Autors Tēma: Kapu tramvajs  (Lasīts 6106 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Kapu tramvajs
« Atbilde #30 : 2016. gada 18. oktobris, 23:16:41 »
Mani toties satrauc, ka visi, kas grib ieheitot, par argumentu izvēlas - visur taču kapi, visa zeme ir kapi. Un tad tālāk jau komentāri panesas par šiem kauluem utt.  Bet Nilsons berzē savas tuklās roķeles- ir izdevies iedzīvotājus sarīdīt, cilvēks vairs nedomā aizstāvēt LK, jo viņš tacu nav kaut kāds senils nekrofīls un kaulu pielūdzējs. Un tramvaja projektiņš tikmēr traucas uz prpriekšu, nanoūdeni šļakstinādams un simts miljonus vezdams.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #31 : 2016. gada 18. oktobris, 23:24:49 »
Bū... Nu nevar sāpēt galva par visu. Fiziski neiespējami. Tad ir jāsamaitā vairogdziedzeri un jāskrien kā plēstam. Būs, kas cīnīsies par kapiņiem. Būs - kas par zelta tiltiem.
Bet pievilkt neloģiskus argumentus cīņai ar ķepaiņiem... Ja jau cīnās, tad cīnās! Un apdomā, kādus argumentus lietot, parok dziļāk demogrāfiju, mārketingu, ģeoloģiju.
Visus sakost!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #32 : 2016. gada 18. oktobris, 23:34:41 »
Nu, es jau teicu- LK šobrīd ir ātrājais un nopietnākais arguments. Ir cilvēki, kas šo argumentu spēj bīdīt. Savukārt tie, kas varētu argumentēt par demigrāfiju, par kārtējām domnieku utopijām vai ko citu- tie neko nav izvirzījuši. Un, ja arī kāds zinošs cilvēks gribētu pierādīt no tādām pozīcijām, tad viņam krietnu laiku vajadzētu pierādījumu savākšanai, jo viņš jau nevarētu teikt- es nezinu, man šobrīd nav datu...

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #33 : 2016. gada 19. oktobris, 13:10:23 »
Camma - galvai vispār nevajag sāpēt.Var par visu domāt konstruktīvi un pragmātiski.
Par kapiem - visā pasaulē lielajās pilsētās kremē gan cilvēku, gan dzīvnieku beigtos rumpīšus - nekad neviens neko "neštābelēs" kā tu saki.Un arī pie mums arvien vairāk izvēlas kremāciju.BET - Lielie kapi ir iekļauti Latvijas kultūras pieminekļu sarakstā un ar attiecīgo inspekciju neviens neko NAV SASKAŅOJIS - tātad šis ir punkts, par kuru var un vajag runāt un balsot - t.i. - darīt to, ko var parasts iedzīvotājs.
Un par to, vai dzīvnieki sēro - protams, ka sēro!Droši vien esi redzējusi video, ko dara ziloņi, kad pieiet pie ciltsbrāļu kauliem.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2016. gada 19. oktobris, 17:02:39 »
Vecinja - nu vot, it kā tas pats, bet Tu atradi likumisku un loģisku argumentu (par kultūrpieminekli). Bet domāt par visu - a kad tad dzīvot?
Visus sakost!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #35 : 2016. gada 19. oktobris, 18:41:45 »
Camma, arī šis qrguments- par kultūras pieminekli- ir minēts vēstulē, ko lūdzu parakstīt:) vēlreiz saku- parakstīšanai ir simtiem iemeslu, nnearakstīšanai divi-   ja atbalsti šādu politiku vai arī slinkums :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #36 : 2016. gada 19. oktobris, 18:51:51 »
Man skaidrāks nekļuva, vai tiešām ies pa kapu teritoriju vai tikai cauri pa Senču ielu.

Bet es parakstīšos 1) jo mani palūdza, 2) pret naudas izpļekāšanu.

Lai gan es neatbalstu kapu piesaukšanu kā galveno argumentu pret, ko izmanto ažiotāžas sacelšanai.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #37 : 2016. gada 19. oktobris, 19:28:34 »
Nupat jau iet runa par to, ka pateicoties šim jaunajam projektam, kas prasīs100 (!) miljonus, turklāt tos aizņemoties  :banhead: , atkal celšoties braukšanas maksa sab.transportā. 
http://apollo.tvnet.lv/zinas/kapu-tramvaja-del-varetu-celties-maksa-sabiedriskaja-transporta/775486

Atslēdzies hm@

« Atbilde #38 : 2016. gada 19. oktobris, 19:46:23 »
Mango- paldies. Skaidrībai- projekts paredz 13metrus no kapu teritorijas palikt zem sliedēm. Lielo kapu pusē, tas ir, no centra braucot, labajā pusē. Papildus, par ko šobrīd nerunā, Indrānu ielu, iespējams, padarīs par satiksmes ielu, jo labo pagriezienu no brīvības uelas yz Senču nevarēs veikt, jo tramvajs Brīvības ielu šķērsos pa diagonāli(!!!). Tāpēc labo pagr veiks pa Indrānu ielu, kuru pagarinās līdz Senču ielai.
Narcise- ar katru dienu parādās jauni "labumu", ko mēs iegūsim:( un būs vēl, ja neapstādināsim.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #39 : 2016. gada 19. oktobris, 19:47:57 »
Un kur var parakstīties pret ??

Atslēdzies Trix

« Atbilde #40 : 2016. gada 19. oktobris, 19:49:36 »
Un kur var parakstīties pret ??

Tēmas pirmajā lapā ir links
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #41 : 2016. gada 19. oktobris, 19:51:11 »
Ā, par kapu kā galvenā argumenta piesaukšanu- es jau teicu, imho, Kultūras Piemineklis bija pirmais reālais punkts, ar ko būvēt pretsparu.
Man ir tik žēl, ka esb skatoties to ārkārtas sēdi , neierakstīju to no ekrāna:( es te pieliktu klipiņu ar viņa nevainīgo zilo acu skatienu, kas saka- nē, nevienu pašu kapu neskarsim.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #42 : 2016. gada 19. oktobris, 19:58:45 »
Galvenie argumenti, kāpēc esmu pret, ir pirmkārt, nenormālās projekta izmaksas, turklāt kredītā un uz Rīgas iedzīvotāju nodokļu rēķina, otrkārt fakts, ka atkal daudzas amatpersonas uz  tā nežēlīgi "uzvārīsies". Man nav nesvarīgi, kādu teritoriju tramvaja līnija šķērsos, bet tas tikai kā 3. faktors.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #43 : 2016. gada 19. oktobris, 20:52:46 »
Es vēl parakstījos pret Depo Jelgavā! Vēlos Jūs arī aģitēt, pie reizes!

Atslēdzies reno

« Atbilde #44 : 2016. gada 19. oktobris, 20:57:22 »
Laikam laba daļa zemes pieder Luterāņu baznīcai, kas ir priecīga pārdevēja

Godīgi sakot, man uztrauktu (ja es būtu Rīgas pilsone) vienīgi izmaksas
Kapi? Arī Meža kapi pēc gadiem 100 būs parks
Maršruts? Samērā loģiski savieno 2 esošas līnijas, jo ar Z-D virziena transportu Rīgā ir problēmas. Skantes rajons -vismaz teorētiski ar attīstību, nevis Bolderājas bomžatņiks vai  Berģu privātmājas. Purčikam trolejbusi krustām-šķērsām