Autors Tēma: Atradu, bet nedabūju... :(  (Lasīts 3122 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atradu, bet nedabūju... :(
« : 2016. gada 11. oktobris, 15:49:59 »
Sanāca garāmskrienot izskriet cauri dižveikalam, kurā trāpījās līdz šim nemanīts sīkveikals, un pilnīgi necerot man acīs paskatījās zābaki. Parasti neko tādu, kas man patīk un der, atrast nespēju, un, ja arī patīk, tad trīsciparu skaitlī, kas vairs nepatīk. Bet izdot neesošo naudu par to, kas neder un riebjas - nafig, jo kaut kādas šļabatas pa šķūni sameklējamas vienmēr - ja ne no manas jaunības, tad iepriekšējo īpašnieku atstātajos štruntos [nu gan pēdējās biezās botas pēc 15 gadu dzenāšanas ir atiezušas zobus, turklāt viens feins cilvēks iedāvināja naudu, ko noēst neļauj sirdsapziņa].

Tiktāl pa skaisto... Bet tie zābaki vismaz izmēru par mazu. Lielāku nav. Nu, Žavote no manis nesanāks, mazohisma pietrūkst. Toties attapības un optimisma gana - šņik, šņik, zābaki nobildēti, piekārtā birka ar līdz šim manis nemanītu brendu arī. Internets plašs, tur viss atrodas.
A SKUJU! Brends ir, mājaslapa ir, tirgotāji ir, interneta veikali ir... bet TO zābaku NAV.

Optimismam ir arī otrā elpa - ņemam bildi, šķūrējam gūglē - se, meklē!
A SKUJU! Nav! Vienkārši nav.

Da jopc, kas tas par krūmu feiku no Ķīnas pagrīdes, ja nav atrodams nekur un nekādi. Aber es jau nopriecājos, ka vismaz šogad šļura nelīdīs pa caurumiem botās, un potītes nesals, lai arī bikses par īsu...

:banhead:

P.S. Paraudāju. Lūdzu, nevajag tagad meklēt man zābakus!!! :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

Re: Atradu, bet nedabūju... :(
« Atbilde #1 : 2016. gada 11. oktobris, 16:10:07 »
Bet ieliec to bildi un firmu, ja nu tomēr zābaki atrodas?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2016. gada 11. oktobris, 16:11:10 »
Nu a bildi ielikt, lai citas novērtē Tavus sapņu zābaciņus?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2016. gada 11. oktobris, 16:31:39 »
Luīz - neņirgājies jau nu gan par "sapņu zābaciņiem". Ne jau par operas spiczābakiem no smalkā modes salona es runāju, bet par ejamiem zābakiem, ar ko var stundu stiept datorsomu plus pārtikas maisus arī pa zemesceļu, neizlaužot kājas. Pietiekami bieza zole, lai Rīgas šļura nesmeltos iekšā, un lai nesaltu cauri. Un kas pie tā visa neizskatās pēc kūts galošām - kā lielākā daļa bezpapēžu objektu -, turklāt ir adekvātā paskatā gan pie biksēm, gan pie zeķēm. Ir, protams, arī foršāki modeļi, bet tie prasa pārmainīt visu garderobi. Neiespējami.
Bildē rakurss štruntīgs [ātrumā bildēju, kamēr neesmu izmesta no bodes], uz kājas ar biksēm labi - neizskatās smagi un lempīgi.

Tom Tailor, vienīgais pāris bija iekš Oskuro Outlet [Azur'ā]. Interesē 39. vai 40. - nezinu, jo nebija pielaikojams. Var jau būt, ka lielāks izmērs štruntīgāk uz kājas sēž - ir gadījies.
Tiesa, par cenu man nav 100% pārliecības, jo lipeklis, kas tuvumā mētājās, iespējams, nav no šiem, bet puisis kaut kā neiespringa. Es arī, paļaujoties, ka atradīšu.

Bet kaklu lauzt nevajag un taisīt šmonu pa visām bodēm arī ne. Gan jau tajā bodē kaut kas, nākot tuvāk ziemai, parādīsies vēl [ja tik tālu tuvākā pusgada laikā aizbraukšu. :D ]. Ko lai dara, ka man ar to gaumi tā jocīgi - nu nepatīk tas, kas visiem :( .

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2016. gada 11. oktobris, 16:46:12 »

Atslēdzies itta

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2016. gada 11. oktobris, 16:59:49 »
Bet vispār, Trix, uzraksti, kāds materiāls zābakiem, kādi cenas griesti, ja iespējams

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2016. gada 11. oktobris, 17:00:09 »
Par smukākiem - nestrīdos. Ir feini.
Bet jālaiko un jāskatās... Izskatās plānāki - tiem pirmajiem ir spalvainā iekša. Ir šaurāki - man nevienas bikses nav un nebūs "legingu tipa" ar šauriem galiem - pakaļa un kāju līkums neatļauj. :D Līdz ar to ļoti šauri zābaki pastulbi izskatās. Zole plānāka - lielākā aukstumā mēdz salt cauri. Un lērums līdzīgu apsvērumu. :D Man kaut kā jaapvieno viss vajadzīgais vienā, jo vairāk par vieniem zābakiem uz gadiem 5 man nebūs.

