Autors Tēma: cilvēku nīcināšanas iemesli  (Lasīts 1726 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

cilvēku nīcināšanas iemesli
« : 2016. gada 08. oktobris, 19:00:47 »
Lasu visādas grāmatas par netālo vēsturi. Knallē viens otru bez žēlastības. Un tad aizdomājos - kāds tad ir galvenais iemesls kopš pasaules radīšanas cilvēku masveida mušīšanai? Atmetot visu mazsvarīgo, sanāca, ka visvairāk galina nost tieši dēļ ideoloģijas/reliģijas.

Un kas ir ideoloģija? Čum-čumi to. Tāpat kā reliģiju. Un nez kāpēc katram sava ir pareizā.

Tā. Papļāpāju

P.S. Varbūt zem visa tā ir tikai smuka nauda?

Atslēdzies Zigfrids

Re: cilvēku nīcināšanas iemesli
« Atbilde #1 : 2016. gada 08. oktobris, 19:20:34 »
Lasu visādas grāmatas par netālo vēsturi. Knallē viens otru bez žēlastības. Un tad aizdomājos - kāds tad ir galvenais iemesls kopš pasaules radīšanas cilvēku masveida mušīšanai? Atmetot visu mazsvarīgo, sanāca, ka visvairāk galina nost tieši dēļ ideoloģijas/reliģijas.

Un kas ir ideoloģija? Čum-čumi to. Tāpat kā reliģiju. Un nez kāpēc katram sava ir pareizā.

Tā. Papļāpāju

P.S. Varbūt zem visa tā ir tikai smuka nauda?

Ja nebūs ideoloģijas, izdomās citus iemeslus. Tās ideoloģijas, kuras sludina cilvēku vienlīdzību, paši knallējamie noraida uz nebēdu. Paši vainīgi.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2016. gada 08. oktobris, 19:33:43 »

Tās ideoloģijas, kuras sludina cilvēku vienlīdzību, paši knallējamie noraida uz nebēdu. Paši vainīgi.

Sludināt sludina to vienlīdzību,
tik tie sludinātāji paši  dzīvo pēc principa - “visi vienlīdzīgi, bet daži vienlīdzīgāki“. :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #3 : 2016. gada 08. oktobris, 19:47:40 »
Cilvēks - radības kronis, tā sacīt. Ja palaiž vaļā visas (pat ne visas) bremzes, nāk laukā baisie kakuči. Ja tā padomā, cilvēkam točna nav pilns rublis galvā. Protams, kā jau visur - ir izņēmumi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2016. gada 08. oktobris, 19:48:53 »

Sludināt sludina to vienlīdzību,
tik tie sludinātāji paši  dzīvo pēc principa - “visi vienlīdzīgi, bet daži vienlīdzīgāki“. :)

Ja tauta ir nespējīga no sava vidus izvirzīt vienlīdzīgākajiem līderiem alternatīvus, tad neko darīt. Paši vainīgi. Atkal propagandēšu islamu. Ar ko tas ir tik neieredzēts no pasaules valdnieku un nacionālo parazītelišu puses? Viens no lielākajiem iemesliem ir tieši tas - alternatīvu autoritāšu izvirzīšana tiem, kuri ir oficiālā vara gadījumā, ja vara nevalda tautas interesēs. Imams piektdienā mošejā pasaka: "Šo likumu mēs nepildīsim", y parlaments var iet dillēs ar saviem paaugstinātajiem nodokļiem, viendzimuma laulībām, izglītības reformām un visu pārējo, kas vietējo cilvēku dzīvi padara sliktāku.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2016. gada 08. oktobris, 19:53:18 »
Nu ja jau tik laba dzīve, ko tad šie česī nenormāliem bariem uz Eiropu?
Bariem, veči spēka gados?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #6 : 2016. gada 08. oktobris, 20:11:38 »
Nu ja jau tik laba dzīve, ko tad šie česī nenormāliem bariem uz Eiropu?
Bariem, veči spēka gados?

Uz pasaules NAV valsts vai vietas, kur šodien būtu spēkā šariats. Un lieeeeels nopelns tajā ir tieši rietumiem. Tāpēc arī češī.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2016. gada 08. oktobris, 20:16:13 »
Nu, lai tie veči spēka gados ievieš savā valstī kārtību. Kādu vien paši vēlas.
Nevis laižas kur ērtāk.

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2016. gada 08. oktobris, 20:42:47 »
 Imams to var teikt savā muslimlandijā. Un arī tur viņam būs galva nost, ja runās pretīm galvenajam imamam.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2016. gada 08. oktobris, 20:55:07 »
Uz pasaules NAV valsts vai vietas, kur šodien būtu spēkā šariats. Un lieeeeels nopelns tajā ir tieši rietumiem. Tāpēc arī češī.

Kāpēc tad viņi neievēl tās alternatīvās autoritātes pēc vajadzības? Tādas, kuras imūnas pret Rietumiem un aizsargātu savu šariatu, lai nebūtu jāčešī uz Rietumiem? ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2016. gada 08. oktobris, 21:01:34 »
Nu, lai tie veči spēka gados ievieš savā valstī kārtību. Kādu vien paši vēlas.
Nevis laižas kur ērtāk.

Nu, bet tieši šobrīd tas notiek. Sīrijā.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #11 : 2016. gada 08. oktobris, 21:07:40 »
Kāpēc tad viņi neievēl tās alternatīvās autoritātes pēc vajadzības? Tādas, kuras imūnas pret Rietumiem un aizsargātu savu šariatu, lai nebūtu jāčešī uz Rietumiem? ;)

Ievēl, tikai, ja ievēl, tālākā notikumu secība ātri vien noved ... pie kā? Pie kara.

Война началась в декабре 1991 года, когда находившийся в оппозиции Исламский фронт спасения набрал огромную популярность среди населения, и правящая партия Фронт национального освобождения (ФНО), опасаясь поражения, отменила второй тур выборов в Национальную Ассамблею. Власть в стране взяли военные, и президент Шадли Бенджедид11 января1992 годабыл смещён со своего поста.
После запрещения ИФС и ареста тысяч его членов, возникли вооружённые исламистские формирования, которые начали партизанские действия против правительства и его сторонников. Они были организованы в несколько группировок, основными из которых было Исламское вооружённое движение, базировавшееся в горах, и Вооружённая исламская группа, базировавшаяся в городах.

... tipisks piemērs tam, kas notiek, kad pie varas draud nonākt kādai tur ASV nepatīkami ļautiņi dāsni finansētu rietumu ielikteņu vietā. Runa ir par pilsoņu karu Alžīrijā, kurš sākās 1991. gadā.

Vēl tikai vietā jautājums, kur bija visi lielie rietumu demokrātijas vērtību aizstāvji tad, kad atcēla šo demokrātisko vēlēšanu otro kārtu? Klusēja ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2016. gada 08. oktobris, 21:08:22 »
Nu un kādēļ tad tie Muhmadu tēvaiņi bariem ir Eiropā?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2016. gada 08. oktobris, 21:12:31 »
Nu un kādēļ tad tie Muhmadu tēvaiņi bariem ir Eiropā?

A tādēļ, ka priekš viņiem neeksistē kādu tur valdnieciņu novilktas svītriņas Pasaules kartē. Kā teica viens no viņiem: "Mana dzimtene ir trešā planēta no Saules."

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2016. gada 08. oktobris, 21:21:58 »
Kādēļ ne Āfrika, mierīga kaimiņzeme vai bagātie AAE, piemēram?