Autors Tēma: Beztēma par kaķiem  (Lasīts 38932 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Atb: Beztēma par kaķiem
« Atbilde #270 : 2024. gada 26. februāris, 18:04:38 »
Tuk varu atbildēt,to pašu ko Cpsichozes laikā. Neviens vēl nav nemirstīgs, lai kā censtos...pofig no kā baidīties  :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #271 : 2024. gada 26. februāris, 19:20:29 »
Gadus trīs atpakaļ man mājās bija peļu pārpilnība - sagrauzts viss, VISSSSS. No rīta maizes kumosu dabūt nevarēja, jo viss bija apgarauzīts. Straujāk piebīdot pie sienas maizeskasti bija kādi 6 peļu līķi ar vienu stūmienu. Plauktu malas nomīņātas, gar grīdlīsti melna, bieza taka un visur kaudzes ar peļu sūdiem, krūzes un šķīvji plauktos apmīzonēti... Tādu elli vairs negribu.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #272 : 2024. gada 26. februāris, 22:50:46 »
Šausmas. Mums pa kādai rudenī gadījās, ielējām betona grīdas, vairs nav redzētas

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #273 : 2024. gada 26. februāris, 23:35:19 »
Camma..bet kā tad tā ?? Tu nedabūji lep..lep..kā tur bija... sipirozi??? :b: :sarcasm:

a man netic,kad es saku nemirīs no spirozes tas, kuram lemta cita šņaga (piekusīsiet no visa trušot) :smoker:

p.s mums arī kādreiz bija žurki peļi vobuļi.. Jo ..jopcik zem virtuves bija bedre ar nepabeigtu un pusratā atstātu pagrabu,kurā tētis gribēja likt apkures katlu vai ko tml (bet tā bedre jau bija pirms mums tur)..bet roki bija par īsu,kā jau laukos,neko neizdarīja. Tad nu tajā bedrē dzīvoja tie visi... mūsu teritorijā itka nenāca (itkā)... baile bik bija, bet tikai biki, :?:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #274 : 2024. gada 27. februāris, 00:53:06 »
Tuk varu atbildēt,to pašu ko Cpsichozes laikā. Neviens vēl nav nemirstīgs, lai kā censtos...pofig no kā baidīties  :smoker:
Tas gan, pofig dzemdēt, tāpat nomirs, labāk kādus grauzējus virtuvē izmitināt...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #275 : 2024. gada 27. februāris, 08:54:27 »
Pele! Ļoti piezūmota.

Žurkai garāks purns, resnāka aste un neizskatās tik mīlīgi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #276 : 2024. gada 27. februāris, 09:19:05 »
Pele! Ļoti piezūmota.

Žurkai garāks purns, resnāka aste un neizskatās tik mīlīgi.

Gribi es Tev peli uz pakomātu nosūtīšu?? ar pēcapmaksu, protams... :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #277 : 2024. gada 27. februāris, 11:25:38 »
Kad man vajadzēja sīkajiem taisīt bērnudārzam peles masku, es ilgi pētīju bildes, ar ko atšķiras pele no žurkas. Man arī šitā izskatās pēc peles. Liela, jā, man šitādas ķērās viena pēc otras – un patiešām peles, ne žurkas, un patiešām lielas, salīdzinot ar peli vulgaris. Strupastes vispār tādas sīkaļas vien ir.
Žurkām aste ir resnāka un plikāka.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #278 : 2024. gada 19. marts, 13:57:49 »
Herkuless pārdienas atpakaļ trāpījis kādam lielam nezvēram zobos. Šitā noskalpētu pauri sen nebija gadījies redzēt (ne kaķim, protams). Šūt tur neko nevarēja, sabēru streptocīdu un tagad ir apvilcies, lēnām dzīst. Bosiks jūtās puslīdz labi, dzer un ēd, guļ kā gulējis.
Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #279 : 2024. gada 19. marts, 14:23:43 »
Labi, ka veseļojas!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #280 : 2024. gada 20. marts, 18:35:32 »
Atskaitos. Caurumainais pauris bezmaz sadzijis, vietām jau nāk nost kreveles ar spalvu kušķiem. Redzēs, vai būs viss apspalvojies beigās, vai sur tur plika pļeška. Ja pēdējais, tad uz nākamo ziemu būs jāada mici ar kevlara diegiem, lai nesalst un lai nevar no jauna saplosīt.

Skats bija baiselīgs, otrpusis šausmās kļuva gluži bāls, jo izskatījās kā kad puspods nokosts un plikas smadzenes redzamas. Paldies Dievam, tur tikai skalps saskādēts un ķobis pietiekoši ciets bijis.
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #281 : 2024. gada 20. marts, 19:40:08 »
Galvenais, lai nedabū infekciju.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #282 : 2024. gada 20. marts, 21:15:10 »
Nez, vai ādas pārstādīšanu kašāriem veic vai ne?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #283 : 2024. gada 21. marts, 08:16:45 »
Neesmu dzirdējusi. Toties zinu, ka sadzīst samērā plašas brūces. Bija paziņām minksis, kurš ar muguru ''padzēra'' verdošu kafiju, sadzija bez transplantācijas, pat raibumi atjaunojās.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #284 : 2024. gada 21. marts, 08:49:37 »
Tas taču no vides atkarīgs - ja kaķis pa māju, pa paklājiem dzīvojas, tad raibs, ja pa pļavu - tad strīpains, ja pilsētā uz asfalta - tad melns...  :murmur:
:)