Autors Tēma: Matu krāsa  (Lasīts 5081 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Matu krāsa
« Atbilde #15 : 2016. gada 14. oktobris, 20:56:03 »
pēc 3 nedēļām man jau stress par nesmukumu sākas, 2 nedēļas vēl daudzmaz normāli izvelku

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2016. gada 14. oktobris, 21:30:41 »
Tātad vai nu nenoturīga matu krāsa, vai arī ļoti audzelīgi mati Minnei un Afrorai. :)

Krāsošana ar krāsojošo šampūnu man jāatkārto ik pēc 2 nedēļām, tāpēc man labāk patīk ilgnoturīgā krāsa. Reizēm es sadalu vienu L'oreal iepakojumu uz 2 krāsošanas reizēm, tad tikai ataugušās matu saknes krāsoju.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2016. gada 14. oktobris, 21:43:08 »
Es runāju tikai un vienīgi par ataugušām matu saknēm. Un nav pat jābūt traki audzelīgiem (ja rēķinām, ka mēnesī mati izaug apmēram par centimetru), lai no celiņa uz abām pusēm sirmi ataugušie mati izskatītos kā īsta trase jau pēc 2-3 nedēļām. Nu, sirmām blondīnēm, protams, tas tā neizceļas ;)

Atslēdzies itta

« Atbilde #18 : 2016. gada 14. oktobris, 21:56:52 »
Cik labi, ka man sirmi tikai pie deninjiem tad 1,5 menesi varu bez stresa nostaigaat :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #19 : 2016. gada 14. oktobris, 21:58:45 »
Man izdevās nokrāsot nekādā krāsā-chestnut,sirmos paņēma ideāli,neizskatās,ka krāsoti.Savas ādas problēmu dēļ lietoju tikai bezamonjaka krāsu ,firmas nosaukumu gan neatceros,apmēram easy and nice,vai kā tamlīdzīgi.Pirms tam krāsoju tikai pie savas frizierītes,kura pasūta krāsas no Vācijas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2016. gada 14. oktobris, 22:04:45 »
Krāsoju tikai pie friziera, neko nevaru ieteikt,nesaprotu,kā pats var nokrāsot vsp.Saknes krāsoju ik pa 1.5 mēnešiem.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #21 : 2016. gada 14. oktobris, 22:34:00 »
Nekrāsoju, neesmu to darījusi ... un vēl dažus gadus nemēģināšu.

Vēl neesmu atradusi frizētavu, kas var nodrošināt oriģinālo matu krāsu ... un tā ir REĀLA problēma ...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #22 : 2016. gada 14. oktobris, 22:40:24 »
Nekrāsoju, neesmu to darījusi ... un vēl dažus gadus nemēģināšu.

Vēl neesmu atradusi frizētavu, kas var nodrošināt oriģinālo matu krāsu ... un tā ir REĀLA problēma ...

Un kā Tu zini, ka nevar nodrošināt oriģinālo krāsu, ja nekad neesi krāsojusi? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #23 : 2016. gada 15. oktobris, 15:09:27 »
Un kā Tu zini, ka nevar nodrošināt oriģinālo krāsu, ja nekad neesi krāsojusi? :D

Mute man ir runāt māku, klausīties un saprast arī ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #24 : 2016. gada 15. oktobris, 15:53:47 »
Gadiem ilgi savus sirmīšus krāsoju ar faberlic, tagad šie redz paleti nomainījuši, nu i lai iet napig. Atļāvu vakar Londu iesmērēt, itkā ir ok, toni ar piemaisījām gandrīz veiksmīgi (biš par tumšu)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2016. gada 15. oktobris, 17:46:18 »

[/quote]

Frizieres jau neņem pa taisno no bundžas, bet jauc,tā kā mākslinieks. Manējai kladē pierakstīta mana kombinācija

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2016. gada 15. oktobris, 17:59:26 »
Jēziņ, kādā sirmgalvju sabiedrībā esmu iemaldījusies.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2016. gada 15. oktobris, 18:28:38 »
Nebaidies, Tev arī pienāks! :laugh:  Ja vien nenoskūsi uz pliko.  :smoker:
Tāda laime ar mokām atrast dažus pussirmos, kas beidzot parādījušies, kad jau tuvāk 50, nekā 40, ir retajam.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #28 : 2016. gada 15. oktobris, 20:48:04 »
L'Oreal Excellence Age perfect. ĻOTI LABA !  Iesaku. Krāsoju reizi mēnesī. Matus mazgāju katru 2.dienu, bet krāsa tik ātri nenoiet. AGE Perfect tieši ir paredzēta dāmām, kam sirmums.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #29 : 2016. gada 15. oktobris, 20:48:46 »
Man sirmi mati bija jau 35os