis, noder iepriekšējās sezonas tāds pats komplekts.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2016. gada 06. oktobris, 22:54:10 »
Es jau arī nepērku katru sezonu jaunus. Toties pērku labus, kuri kalpo vairākus gadus. Ar vieniem skrienamajiem-brienamajiem izstaigāju pat 10 gadus

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2016. gada 06. oktobris, 23:04:23 »
Arī pērku labus. Kalpot kalpo, bet mode mainās. Un apnīk jau arī, gribas ko jaunu, vismaz man. :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2016. gada 06. oktobris, 23:29:37 »
Man arī ir visvisādi dažādiem gadījumiem. Ik pa laikam parevidēju un atdodu labdarībai. Labie apavi nenonēsājas, bet apnīk.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2016. gada 07. oktobris, 19:41:15 »
Man ir dažādi dažādiem gadījumiem - skrienamie, brienamie, elegantie, uz papēža, bez papēža, brūni, melni, zamša, nubuka, tekstila...
Man ir līdzīgi, jo kopā kādi 8-vai 9 pāri zābaku dažādām sezonām un dažādiem gadījumiem, ir pat atsevišķi teātra zābaki. :) Esmu apavu fane, bet iespējams, to var saukt arī par atkarību, bet kuram gan no mums nav KĀDA atkarība ? :)

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #11 : 2016. gada 07. oktobris, 21:05:24 »
Nekad neesmu varējusi atļauties vairāk par 1-2 pāriem zābaku vienlaicīgi. Tāpēc agrāk svarīgi bija, lai smuki izskatās+piestāv visam (t.I., gan uz ballīti var uzvilkt pie minisvārkiem, gan pie garajām biksēm uz darbu ejot). Tagad - lai ir ērti+neizskatās pēc omīšu apaviem+viegli kopt+piestāv gandrīz visam.
 Šobrīd īpašumā ir ziemas zābaki uz neliela papēža (pirkti pēdējā latu gadā, vajadzētu vēl pāris gadus nokalpot)' brienamzābaki (pirkti pirms 8 gadiem, ideāli Rīgas sāls vannām ziemā, ja rāvējslēdži izturēs, arī vēl ilgi tiks Vilkti). Un rudenim puszābaciņi, pavasarī humpalās gādāti, bet tie laikam šoruden paliks nevalkāti (manā situâcijā papēžzābaki šobrīd ir mokas).

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2016. gada 08. oktobris, 11:00:07 »
Man arī ir zābaki visādiem dzīves gadījumiem. Gribētos vēl tādus glītus un siltus, ko vilkt slapjā laikā, kad rudens lieti līst un pavasarī sniegi kūst. Tik nav ideju, kur un kādus skatīties.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2016. gada 08. oktobris, 15:42:51 »
Man arī ir zābaki visādiem dzīves gadījumiem. Gribētos vēl tādus glītus un siltus, ko vilkt slapjā laikā, kad rudens lieti līst un pavasarī sniegi kūst. Tik nav ideju, kur un kādus skatīties.

Tādiem apstākļiem man gribētos gumijniekus. Principā tagad var nopirkt visādus - dažādu modeļu, krāsu, garumu, siltinājumu - bet savam izmēram diemžēl piemērotus neesmu atradusi. Bet gribu arī gumijniekus!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #14 : 2016. gada 08. oktobris, 17:31:49 »
Tādiem apstākļiem man gribētos gumijniekus. Principā tagad var nopirkt visādus - dažādu modeļu, krāsu, garumu, siltinājumu - bet savam izmēram diemžēl piemērotus neesmu atradusi. Bet gribu arī gumijniekus!

Droši vien, ka var. Tikai kur lai meklē?