Uz dullo internetā gan nepirkšu - baigais risks iegrābties, pēc tam varēšu likt skapī vai mocīties ar pārdošanu. :)

Minne - par garu - man nepatīk, kā pie biksēm izskatās. [Ne visas var pārkarināt pāri]. Cenas griesti - nulle. :D   Atkarīgs no zābakiem. Lētus, bet tizlus nepirkšu principā. Dārgus un labus - domāšu un dzīšu žabu. Par trīsciparu skaitli domāšu tikai tad, ja tas būs Kaut Kas Tāāāāds!!! Šitiem lipeklis bija 45 eur. [Ja nekļūdos] - skrapstot zobiem, pieciešami. Materiāls - pofig, bet lai apakšmala nelaiž cauri. Melni/pelēki.

Meičuki - nu toč speciāli nemeklējiet! Ja nu vienīgi pašām gribas neko nedarīt un pa zābakbodēm pasērfot. :)   Jau atrakstījos, ka ienācu tikai paraudāt. :D Es esmu baigi cimperlīgā - uz vecumu negribu iet pret sevi, kaut kad taču es varu atļauties gribēt to, ko gribu [vai iztikt bez, ja nav un nav...] Pilnīgi iespējams, ka tie, ko piefiksēju, arī nav manējie - jautājums, vai pēdas pacēlums ietilps lielāka izmēra zābakā.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 11. oktobris, 17:10:52 no Trix »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2016. gada 11. oktobris, 17:09:55 »
Nu, feini, ka Tu tā konkrētāk uzraksti. Tad skaidrāka bilde galvā - ka šauri neder, jo bikses iekšā liekamas, ka vajag biezāku zolīti, un siltus. Jā, neta pirkt ir risks, bet tad jāaprobežojas ar to, kas Rīgā veičos atrodams. Somijas apavu bode vēl Barona ielā eksistē? Pirms gadiem 10 tur bija labi un kvalitatīvi apavi. Toreiz nopirku patiešām labus zābakus turpmākiem 10 gadiem :)

Tagad jāskrien uz kursiem, bet vakarā varētu vēl ko pameklēt.

Tātad, ja pareizi sapratu, netā Tu meklē tikai un vienīgi šo konkrēto modeli, vien attiecīgi lielāku izmēru?

Tuvākajās dienās, iespējams, ielūkošos lielveikalā, kur bija tieši Tom Tailor apavi, apskatīšos

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2016. gada 11. oktobris, 17:19:13 »
Minne, jā, šobrīd gribētu realitātē uzskriet tiem pašiem, bet 39. vai 40. razmēram. Tālāk domāšu, kad uzvilkšu. Varbūt entuziasms būs pārgājis [ir riskantā vieta zābakiem, kur potenciāli var būt pēdas un zābaka nesaskaņas]. :D

Vēl labs darbs būs, ja kādam ir piefiksējies apavu veikals ar šizo sortimentu. Tipa kovboju stils [?]. Tajā Oskuro bija daudz apskatāmu modeļu - ļoti daudz manā skatījumā, bet pagaidām pārsvarā pilnīgi plānie rudens. Gribētu trāpīt uz kaut ko siltāku.
Alfā nekā nav, Dominā nekā nav. Nu, "pa manam" nav. :D
To "Tom Tailor" es nebiju manījusi - labi trāpīts stils manai acij.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2016. gada 11. oktobris, 19:44:36 »
Oi, laimīgā, tev tikai 39/40 razmērs. Man 42. Slēpes nevajag.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2016. gada 11. oktobris, 20:07:23 »
Man pēdējo sezonu apavi pamatā ir no Apavu Bodes. Tie ir divi nelieli veikaliņi Rīgā, kur var dabūt jaunus un mazlietotus apavus. Atceros, ka pagājušajā ziemā tur bjja kaudze ar tāda stila zābakiem (no Tamaris) kā ieliktā bilde.
Sortiments mainīgs, jāseko līdzi viņu lapai Facebook, tur ieliek labāko no sortimenta ar bildēm, cenu un pieejamajiem izmēriem. Tagad sāk izlikt garos rudens zābakus, tad jau drīz būs arī ziemas.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2016. gada 11. oktobris, 20:18:18 »
Broņ, laimīgā Tu! Jo no 42. sākas feini vīriešu apavi - visādas fifīgas botas, kas nav ar puķēm, spīduļiem un rozā kļaksām! :D
Un Sportlandā Timberland tādi kā kalnu zābaki, bet balti - tikai vīriešu izmēri (no 42.), sieviešu modelis - tikai kaku brūns. :D

Tā ka - neskaud nu! :D  Es Tevi arī varu paskaudelēt, jo ir, par ko [manā izpratnē]. :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #14 : 2016. gada 11. oktobris, 20:26:06 »
Jā, vienreiz te daddy bija ielicis kaut kādus zābakus, ko gribētu pirkt. Es tā arī nospriedu, ka nav ko uz sieviešu zābakiem lūrēt, man tā tik vien būs kā daddy zābaki.