Autors Tēma: Matu krāsa  (Lasīts 5114 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Matu krāsa
« Atbilde #30 : 2016. gada 16. oktobris, 11:03:31 »
Broņai varbūt indiāņu asinis, viņiem sirmums parādoties tikai ap 70 gadiem. :D
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #31 : 2016. gada 16. oktobris, 20:51:58 »
 Visā visumā nokrāsoju ar saijosu. Mati neizbira

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #32 : 2016. gada 16. oktobris, 21:49:51 »
Nu nesaki vis,pagaidi pāris nedēļas un tad pastāsti! :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #33 : 2016. gada 16. oktobris, 22:34:09 »
IMHO drīzāk jājautā, vai ir vēl kāda, kas nekrāso matus? :D
Es. Dabīga blondīne. Sirmie mati nav atrasti pat speciāli meklējot.  :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #34 : 2016. gada 17. oktobris, 08:32:00 »
Nu nesaki vis,pagaidi pāris nedēļas un tad pastāsti! :rofl:
Lumberdziņ, es ar šito krāsoju jau gadus 4-5, ērkulis kupls un spožs.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #35 : 2016. gada 17. oktobris, 11:06:17 »
Es ar Garnier krāsoju (gribētos kaut ko ekoloģiskāku, bet slinkums meklēt, jo šim apmierina krāsa un rezultāts).
Pirmie sirmie mati parādījās jau 25 gadu vecumā. Neba nu tādēļ raudāšu, tik faktu konstatēju, bet pagaidām neesmu gatava staigāt sirma :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2016. gada 17. oktobris, 14:12:48 »
Jēziņ, kādā sirmgalvju sabiedrībā esmu iemaldījusies.

Gluži manas domas!!  :faint: :faint: 

man savus blondi sirmos ne prātā nenāk krāsot :D 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #37 : 2016. gada 17. oktobris, 14:36:55 »
daddy, Tev ir visas iespējas ierakstīties kategorijā - kā jau kādreiz noskaidrojām - "sirmolis". :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #38 : 2016. gada 17. oktobris, 15:25:50 »
daddy, Tev ir visas iespējas ierakstīties kategorijā - kā jau kādreiz noskaidrojām - "sirmolis". :D

LABS! :D man patīk...  varbūt arī sirmulis? :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #39 : 2016. gada 17. oktobris, 15:32:28 »
LABS! :D man patīk...  varbūt arī sirmulis? :D

Kas ir sirmas ulas?
Kas ir sirmas olas, man tā kā skaidrs. :D
Tad jābūt "sirmkulis".
Sorry par offtopicu. :)

Klau, meitenes, kas pašas krāso.
Cik reāli ir piejaukt kaut cik adekvātu toni - lai katru reizi nav cita burkānkrāsa? Vai lietojat jau gatavu toni no paciņas un neko nejaucat? Tie toņi neatšķiras sērijās? Tipa - pirms mēneša bija tumšāks, šomēnes rudāks, pēc mēneša - violetāks, bet uzraksts uz paciņas nemainās.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #40 : 2016. gada 17. oktobris, 15:43:02 »
Galvenais, atrast piemēroto toni, jo tas, kas katalogā un uz paciņas, var nepavisam neatbilst rezultātam.
Ja mājās, tad tikai gatavu. Nav manīts, ka vienas markas viens tonis mainītos, lai gan es mēdzu toņus pamainīt un daudz neiespringstu, galvenais, lai nesanāk "bodnieču blonds".
Friziere mēdz kaut ko samaisīt, ja tonis labs, tad pieraksta proporcijas nākamajai reizei.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #41 : 2016. gada 17. oktobris, 21:03:28 »
Gatavās krāsas no paciņas gan nemēdzu jaukt- tas lai paliek frizierei, pie kuras gan LV vairs krāsot neeju, jo bezjēdzīgi, ja tik reti. Ja tonis patīk, atceros ražotāju un krāsas numuru. Dažādiem ražotajiem krāsu numuri mēdz atšķirties, tatad nevar paļauties uz uzrakstīto, piem, kastaņbrūns, vai vēl trakāk - uz bildi.
Rezultāts arī zināmai krāsai mazās niansēs var būt atkarīgs no krāsas turēšanas laika - ja gadās neievērot instrukciju

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #42 : 2016. gada 17. oktobris, 21:13:06 »
Tie toņi neatšķiras sērijās? Tipa - pirms mēneša bija tumšāks, šomēnes rudāks, pēc mēneša - violetāks, bet uzraksts uz paciņas nemainās.
Principā nē. Ja saknes sirmas tad protams var sanāk bik gaišāks. Es jau n-tos gadus ņemu garniera 6.60 un nekad nav bijis kas cits kā sarkans
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2016. gada 17. oktobris, 21:28:21 »
Principā nē. Ja saknes sirmas tad protams var sanāk bik gaišāks. Es jau n-tos gadus ņemu garniera 6.60 un nekad nav bijis kas cits kā sarkans

T.i.vienam ražotājam. Dažādiem gan var atšķirties viņu izpratne par "sarkano" ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #44 : 2016. gada 17. oktobris, 22:13:18 »
Rezultāts arī zināmai krāsai mazās niansēs var būt atkarīgs no krāsas turēšanas laika - ja gadās neievērot instrukciju
Nu jā, ir jau arī būtiski, kas apakšā. Melnie/rudie/blondie pieķer atšķirīgi - cik nu es zinu par to mākslu.
Vnk. pieglabāju info nākotnei - ja nu neizdodas pa smuko nosirmot un sīkie paģēr pensionāri pilnā krāsojumā. :D