Autors Tēma: galva sāp...  (Lasīts 6476 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: galva sāp...
« Atbilde #15 : 2014. gada 27. oktobris, 10:06:52 »
PS arii ibumetiinu var plaaksniitees pa 10 tab dabuut, ne obligaati bundzhu pa 100

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #16 : 2014. gada 27. oktobris, 10:07:35 »
Paracetamols bija tas, kas arī kaut kādus iekaisumus ņēma nost viegli. Tāpēc šo sabāzuši arī visādos simptomu noņēmējos a la Panadols utml.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #17 : 2014. gada 27. oktobris, 10:23:26 »
 hmm..sinusīts? ( bet te atkal nav raksturīgo simptomu)  vai kakla, muguras muskuļos nav sasprindzinājums? galvassāpes mēdz, ja tur viss ir savilcies.

nedomāju, ka migrēna, tur klāt mēdz būt citi simptomi arī. nebūs arī trīszaru nerva iekaisums, pie tā jau būtu izlekusi pa logu.

ja sāpes ieilgst un nekas nepalīdz, tad panorāmas rtg zobiem, deguna dobumu rtg, pēdējais jau galvas rtg vai mri

“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2014. gada 27. oktobris, 10:29:31 »
Un var arī sākt ar pastirpin'tau šķidruma (tīra ūdens) lietošanu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #19 : 2014. gada 27. oktobris, 11:05:46 »
galva vispār dikti dīvains objekts, man savā laikā sāpēja  pabieži, beigās izrādījā, ka paaugstināta kuņģu skābe.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2014. gada 27. oktobris, 13:51:23 »
galva vispār dikti dīvains objekts, man savā laikā sāpēja  pabieži, beigās izrādījā, ka paaugstināta kuņģu skābe.
hm.... kaa tava kuņģa skaabe tika liidz galvai???

mana galva šoreiz paargaja..nezinu kas palidzeeja...liidz zalem pat netiku....jutos ka čau, saap ka elle...kakis blakus spilvenam gulj un šņāc...uzliku galvu šamam ,lūdzu lai paliidz... nu taa mēs tur abi pamurrajaam kadas10-15.min....
tad bija jaiet leja pie beerna , ēst gatavosana un visskas cits..lidz viena briidii sapratu,ka nesāp.... jess...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #21 : 2014. gada 27. oktobris, 13:55:48 »
Kaķu terapija :D

Man šitādas dīvainās spāes mēdz būt no a) saspringtiem aizmugures muskuļiem, sākot no galvas pamatnes, līdz astes kaulam. Būtu jāiet vingrot, lai pareizi viss funkcionē, bet tas slinkums... b) par maz ūdens dzerts, c) bezgaiss, d) izskatās, ka ir problēmas arī ar vestibulāro vai kā viņ tur aparātu, jo citreiz sāpes tiek pvadītas ar sliktu neizskaidrojamu dūšu, galvas griešanos uc brīnumiem

Palīdz citramons vai ūdens, vai gulēšana. zems, plakans spilvens.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2014. gada 27. oktobris, 14:04:22 »
pff sitas ko tu tagadraksti man piemiit uz 97%, vingrot toč slinkums... bet gulju uz vedera un bez spilvena... sevi mierinu, ka tadeejadi atliecu savu mugurkaulu atpakalj..jo pa dienu tik tiešam visas pozas ka tantukam ar kuukumu uz prieksu...
vestibularais arii dažreiz satrakojas un tā...
bet mani parsteidz šis konkretas galvas sapes, jo vinjas iisti neiederas ne pie kadas klasifikacijas... staigaa man tur zinies kkas pa ieksu un saap....

ar kakjuterapiju ir taa,ka vinja patiesi ir laba, ja vien izdodas to kakji pierunat uz paliidzešanu... manejais rižiks,gadiijumos,kad slimojam vispar mēdz no mums izvairiities.. vinjam attieksme apmeram...-nu juus tur tieciet galaa un tad es piekāpšu..
baltā savukart paliidzeetu labprāt ,bet vinja taada, ne visai spējīga(vardsakot -grib ,bet nevar )....:))...Nu viss ka pie cilvekiem...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #23 : 2014. gada 27. oktobris, 14:15:25 »
Bēbju spilvenu vajag gan. Citādāk sanāk, ka galva jebkurā pozā ir nedabīgā pozā, kas vēl vairāk šito uzdzen.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #24 : 2014. gada 27. oktobris, 14:38:36 »
bet gulju uz vedera un bez spilvena...

tas varētu būt par iemeslu galvassāpēm, šitā ir baigi nedabīga poza mugurkaulam. un tad vēl lasīšana gultā, pusguļus, var izraisīt saspringtus kakla, muguras muskuļus, kas savukārt izraisa galvassāpes.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2014. gada 27. oktobris, 14:52:13 »
Ja vingrot (un pareizi!) Slinkums, tad... Nu es nez...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #26 : 2014. gada 27. oktobris, 14:53:37 »
vot vot. Zinam i iemeslu, i diagnozi, i ārstēšanas metodes un profilaktiskos pasākumus, bet nu sliiinkums tak visam pieķerties :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #27 : 2014. gada 27. oktobris, 15:06:00 »
Nee, es nepaarmetu ;) pati veeroju svaru, lai nekriitas, lietojot viskijkolu... Tad vnk jaaapzinaas sekas- nekritiisies ar ;)

Ar to vingroshanu un muguras/galvas saapeem tas pac...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #28 : 2014. gada 27. oktobris, 15:44:20 »
pati veeroju svaru, lai nekriitas, lietojot viskijkolu... Tad vnk jaaapzinaas sekas- nekritiisies ar ;)
Offtopic: mmm, interesējos- bet, ja tikai viskiju, bez kolas?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #29 : 2014. gada 27. oktobris, 15:46:40 »
Kādā apjomā/proporcijā ir jālieto viskijkola, lai svars kristos? Parasti jau visi diētspeciālisti apgalvo, ka tas svaru audzē, ne samazina.