Autors Tēma: Kapu tramvajs  (Lasīts 6117 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Kapu tramvajs
« Atbilde #60 : 2016. gada 21. oktobris, 15:39:38 »
nupat RD kaut kādā tikšanās pasākumā ar interesentiem stāstīts, kā būšot izbūvēts `tads pagrieziens no Miera uz Zirņu, ka šis tramvajs pēc Dziesmu svētkiem varēšot vest ļaužu masas uz Sarkandaugavu no Mežaparka ..  tā vietā, lai no Mežaparka palaistu autobusus pa taisno uz 5 min attālumā esošo Sarkandaugavu, jābūvē 100 milj tramvajs :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #61 : 2016. gada 21. oktobris, 16:38:20 »
Burvīgi, tad jau dziesmu svētki, cerams,
būs katru dienu vai vismaz katru nedēļu cauru gadu.
Ka tik ziemā nenosalst tie dalībnieki...
Spīdoša doma. ;)

Atslēdzies dip

« Atbilde #62 : 2016. gada 22. oktobris, 17:55:52 »
Kur var parakstīties tie, kuriem nav pieeja internetam (internetbankai)?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #63 : 2016. gada 22. oktobris, 18:35:07 »
Bet tomēr dīvains projekts ir tā manabalss.lv.
Es jau kaut kad tur parakstījos par kaut ko, toreiz pameklēju sevi parakstītāju klucīšos - neatradu, nolēmu, ka vārds pievienojas pēc laika. Tagad nebija slinkums - izbraucu cauri visiem plus mīnus diena. Nav. Swedbankā stāv samaksātais cipariņš, bet starp balsotājiem manis nav. Jā, ir vismaz pāris duču zināmu un pazīstamu cilvēku. Norādīts, ka balsojuši 1316. Klucīšu skaits atbilst. Iiiinteresanti tomēr. Nez, tur arī parakstus skaita "kā vajag"?.

hm@, Tu sevi atrodi?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #64 : 2016. gada 22. oktobris, 22:55:20 »
Dip, tiešām nezinu:( šķuet, fb lapā bija doma, ka vajadzētu vākt parakstus arī papīra veidā. Ja yzzināšu, pateikšu tev!
Trix, kad es parakstījos, bija mazāks skaits klucīšu, žēl, ka neiedomājos izbraukt visus tad. Par balsu skaitu- viens ir skaidrs- cipars, ko uzrāda, noteikti nav lielāks kā ur paraksti. Jo brīdī, kad ir 10000 , jāspēj tos uzrādīt. To gan atceros, kad nobalsojub cipars palielinājās par 1

Atslēdzies Trix

« Atbilde #65 : 2016. gada 23. oktobris, 11:09:09 »
hm@, ja Tu pirmajā dienā parakstījies, tad sevi atrast ir elementāri - no apakšas kādas rindas trīs, daudz vairāk nav. Es Tavu uzvārdu neatceros, būtu paskatījusies. :D
Ha. Tu esi. Ieraudzīju uzvārdu, atcerējos. ka Tas Ir Īstais. :D
Interesanta sistēma. Reālais parakstīšanās datums nesakrīt ar to, ko uzrāda manabalss. Lai nu tā būtu, vismaz fakts ir fiksēts.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 23. oktobris, 11:31:50 no Trix »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #66 : 2016. gada 23. oktobris, 19:45:40 »
Trixen, varbūt es otrajā dienā rakstījos, tiešām neatceros. Un par to, ka var redzēt, kas ir balsojis- man tādēļ viens paziņa "nomīza" un teica, ka neparakstīs, jo negrib lai izlec viņa vārds, ja ieliks guglē. Jo uz viņa jautājumu- vai redz uzvārdus, biju spiesta nemelit un teikt jā. Kaut gan, ja viņš tikai no gugles baidījās, tad guglē jau neleks:)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #67 : 2016. gada 23. oktobris, 22:33:48 »
Gūglē nelec. Pat tajā pašā lapā ar find neko neatrod, tikai parāda kā izlecošo logu, ja trāpa uz cilvēka ikoniņas.
Lai tur kādu atrastu, baigo veiksmi vajag.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #68 : 2016. gada 27. oktobris, 14:09:09 »
"Lai tautai būtu skaidrs, ka Skanstes tramvajs nebūt nav tikai LKD jautājums un tas ir vēl plašāks kā Lielo Kapu postīšana, vakar 26.10.2016. tika izsūtīta kopīga vēstule institūcijai, pie kuras šajā procedūras posmā ir Skanstes tramvaja projekts - proti, CFLA. Vēstuli sagatavoja un parakstīja cilvēki no Latvijas Zaļā kustības un Vides Aizsardzības kluba un daži Lielo kapu draugu aktīvisti.
Pirmais un galvenais punkts šajā vēstulē ir projekta dokumentu iegūšana, lai tos caurskatītu. Šī pakete ir tik slepena, ka to nav redzējuši, ne mediji, ne RD opozīcija, ne pilsoniskās sabiedrības pārstāvji. Un nedomājiet, ka viņi to nav prasījuši.Varētu domāt, ka RD būvē pazemes laborotoriju bakterioloģiskam karam, nevis parastiem cilvēkiem domātu tramvaja līniju Eiropas valsts galvaspilsētā, 21.gadsimtā.
Tātad - mēs CFLA paužam savu vajadzību redzēt šos dokumentus, kā arī vēršam tās uzmanību uz dažiem šī projekta aspektiem, kur jau šobrīd izskatās slikti." (c) no fb, te arī links uz dokumentu.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154461455581023&set=pcb.1217755208297453&type=3&theater

