Autors Tēma: Garšaugi dārzā  (Lasīts 4807 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies taj

Re: Garšaugi dārzā
« Atbilde #15 : 2017. gada 20. marts, 12:19:52 »
Sakopts pa smuko! :) Un gan jau saaugs, sadīgs.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2017. gada 20. marts, 12:52:21 »
tur saule arī iespīd tajā pleķītī zem tūjas?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2017. gada 20. marts, 13:45:55 »
švaki..patiešām švaki ar saules iespīdēšanu...meklēju ko likt noēnotās vietās..eksperimentēšu, ja neaugs, bāzīšu kko citu...
visa saule paliek kaimiņam viņa pusē :(
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2017. gada 20. marts, 21:39:15 »
Ja ēnā, pie tam pie rijīgā dzīvībskoka saknēm, tad švaki būs ar tiem garšaugiem...Es pat īsti nevaru iedomāties, kas to ēnu varētu pieciest...rukola, tā jau īsta nezāle
Puķes jā -astilbes, hostas... Tiešām nekāda saule netrāpa?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2017. gada 21. marts, 00:46:35 »
ļõti kaulaina saule trāpa... ir doma,kkad (kad būs uzcelta garāža/darbnīca) jaukt nost  nojumi,kas tagad nosedz labo sānu...tad jau gan pavērsies ceļš vismaz vakara saulei  :saule: līdz tam laikam, visiem japaciešas, bet tukšu placi ar negribu turēt..kko jau tur bāzīšu..palēnām...
nu, vismaz piparmētrām un rabarberam tur vajadzētu patikt  :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2017. gada 21. marts, 10:33:38 »
No garšaugiem pētersīļiem- gan lapu, gan sakņu patīk augt ēnainā vietā, arī lakšiem.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2017. gada 06. jūlijs, 13:35:50 »
atnesu lieldienu kaktusa bildi :) uz Lieldienām šis izspieda tikai vienu kaulainu ziediņu. sākoties siltajam laikam izmetu laukā ,lai apdomājas. Radikālā rīcība attaisnojās :)
par cik šams izmests augstāk pieminētajā garšvielu dobē, tad ielikšu arī kopainu,kā man tur izskatās.

[attachment deleted by admin]

IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2017. gada 06. jūlijs, 13:39:35 »
Manējais arī nupat noziedēja. Rozmarīns gan tev varens, skaaaužu...Manējais podiņā šoreiz galīgi neizdevies nīkuļo

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #23 : 2017. gada 06. jūlijs, 13:53:56 »
Redzēs, kā man šogad ies ar rozmarīnu. Pagājšgad no sēklām neviena neuzdīga, šogad pirku tirgū stādiņus.
Un noteikti nākamgad jāatceras ideja par dekoratīvu garšaugu dobi. Man nekāda smukuma, iebakstīts viss dobēs taisnās līnijās :(

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2017. gada 07. jūlijs, 12:02:51 »
Spārk- ēdamās un lietojamās lietas jau pieklājas likt dobēs taisnās strīpās. :smile: un patērēt pēc vajadzības.

man šogad, šitā dobe vairāk tāda-kadnavkurciturlikt vieta kalpo. katru nedēļu viņa izskatās savādāk,jo kko lieku iekšā,kko pārlieku,kko stiepju prom utt. un labākais,ka pašā tūjas apukšā kaķene sev ierīkoja tualeti.
laikam jau arī būs jāatstāj ,kā kaķenes tualete.
Tūjā mežabaloži taisa ligzu,nu jau 2o reiz.Zari birst lejā...
bet tur garš storijs par baložiem(smieklīgi viņi)...man ir doma iet palīgā to ligzdu savīt....citādi nez vai pie bērniem šogad tiks  :scratch:
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #25 : 2017. gada 07. jūlijs, 12:04:29 »
bildi aizmirsu pielikt

IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #26 : 2017. gada 07. jūlijs, 12:12:23 »
Kāpēc tačka pilna ar duļķainu šķidrumu?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2017. gada 07. jūlijs, 12:20:30 »
šeit var redzēt kāda izskatās meža baloža ligzda :) vējš un lietus neveiksmīgi izgāza tieši to zaru,kur šiem bija māja iestutēta. un tas bija baigais pārsteigums,jo mēs pat nenojautām ,ka tā māja ir TIK zemu. viņi paši ienirst kokā pie galotnes...domājām ,ka tur ar dzīvo..izrādas,ka pēctam šļūc uz leju :)
kaķi gan teica ,ka jāgrābjot ciet jo turpat degungalā esot, bet es šiem neticēju tikai gaiņāju prom ,lai netraucē mieru (putniem).
mēs to zaru ieriktējām atpakaļ un nostiprinājām ...tagad bail skatīties vai labo to pašu māju vai tomēr taisa citu  :scratch:

viendien stiepj bērza zaru...tie, kas tādi nokareni ...garumā uz pusotru metru. grozījās,grozījās nevarēja iestiept.... vakarā salauzām gabaliņos un nometām turpat dārzā....
vīrs stāsta ka no rīta dzerot kafiju vērojis priecīgo baložpapu...tik daudz pareizā izmēra materiālu :D visu savācis :)

IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #28 : 2017. gada 07. jūlijs, 12:24:00 »
Bob(s)i -  :) kā tu redzi,ka tur ir dubļains šķidrums???  :rofl: bet viņš tur tiešām ir  :smile:
vispirms tur bija smiltis apmetumam... pēcāk bērns tur ietaisīja bezceļu trasi mašīnītēm ..tad uzlija lietus un pielija pilna..un tad tur tika slīcinati traktori- purvā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #29 : 2017. gada 07. jūlijs, 22:29:12 »
Esmu šur tur dzirdējusi par garšaugu un ''zāļaugu'' (drappes) dārziņiem. Man tāds nebūs nekad... jo vienmēr kāds vagars atradīsies, kuram neliekās īsti pareizi dārzā puķes (rozmarīns, kreses) audzēt. Tāpat būs baisi jācīnās par pētersīļiem, burkāniem un maurlociņiem. Gribās kaut ko zaļu jau agrā pavasarī un tad jāsēj rudenī. Vai jāatstāj ilggadīgu. NĒĒĒĒ, to nedrīkst! Nevar pavasarī SMUKKKI uzart. Pļac, it kā man to dārzu tikai smukai uzaršanai vajag.
Visus sakost!