Autors Tēma: Beztēma par kaķiem  (Lasīts 38980 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Leonāra

Atb: Beztēma par kaķiem
« Atbilde #165 : 2021. gada 08. jūlijs, 09:21:33 »
Kā ir šai karstajā laikā ar kaķiem, kas mīt ļoooooti karstā dzīvoklī? Nevar nomirt no karstuma? Es (kā ome) saku, lai brauc kaķītis pie manis vai uz laukiem, bet "mamma" nogaida. Tiešām baidos par minku.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #166 : 2021. gada 08. jūlijs, 09:24:17 »
Ir tādi vēsinošie tepiķīši, nezinu, cik labi.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #167 : 2021. gada 08. jūlijs, 09:52:01 »
Laikam kā kurš kaķis, cits neguļot uz tiem. Pudeles ar aukstu ūdeni minks nesaprot un nelieto, atceros, ka mani mājdzīvnieki arī nesaprata. Skatos bildēs guļ kā plauša pie ventilatora.

« Atbilde #168 : 2021. gada 08. jūlijs, 10:21:39 »
Mitrs dvielis - nobraucīt kaķi un paklāt uz grīdas. Viņš ātri sapratīs, ka tur ir vēss un var gulēt. Mēs tikai šitā lāpamies tagad, kad tik karsts.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

« Atbilde #169 : 2021. gada 08. jūlijs, 10:23:50 »
Ā, un neuztraukties, ja kaķim ir ļoti karstas ausis - viņš caur tām ķermeņa temperatūru regulē. Suņi izkar mēli, bet kaķi caur ausīm. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #170 : 2021. gada 08. jūlijs, 12:15:03 »
Esmu priecīga, jo meita atrakstīja, ka nopirkusi kondicionieri, gaida, kad atvedīs un pevienos , kkāda truba pa logu, nezinu, esot vienīgais Rīgā bijis :D
Es par to kaķi biju riktīgi stresā :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #171 : 2021. gada 08. jūlijs, 12:39:29 »
pelei paliktnis, kaķim kondicionieris. līdztiesība  :yes:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #172 : 2021. gada 14. augusts, 11:16:20 »
Vakarnakt sēžam ar mammu un runājamies, ārdurvis pavērtas. Pēc brīža atskan skaļš mjāu. Kas tad tas? Kaķāda stāv istabas durvīs un skaļi pieprasa naksniņas. Kad ceļos kājās, kautrīgi pamūk uz verandu. Nē nē, ko jūs, es tikai tā, jūs jau mani verandā nedzirdat. Un kārtīgi notrinas gar manām kājām, blodai un rokai tiek kārtīgs badījiens ar plato pieri.
Kad vēders pieēsts, pa taisno uz mežu -garās kājas augstu cilājot.
Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #173 : 2021. gada 14. augusts, 11:36:44 »
Gatavo tik uz ziemu jaunu ķisenu!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #174 : 2021. gada 14. augusts, 11:41:08 »
Kaķāda bija tas svešais, pieklīdušais, nepiejaucētais?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #175 : 2021. gada 14. augusts, 11:52:25 »
Ar ķisenu nekas nesanāks, ja jau vairāku gadu garumā nav izrādījis ne mazāko vēlēšanos uzkavēties kaut mirkli ilgāk par pēdējo gaļas kumosiņu bļodā, tad nez vai kas mainīsies tuvākajā laikā. Dīvains kaķis. Ne reizi nekur nav neko iezīmējis. Ar ruņčiem vienmēr negals, jo visu apšpricē, Kaķāda kādreiz pa retam iezīmē attālāko pujeņkrūmu vai piramidālo punduregli, bet nekad neko tuvāk par 20 metriem no mājas, pat ne autiņu riteņus vai radiatorrežģus. Un mājas koškām ir pilnīgs ignore, ja nu tikai neiet pie bļodas, kamēr kāda no preilenēm izdomājusi parevidēt tās saturu.
Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #176 : 2021. gada 14. augusts, 12:32:54 »
Pieļauju, ka tur tālāk sākas viņa teritorija. Tuvāk pie mājas ir Tavējiem un to Kaķāda respektē. Starp citu, man arī ir velosipēds ar burdjuku :D. Noplīsis. Bet māja pilna ar melniem kumšķiem.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #177 : 2021. gada 26. novembris, 14:53:04 »
Pārbaudiet, vai jūsu kaķi nav psihopāti:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10244469/How-check-cat-psychopath-Tormenting-prey-meowing-loudly-signs.html

Palasot šejnes stāstiņus, ir aizdomas

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #178 : 2021. gada 26. novembris, 15:04:53 »
Diemžēl tik labi angliski nesaprotu, lai lasītu, bet pārsūtīšu kaķa saimniecei. Man reizēm liekas, ka mans audžukaķis ir tāds viegli garīgi atpalicis, bet pie mums laikam nav kaķu psihiatru  :?:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #179 : 2021. gada 27. novembris, 15:01:27 »
No vairāk kā 100 kaķiem, ko esmu tuvu pazinusi, tikai 1 bija garīgi atpalicis, tāds arī izskatījās, viņa vadību, kā ziņoja jaunie saimnieki, uzņēmies audžubrālis. Saimnieki kā stulbeni viņu arī pieņēma, jo paši tādi esot.

Varbūt līdz galvas glaudīšana/kasīšana tad kaķi paliekot gudrāki.