Vakar bija, varbūt kāds no jums redzēja, svecītes saliktas pie Armitsteda kapa, gar Senču ielu, kur norakšanas draudi, kapos tālāk - ļoti skaisti tumsā tas bija, sevišķi tās ugunis, kas tālumā..

Atslēdzies Mao

« Atbilde #69 : 2016. gada 27. oktobris, 14:19:58 »
Liepājā tik pat gara tram. līn. izmaksājusi gandrīz 30 reizes mazāk. Uz Bišumuižu zemā grīda sāks līst tikai 2026. gadā. Esot projekts par līniju no Dole līdz Dārziņi.
Un ko es ar to gribēju pateikt?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #70 : 2016. gada 27. oktobris, 14:48:11 »
Ja RD un RS atbildīgie darboņi sadomājuši kārtīgi "piesist kabatas" uz šī dārgā projekta rēķina, tad "lūzt vai plīst", bet projektu dabūs cauri. Diemžēl.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #71 : 2016. gada 27. oktobris, 14:49:02 »
Un ko es ar to gribēju pateikt?

:)
Dole-Dārziņi.. izklausās tālu, bet ārzemijās tie tramvaji patiesi kā metro - ieskrienas un brauc, Porto līdz okeānam var ar tramvaju aizbraukt..  Pat braukšana uz Rīgas lidostu nemaz nav nereāls plāns.

Es kartē skatījos, kā tas loks sanāk (ja jau kaptramvajs plānots kā loks ap centru), tad būtu prātīgi tādu lielu loku, kas reāli savieno attālākas vietas, piemēram - tramvajs no 6.līnijas no VEF kultūras pils pa Gustava Zemgala tiltu līdz 11 tram un tad pāri līdz Aldarim uz 5 tramv. Un no VEFa uz otru pusi pa lielajām ielām uz Purvciemu, Pļavniekiem un Ķengaragu. Lūk tas būtu vareni. Es gan nezinu, cik cilvēkiem tāds milzu loks noderētu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #72 : 2016. gada 27. oktobris, 15:11:02 »
Tad jau būtu jābūt nevis lokam, bet aplim. t.i. plavnieki, purvciems, skanste, ziemeļu šķersojums, iļģuciems, imanta , lidosta, ziepniekkalns, ķengarags, pļavnieki, - piemēram.
Tas vrb tiešām noderētu. Bet tad atgriežamies pie tā, ka vajag vispirms ziemeļu šķērsojumu

Atslēdzies hm@

« Atbilde #73 : 2016. gada 27. oktobris, 15:15:02 »
tagad jau arī ir aplis - Stacija- Baroniela-Pērnavas/Senču/Zirņu - Skanstes-Sporta-Hanzas līdz Andrejostai-Kronvalda/Aspazijas bulvāris-Stacija

kā dziedāja Labvēlīgais tips - "Aplis ir noslēdzies, aplis ir noslēdzies."
Tikai baigi mazais tas aplītis

Atslēdzies daddy

« Atbilde #74 : 2016. gada 27. oktobris, 15:34:14 »
mazs, toties dārgs!  :facepalm: trīs lietas, labas lietas...
šis būs trešais, vislielākais aplis! :) jo līdz šim (ja neskaita pavisam mazos aplīšus galapunktos) bija 2 - mazais aplis ap LU ekonomikas fakultāti un drusku lielāks ap Autoostu :)