Tā dažkārt notiek. Lido uz kādu vietu, bet nokļūsti pavisam citur.
Esmu ceļā uz Madeiru kopš 5:20 rītā, kad taksis mani paņēma un nogādāja uz lidostu. Reiss 6:50 izlidoja laikā, viss kā nākas. Pagulēt, palasīt, uzkost, atkal pagulēt, izstāvēt rindu uz tualeti, izlasīt arī blakussēdētāja žurnālu, un reku jau jāpiesprādzējas. Laižamies lejā. Hmm. Laižamies vai nelaižamies? Nē, riņķojam, izrādās. Pilots atvainojas, ka vējs ir "virs normas", un nāksies vēl drusku pariņķot. Nu labi... Sēžu, esmu mierīga, publika apkārt arī nepaniko. Sēžu. Gaidu. Riņķojam....
Diemžēl degvielas ir tik cik ir, un nākas izmantot rezerves lidostu blakussalā... Tur tad nogaidam. Nu labi. Nolaižamies (visi priecīgi). Gaidām. Un neko nesagaidām. Pa lietu un traku vēju jožam uz Porto Santo lidostu, paķeram koferus, un uz busiem... Ziņa ir vienkārša - uz viesnīcu. Un rīt mums pateiks, kā un kad nogādās uz Madeiru.
Situācija diezgan neapskaužama... Mūsu Smartlynx aizlidoja, ar busu vai vilcienu blakussalā nokļūt nevar... Intesanti... Kā mēs tiksim uz Madeiru? Un ja nākamsvētdien atkal vējš būs par stipru - kā es tikšu mājās...
Buļ buļ, trallallā...