Autors Tēma: galva sāp...  (Lasīts 6471 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

galva sāp...
« : 2014. gada 25. oktobris, 16:12:42 »
ko man izdzert lai mazinatu nezinamas izcelsmes galvas sapes... domajams ,ka plusā derētu arī kkas pretiekaisuma..Jo kakls tā kā bišk sāp...
a ta galvassāpe tāda jau 2x tāpēc prasu....1x bija pavasarī,kad nomocījos pāris mēnešus un sakums bija liidziigs...
sajuuta ka kas dobumā sāp uz spiedienu pataustot starp aci un degunu...un tad ta sape un sajuuta,ka kkas migree, nepargaja nezinu cik ilgu laiku... stulbi... jo viendien sap aiz vienas acs otru dienu aiz otras... tad piere, tad aizdegune, tad figvinjzin...ibumetiinu izēdu pačkām...dakteris pasuutiija,lai salabojot zobu... zobuārsts pateica,ka zobs nav vainiigs....tagad gan tas zobs arii salabots.... iesnas nebija pirms tam...
tagad ar nav iesnas bijusas...karoče ZB....
ar šitadām vainam te pie dr neiet, jo tas neskaitās nopietni....... a sāp ta  :banhead:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ineshuks

Re: galva sāp...
« Atbilde #1 : 2014. gada 25. oktobris, 17:07:55 »
Ja ibumetiinu eed pachkaam un neliidz, tad nu nez... Neko dizhi stipraaku jau bez preskripshena nedos, da i nebuutu praata darbs dzert

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2014. gada 25. oktobris, 18:07:39 »
Man personīgi ibumetīns nekad pret galvassāpēm nav līdzējis. Es parasti dzeru citramonu.

Galvassāpēm var būt 101 iemesls. Lai veicas noskaidrot īsto!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2014. gada 25. oktobris, 18:27:36 »
tak tur jau ta lieta, ka noskaidrot nespiid....
vajag tik ar čuju , ņuhu un eksperimentiem... cita nekā ...te visu ar izslēgšanas metodeem dara...
ak tas nebija  nutad davaij sito... arii nepaliidz nutad megjinam ta...

viirietim diagnozi noteica
pēc 2, 5 gadi... tagad gaidam martu ,kad varbuut buus noziimejums uz operaciju :))
arī tup uz pretsapju tableteem ,tikai stiprakam :D, tur ibumetiins neder :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2014. gada 25. oktobris, 19:07:06 »
Es trāpijos, kad aptieķniece savai družkai izvilka no letesapakšās zāles -ibugesic-pret sāpēm un iekaisumu, bez receptes, un iesnu pilienus -uz pusi lētākus , nekā plauktos.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2014. gada 25. oktobris, 19:12:50 »
tak tur jau ta lieta, ka noskaidrot nespiid....
vajag tik ar čuju , ņuhu un eksperimentiem... cita nekā ...te visu ar izslēgšanas metodeem dara...
ak tas nebija  nutad davaij sito... arii nepaliidz nutad megjinam ta...

viirietim diagnozi noteica
pēc 2, 5 gadi... tagad gaidam martu ,kad varbuut buus noziimejums uz operaciju :))
arī tup uz pretsapju tableteem ,tikai stiprakam :D , tur ibumetiins neder :)

Šausmas. Es tā sapratu, ka tas viss ne Latvijā?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2014. gada 25. oktobris, 19:17:12 »
Ibugesic ir tas pac ibumetiins... Ir jau veel ar citiem nosaukumiem ar...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2014. gada 27. oktobris, 01:10:22 »
viss līdzinās nevroloģiska rakstura kaitei. Man dzīvē gadījās pāris vīriešu ar līdzīgiem simptommiem ( fāteris un kāds kolēģis), arī nesaprotoama vieta, vai nu zobi sāp vai galva. Tā vieta, starp acīm velk uz trīszara nerva iekaisumu. Parasti, ja sāp galva (migrēna, vai kas  cits) tad smeldz deniņi. Bet tai vietā starp acim ir visu nervu kaudze, kas aiziet uz galvu. Vai nav zobi pie vainas ir viegli pārbaudīt nospiežot iedobīti zem deguna un virs augšējās lūpas ar pirkstu. Ja sāpes mazinās, tad pie vainas smaganas, ja ne tad iespējams, tas ko minēju.
palasi šo, varbūt atradīsi tos simptomus:
http://nesaap.lv/sapes-seja-triszaru-nerva-n-trigeminus-neiralgija/
http://www.medwob.com/lv/1584.html
ja liekas, ka tas nav tavs gadījums, tad par galvassāpēm un to ārstēšanu, kaut kas rakstīts te :
http://www.mfd.lv/post_info.php?cPath=128&products_id=564
http://nesaap.lv/galvassapes/
http://www.draugiem.lv/sejasjoga/news/?p=8107203
jebkurā gadījumā - Jūs tur Turās!!!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2014. gada 27. oktobris, 08:04:11 »
Oi, Olguc! Migēna toč nesāp deniņos. Zinu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2014. gada 27. oktobris, 08:32:43 »
Mn ibeugesic noreklamēja kā stiprāku, ar pretiekaisuma efektu, tuvu antibiotikai. Un paciņa arī maza, ne kā ibumetīna bundža. Mani pārliecināja tas, ka palīdz labāk, man ir viena sāpe, ar kuru beidzot kaut kas jādara. Šitais palīdz. Iedzeru 1 uz nakti (līdz šim 2 x)

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2014. gada 27. oktobris, 08:33:16 »
Ai,mēs te tādas vārgules...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2014. gada 27. oktobris, 08:53:18 »
Varētu jau lielīties, ka nē :smile:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2014. gada 27. oktobris, 09:02:19 »
Mn ibeugesic noreklamēja kā stiprāku, ar pretiekaisuma efektu, tuvu antibiotikai. Un paciņa arī maza, ne kā ibumetīna bundža. Mani pārliecināja tas, ka palīdz labāk, man ir viena sāpe, ar kuru beidzot kaut kas jādara. Šitais palīdz. Iedzeru 1 uz nakti (līdz šim 2 x)

800ais ibumetīns?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2014. gada 27. oktobris, 09:21:55 »
Man arī garšo Ibumetīns un tā radiņi. Bet šamo daudz nedrīkst, nieres svilinot, kā sātans. Čiks, un pagalam.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2014. gada 27. oktobris, 10:05:51 »
Nu skin tak sastaavdalja visaas viena- ibuprofeens, vai to nosauc par ibumetiinu, irfenu, ibugesiku vai veel vsm padsmit citiem. Ar ab vsp nekaadas ne liidziibas, ne sakara...